Şimdi Ara

Yaz Geliyor Lütfen Dikkat !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar malumunuz yaz ayları yaklaşıyor. Okullar kapanacak, yıllık izinler alınacak, yazlık tatiller planlanacak ve insanlar gerek tatil gerekse yakınlarını ziyaret etmek için yollara düşecekler. Az önce okuduğum bir haber üzerine bu hususu tekrar hatırlatabilmek için konu açtım. Sizlerden ricam, yorgun ve uykusuzken yola çıkmamanız, alkollü araç kullanmamanız ve hız sınırlamalarına uymanızdır. Hem dinlenmek, hem eğlenmek hem de sevdiklerimize kavuşabilmek için çıktığımız yolda dikkatli ve kurallara uygun şekilde hareket edelim. Kendimize, sevdiklerimize, akrabalarımıza ve hatta hiç tanışmadığımız yoldaki diğer insanlara karşı sorumluluğumuz olduğunu unutmayalım.

Yaşadığım şehir olan Antalya, yaz aylarında çok fazla misafir ağırlayan bir şehir olduğu için, yola çıkacaklara bir iki hatırlatma yapmak istiyorum. Burdur tarafından Antalya'ya gelen yol üzerindeki Çubukbeli geçinde çok tehlikeli bir adet sol, iki adet sağ viraj bulunmaktadır. Bu yolu daha önce kullanmayan veya çok az kullanan arkadaşların Çubukbeli geçidinde ve Korkuteli yolu üzerinden gelen arkadaşların Antalya'ya 30 km mesafeden başlayan virajlı yollarda dikkatli olmasını öneririm. Bahsettiğim her iki yolda da özellikle yaz aylarında ve yağışlı havalarda çok sayıda kaza yaşanmaktadır.

Herkese kazasız, belasız, güvenli sürüşler dilerim.

Az önce okuduğum haberin detaylarını aşağıdaki linkte bulabilirsiniz. Haberi yayınlama sebebim ise çok güvendiğimiz araçların yüksek süratlerde ne hale gelebileceğini göstermektir.

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/17892205.asp?gid=381

• ilgin ve alakan için çok teşekkür ederim gerçekten yararlı bilgiler paylaşmışsın
  • S serisi ne hale geliyor Tır ayıp olmasın diye biraz eğilmiş bükülmüş... Ben güvenliğe 950533 milyon dolar para harcayan dünyanın neden tır - kamyon -otobüs benzeri büyük araçlara otomobil yüksekliğinde daha çok darbe emici, sönümleyici bölümler neden yapılmıyor anlamıyorum. Bunları üretip zorunlu kılmak AB için çok zor şeyler değil.
    şasi gene aynı olacak ancak en azından çevre kısımları kaza testlerinde kullanılan cinsten maddelerle kaplanabilir. . hiç kurtuluşun yok girdiğin anda ölüyorsun çok şekilsiz üretiliyor .
  • bu gece yola çıkıyorum antalyaya doğru.
    2 araba geleceğiz ve arkamdaki arabanın şöförü acemi bir arkadaş..
    ilk defa bu kadar uzun bir yola çıkacak.
    offff offfff
  • Antalyaya Silifke tarafindan gelecegim. Oneriniz var mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonsuzuncu

Antalyaya Silifke tarafindan gelecegim. Oneriniz var mi?

Hocam siz zaten biliyorsunuzdur ama hatırlatayım yine de. Silifke Gazipaşa arasındaki yollarda yapım çalışmaları var ve yollar çok virajlı. Temkinli olmanızda fayda var. Gazipaşa'yı geçtikten sonra yollar rahat ve geniş zaten geze geze gelirsiniz Alanya'da ki Dim mağarası, Damlataş mağarası, Alanya Kalesi, Alanya'dan sonra Alarahan, Side ilçesi içerisinde ki Side antik kenti, Manavgat şelalesi, Manavgat'tan sonra Aspendos ve özellikle Perge antik şehirlerini gezmenizi tavsiye ederim. Kazasız belasız iyi tatiller dilerim

• bende kurşunlu ve düden şelalerini ekleyeyim.
    damlataş mağrasını ise çıkarayım dim mağrasını gezdikten sonra kümes gibi gelecektir.
    ayrıca dim mağarasına çıkarsanız mutlaka dim çayınada inin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu arada biz gittik geldik.
    3 kez yolda kaza tehlikesi atlattım.
    2 tanesi şeridinde gidemeyen(tam sollarken benim şeridime girdiler) angutlar bir taneside bom boş yolda çok sert fren yapan bir kamyonet yüzündendi (neden bunu yaptı halen çözemedim)
    istanbul yönünden alanya gideceklere şimdiden söyleyeyim yolun bir çok bölümünde yol yapım çalışmaları yüzünden trafik tek şeritten veriliyor haberiniz olsun.onun haricinde yolda bir sıkıntı yok giderken sabah 4 te yola çıktım 1,5 saat mola verdim ve tam 13 te alanyadaydım 9 satte gittim. tavsiyem sabah erken çıkın (tabi uyku probleminiz yoksa) daha rahat oluyor. dönüşte 10 da oradan çıktım daha zor oldu malum sıcaklık.
    birde eylül sonunda side yapacağım artık o zaman tekrar yazarız :)
  • