Selamlar, Önce durumu maddelerele açıklayayım. 1) İş yerindeki 4 adet satış yapan bilgisayarımız var. 2) Tüm satışlar ana bilgisayardaki kasa modülüne düşüyor ve oradan onaylanınca Pos'a gönderiliyor. 3) Ana bilgisayar diğer işlemler için de aktif kullanıldığı için onay süreci aksıyor, işlemler yavaşlıyor. Çözüm için Pos'un yanına windows işletim sistemli dokunmatik ufak bir tablet koyup, ana bilgisayarı ona ikinci ekran olarak bağlayım kasa modülü tablette gözüksün, onay işlemini tabletten verelim diye düşündüm. Doğru düşünmüş müyüm? Herhangi bir fikri olan varsa seve seve dinlemek isterim, konu hakkındaki vizyonum kısıtlı ve yardımlarınıza ihtiyacım var. Amacım ucuz yollu kullanışlı bir çözüm bulup ana bilgisayarı işgal etmeden işi çözmek. Şimdiden teşekkürler, iyi günler |
Yazar kasa pos yanında kullanılabilecek tablet için çözüm önerileri




-
-
Herhangi bir yardımınız olmayacaksa boş yere linkle yönlendirme yaptığınızı düşünüp mesaj kasmayın.
Burası teknik yardım kategorisi, elbette burada açacaklar konuyu. Yönlendirdiğiniz yerde insanlar ürün özelliklerinden,ürün incelemerinden faydalanıyor. Hiçbir katkınız olmuyor.
-
https://forum.donanimhaber.com/rs-incelemeleri-ve-paylasimlari-redstone--90090674
İlgili link/linkler neden paylaşılıyor?
Mümkün mertebe zaman kaybı olmaması adına olabildiğince kısaca açıklamak gerekirse; Teknik Yardım Alt Forum'u birçok üyenin hataya düşüp başlık açtığı ve günlerce/haftalarca/aylarca cevap alamadığı bölümlerden biridir. Bu sebeple ara ara denk geldiğim bu tarz konuların doğru yere yönlenmesi maksadıyla çeşitli link paylaşımları sağlıyorum. Gerekli durumlarda da PM'den destek sağlamayı tercih ediyorum/yeğliyorum.
*Teknik Yardım Alt Forum'u ''Bilgisayarınızda bir sorunla mı karşılaştınız? Buraya sorun yardım alın'' açıklaması beraberinde DH Forum'a entegre edilmiştir.
Fakat ne yazık ki, yukarıdaki gibi şahısların bunu anlayacak/algılayacak kapasiteleri olmadığından dolayı bambaşka şekillerde anlayıp (sözüm ona) yorumlamaları gayet doğaldır. Anlık olarak kendilerinin konuya 5 kuruş faydası olmadığı net bir şekilde görülmektedir. Zaten içerisinde bulunduğumuz forum özelinde geneli yan hesap olan hesaplardan ibaretlerdir.
Velhasıl kelam, TR'nin kanayan yaralarından ''kıskançlık, çekememezlik, negatif ayrımcılık vb. gibi'' olguları içeren bomboş insani duyguları bu şekilde dışa vurmaktadırlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REDSTONE -- 10 Temmuz 2024; 0:49:11 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X