Şimdi Ara

Yaza Kadar Kilo Vermem Lazım!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
4.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet arkadaşlar,bu yaza kadar kilo vermem lazım vermek istediğim kilo miktarı:6-7 kilodur...

pazar ve pazartesi diyet ve spora başlamıştım...şöyle bi diyet uyguladım:sabahları 3-5 zeytin,biraz peynir ve çay içiyordum..öğlen ve akşam da ise meyve/sebze geçiştirdim bu 2 gün ve günde 20 dk koştum..ama hiç bi işe yaramadığını gördüm ve bugün diyeti bozdum...

bana bu yaza kadar kilolarımı verdikrecek bi diyet/spor programı önerebilir misiniz?

kilolarım genellikle karın bölgesindedir..

spor olarak da koşabilirim ve evde barfiks,mekik,şınav çekebilirim..

• Günde 20 dakika koşmayla olmaz hocam en az 1 saat koşman lazım zaten yağlar 30 dakikadan sonra yakılmaya başlıyor ayrıca 3 günde mucize olmaz
  • ocak 4 unden 113 kılodan basladım mart 10 81 kıloydum yaptıklarım kesınlıkle ıvır zıvır yok cola cıps ws ws her ogunu atlamadan yedim ama az yedım asırıya kacmadım sabah 1 saat kosu aksam 1 saat kosu ve bazı gunler 45 dakıka agırlık calıstım suan 79 a dustugumde olay tamamdır benım ıcın 20dakıka kosma ılede olmaz ne yazıkkı o ıs en az 1 saat olmalı 8 den sonra agır yemek yenmemelı her ogun atlanmadan yenmelı ve 2 gundede degısıklık olmaz en onemlısı sabır ve azım lazım 1 ay sonra etkısını yavas yavas gorursun
  • quote:

Orjinalden alıntı: DMUKKS

Günde 20 dakika koşmayla olmaz hocam en az 1 saat koşman lazım zaten yağlar 30 dakikadan sonra yakılmaya başlıyor ayrıca 3 günde mucize olmaz

20'i bile zar zor koştum ama eğer günde 1 saat koşunca kilo verebileceksem koşarım..kaç gün koşmam lazım acaba?
  • bundan 3 ay once 83 kiloydum şimdi 65 kiloyum ekmeği şekeri tuzu cıkardım hayatımdan fazla spor yapmadım ama suanda spor slonuna gidiyom en azından biraz sıkılaşmak için ilk bi ay fazla bişey bekleme 1,2 hafta daolcak bişeydeğil bu
  • bir doktor gözetiminde kilo verin biliyorsunuz vermesi zor alması kolaydır doktor gözetiminde yapmazsanız fazlasıyla geri alırsınız
  • Tuzu azalt. En azından 45dk koş. Koşmaktan kastım, aletin üstünde hız dereceleri vardır, 8'in altına inme. 20dk koşacaksan, bacakların daha fazlasına izin vermiyorsa kondisyon bisikletini dene. En az 30dk onunla çalış, zorluğu 7-8 olarak ayarla, hızını da 28'den aşağı düşürme. Akşam 19.00'dan sonra yemek yeme. Birde spora başlamadan 1 saat kadar önce az şekerli sert bir kahve iç.
    2-3 günde sakın mucize bekleme. Haftada 3 gün gitsen spora, en az 2 hafta alır zaten kondüsyonun yerine oturması. "Yaza kadar" anlayışın eğer Haziran 1 ise, o güne kadar vereceğin 6-7 kilonun bir kaç ay sonra ziyadesiyle geri geleceğini bilmen gerekiyor.

Spor salonuna gidip orada ki eğitmenlerle konuşmanın yararlı olacağını söyleyebilirim.

