kısa süreli kabullenememe dönemi.Yakın vakitte geçer
Evet bu da olabilir, ama benim psikoloğa ihtiyacım var sanırım
quote:
Orjinalden alıntı: New-user
quote:
Orjinalden alıntı: Piêr Dé Sans
kısa süreli kabullenememe dönemi.Yakın vakitte geçer
Evet bu da olabilir, ama benim psikoloğa ihtiyacım var sanırım
yok yok merak etme geçer 1 ay sonra.oyun oyna film izle can sıkıntını geçirmeye çalış
yapacağın tek şey çalışıyorsan işine okuyorsan okulana yönelmek başka türlü atlatamassın
quote:
Orjinalden alıntı: buzkan
yapacağın tek şey çalışıyorsan işine okuyorsan okulana yönelmek başka türlü atlatamassın
bende yaşadım söylediğin olayı biraz rahat bırak kendini düşünme onu arama unutursun 1 süre sonra yaşadım ben biliyorum belki hala seversin ama unutursun boşver hayatın tadını çıkar
Bende yasıyorum..Bana en cok koyan nedir biliyormusun ?
2miz de deli gibi seviyruz...Biz yıl da 1 kere gorusuyoruz bu kadar zor bir iliski icin de 3 yıl olcak ve bitti...2mizin de bir birimizi sevdigimizi biliyoruz...Benim icin dunyanın ucundan geliyor,ben de onun icin aynısını yapıyorum.
Neden boyle seyler yasıyoruz nasıl buralara gelebiliyoruz anlıyamıyorum
quote:
Orjinalden alıntı: BlackHawK72
quote:
Orjinalden alıntı: New-user
quote:
Orjinalden alıntı: BlackHawK72
Aferin aynen böle devam et..Böle boş işlerle uğraşmaya.Dersi sizin yerinize başkasıda çalışır(tabi öğrenciysen)
yok kantinde çalışıyorum öğrenciyim tabii hocam, ah bir motive olsam şu derse
Of of öğrencilik zor iş ya bende öğrenciyim böle diyorum ama olmadanda olmuyo kardeşim yaÖyle bi an geliyo ki kız arkadaşın olmadığı her saniyeye lanet kusuyosun..
mesela şimdi
erkekler için sevdiğin biri olması önemli değil yeterki bi kız arkadaşın olsun öylemi????????
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme