Şimdi Ara

sadece yaz mevsimi için klima tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

merkezi sistemle ısınan bir dairede oturuyorum. sadece yazları kullanmak için bir ya da birden fazla odam için klima almak istiyorum.

soğumasını istediğim odalar (her 3 odada güneş gördüğü için çok sıcak oluyor-mantolama yok)

salon 30 m2-
    mutfak yaklaşık 10 m2 (9.62)
    yatak odası yaklaşık 13 m2 (12.75)

bütçe çok sorun değil. yeter ki sorun çıkartmayan, işini iyi yapan bir klima olsun...hengi marka-model önerirsiniz? inverter olması şart mıdır? inverter olmayanla aradaki farkı, sadece yazları kullanacağım dikakte alındığında vermeye değer mi? iklimsa bayisi, sadece yazın kullanacaksanız inverter almanıza gerek yok, fiyat farkını amorti edemezsiniz dedi ama ben yine de buradan danışmak istedim. buradan okuduklarım kadarıyla sharp-mitsubishi gibi markalar iyi gibi. bunlar haricinde iyi-kaliteli-uzun ömürlü-sorun çıkartmayan ya da en az çıkartan marka-modeller hangileridir?

bir de, her oda için ayrı ayrı mı almalı yoksa tek bir motora bağlı 3 adet split mi almalı? sanırım multisplit deniyor.

fikir-yorum ve öneriler için şmididen teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrahsnr -- 17 Ağustos 2012; 21:43:46 >

• Salona zibro 7550
    yatak odasına zibro 7526
    mutfaga bir 7000 btu klima
  • http://www.iklimsafatih.com/

Birde buraya bak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.