Ama acele etme, hızlı kilo vereceğim, göbeği eriteceğim diye kendini paralama. "Paralama"yı gerçek anlamıyla kullandım, çünkü kendine ciddi anlamda zarar verebilirsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kilo Verdim Ama Geri Alacam.
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hmm demek öyle 1-2 hafta da olacak bi iş değil...peki spor ve diyeti nasıl yapmalıyım?
  • ilk başladıgına göre günde 20 dakka iyidir zaten 4-5 güne artıcak kondisyonun. ayrıca 2 günde ne bekliyordun ki arkadaşım. Şöyle bir ay koş bakalım haftada 6 gün, ondan sonra görürsün nası sıkılasıyo vucut nası şekle giriyor götün göbeğin. Sabırlı olucaksın.
  • son 1 ayda 8 kilo verdim + olarak sadece günde 3-4 litre su içmeye başladım.
  • Ben pazar basladm diyete.. bugunde cuma.. 3 kg vermisim... Sabah kave sekersiz ögle ..1 yumurta.. patlican biraz peynir..bazen yumurta yerine bir kepek ekmek le 3 zeytin ve peynir degistriıyorum aralarda cilek tuketyrum veya baska birin meyve.. aksamlari salata.. bir porsyon misirli salata cesitleri.. uyumadan öncede cok acsam ozaman bir bardak sut iciyorum ...gunde 3-4 saat yuruyorum normal yuruyuz.. ve aksam ustu 1 saat yuzuyorum... 5 gundede 3 kg verdim.. su cok tuketmyorum 1 litre falan.. belkim daha fazla tuketmem gerekicek.. sevmyorum suyu...
  • dostum 2 ayda 12 kilo verdim 82 kiloday 70 kg ye düştüm günde 3 öğün yerine sadece sabah ve akşam olmak üzere yemek yemeye başladım akşam saaat 6 dan sonra kesinlikle ağzıma yemek sürmüyorum ve şöyle diyim sana hayatından ekmeği çıkart en başta bu konuda sabırlı ol kesinlikle ekmek yeme
    ben sana uyguludağım diyeti söyleyim sabahları nesfit yiyordum akşam ise normal yemek genellikle biftek yada tavuk yiyorum ama kesinlikle ekmek yemiyorum hayla bu diyeti uyguluyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: cenkyyy

dostum 2 ayda 12 kilo verdim 82 kiloday 70 kg ye düştüm günde 3 öğün yerine sadece sabah ve akşam olmak üzere yemek yemeye başladım akşam saaat 6 dan sonra kesinlikle ağzıma yemek sürmüyorum ve şöyle diyim sana hayatından ekmeği çıkart en başta bu konuda sabırlı ol kesinlikle ekmek yeme
    ben sana uyguludağım diyeti söyleyim sabahları nesfit yiyordum akşam ise normal yemek genellikle biftek yada tavuk yiyorum ama kesinlikle ekmek yemiyorum hayla bu diyeti uyguluyorum

• bende rejimdeyim

117 kiloydum 7 gün önce şuanda 113.5 kiloyum boyum 1.86

nasıl verdim ;

öncelikle yediğin içtiğinden tatlıyı ve unlu mamulleri cıkaracaksın

şekersiz cay vs. içeceksin içersen ayni şekilde o kahvelerdede cok klori var onlarıda kesicen

sebze ağırlıklı herşeyden az ama sık yiyeceksin yoksa bırakırsın bıkarsın rejimden

birde koşudan cok haftada 5 gün 1 saat üstü olmak şartıyla tenpolu yürüyüş yap gercekten daha cok kilo verirsin kilo vermenin sırrı düzenli yürüyüş tenpolu tabi...

acıktığını hissediğinde de bir elma bir dilim karpuz vb. sulu mideyi tok tutacak besinler ye

akşam yemeğini elinden geldiğince erken ye saat 19 dan sonra sadece sıvı tüket

ben öyle yapıyorum sonuç ortada birde ben basketbol oynuyorum yürüşle birlikte ancak ağırlık calışmakta cok faydalı...

