Şimdi Ara

Yaz mevsimini sevmiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bilmiyorum benim gibi düşünenler var mı ama yok arkadaş, sevemiyorum. kışın illa ki kendimizi soğuktan koruyacak bir aksesuarımız oluyor. peki yaz öyle mi? üstelik her yıl daha da artıyor bu sıcaklıklar. güzelim yağmurda, karda "yaz gelsin artık yaaaa" diyen insanlara şaşıyorum

• yaz gelsin artik yeaaa
  • Yaza bayilirim kistan nefret ederim. Her anin usumekle geciyor masraflarin artiyor aksesuarlar yazin ve kisin farklidir. Yaz icinde yeterince var zaten aksesuar.
    Devamli hasta olma cabasi camuru kari eziyet yagmur bir nebze guzel ama cok oldu mu sikar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RASYONALIST

bilmiyorum benim gibi düşünenler var mı ama yok arkadaş, sevemiyorum. kışın illa ki kendimizi soğuktan koruyacak bir aksesuarımız oluyor. peki yaz öyle mi? üstelik her yıl daha da artıyor bu sıcaklıklar. güzelim yağmurda, karda "yaz gelsin artık yaaaa" diyen insanlara şaşıyorum

Bende sevmiyorum terden g.t terliyor en uyuz oldugum sey iki adim yuruyon hunharca ter bosaliyon :D en guzeli gunessiz bi gun bide serin olucak hava

• quote:

Orijinalden alıntı: nexus can

quote:

Orijinalden alıntı: RASYONALIST

bilmiyorum benim gibi düşünenler var mı ama yok arkadaş, sevemiyorum. kışın illa ki kendimizi soğuktan koruyacak bir aksesuarımız oluyor. peki yaz öyle mi? üstelik her yıl daha da artıyor bu sıcaklıklar. güzelim yağmurda, karda "yaz gelsin artık yaaaa" diyen insanlara şaşıyorum

Bende sevmiyorum terden g.t terliyor en uyuz oldugum sey iki adim yuruyon hunharca ter bosaliyon :D en guzeli gunessiz bi gun bide serin olucak hava

hava kapalı olacak efil efil esecek işte huzur

• Senin için ekmek kapısı kış ne de olsa
  • Yazin çıplak yatacağım zaâaaaaaaaaa xDe

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    yaz tatilini evde geçirenler
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • En iyisi ilkbahar. Ne sıcak ne soğuk

• quote:

Orijinalden alıntı: Black Mirror

Senin için ekmek kapısı kış ne de olsa

anlamadım
  • yastığın soğuk tarafı 2dk da ısınır öbür tarafını çevir orası da 2dk da ısınır camlar açık yatsan heryerin tutulur klima açsan zaten direk hasta eder dışarı çıkarsın terle terle terle rüzgar esmez sigara dumanı dağılmaz dilin damağın kurur vs. ben de sevmiyorum 20 derece civarı bir hava ideal ılık ne üşüten ne yakan
  • bahar güzel oluyor da yaz sıçaklığı çekilmiyor be arkadaş. yatakta yatamıyorsun bile. kışın tadı başkadır.
  • sonbahara for <3

• yağmurlu hava candir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2adım yürüyünce ter içinde kalan asosyellerde gelir birazdan.
    yaz candır.
    suyuyla havasıyla meyvesiyle herşeyiyle.
    bizim buradada bazen hava 30c leri görüyor pişiyoruz açıyoruz kapı camı bazen sıcaktan uyunmuyor.
    ama yinede yaz en güzeli.
  • Ateistsin ondandır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.