• quote:

Orjinalden alıntı: cenkyyy

dostum 2 ayda 12 kilo verdim 82 kiloday 70 kg ye düştüm günde 3 öğün yerine sadece sabah ve akşam olmak üzere yemek yemeye başladım akşam saaat 6 dan sonra kesinlikle ağzıma yemek sürmüyorum ve şöyle diyim sana hayatından ekmeği çıkart en başta bu konuda sabırlı ol kesinlikle ekmek yeme

pek bi saglıksız dıyet verdıgın gibi farkından olmadan alıcaksın sık sık ve az yemeli diyet programında.Az yıyerek anca kendıne ezıyet eder basına saglık sorunları acarsın.Aman allah korusun bu sıcaklarda hele kut dıye gıdersın demedi deme
  • Bikere burda anlatılanlar çok saçma ve sağlıklı kilo vermeyle örtüşmüyor.

kilo verme diyetleri çok öğünlü olur min 4-5 öğün

meyveler kan şekerini yükseltmek için tercih edilir.

mesela kahvaltıdan 2 saat sonra 1 elma gibi bu sizin ara öğününüzdür sonra öğle yemeği gelir ve öyle devam eder.

sistem çok basit siz günlük aldıgınız kalori yaktığıızdan az ise kilo verirsiniz.

unutmayın ne kadar çabuk verirseniz tekrar o kadar çabuk alırsınız ...

eğer siz günde 2 öğün yerseniz durum şöyle olur

vücuda uzun süre besin sokmadıgınız zaman vücut kendini kıtlıkta zannediyor ve ilk aldıgığınız besini yağı neyse depolamaya başlıyor .

vücudunuzun sinyallerini dinleyerek kilo verin.

bakın bakalım bi araştırın diyetislerin verdiği zayıflama diyetleri nasıl

2-3 öğündenmi oluşuyor...

ayrica yağ olarak kilo verme öyle anlatıldıgı gibi kolay değildir verdiğiniz kilonun büyük bir kısmı sudur.

akşamdan sonra bişey yeme demiş arkadaşın biri buda çok yanlış.

meyveli light yoğurt , meyve, ve proteinli bişeyler , sizin o saatte tüketebilceğiniz en yararlı ve sağlıklı gıdalardır kilo vermek adına..

vücut yağın sadece % ikisini yakarken proteinin %40 ını yakar.

1 gram yağ 9 kalori

1 gram karbonhidrat 4 kalori

ve 1 gram protein 4 kaloridir.

bu konuda milletimizi aydınlatacak çok şey var fırsat buldukça hep yazıyorum ama nafile...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kliwaj -- 29 Mayıs 2009; 16:47:26 >

• Sabah Akşam 2 poşet olmak üzere form çayları iç kiloları verirsin. Birazda yürüyüş yap tamamdır.
  • bizim arkadaş 75 gündür rejim yapıyor yaklaşık bi 17 kilo verdi , suan 100 kiloda diyor bi 15 daha ister =)

rejimde öyle böyle değil yaa çok kötü , listedekilerin dısında bişey yeyip içmesi yasak
  • quote:

Orjinalden alıntı: rizabardakci239

bizim arkadaş 75 gündür rejim yapıyor yaklaşık bi 17 kilo verdi , suan 100 kiloda diyor bi 15 daha ister =)

rejimde öyle böyle değil yaa çok kötü , listedekilerin dısında bişey yeyip içmesi yasak

10 günde bir bir kaç öğün fazla abartmadan istediği herşeyi yiyebilir

bu metabolizmayı hızlandırır ve vücudu şaşırtır , yapılması gerekli olan ve uzmanlarca önerilen birşey zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kliwaj -- 29 Mayıs 2009; 17:00:13 >
  • Forumda Dante vardı.Ben hala ona danışacağım89 kiloyum kahrolası bir göbeğim varartık tik oldu kızları filan görünce direk içime çekiyorum sen çok kilo vermişsin diyorlar ama birde bu memelerim biraz büyük onları nasıl düzeltebilirim ?lütfen dalga geçecek arkadaşlar mesaj atmasın.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.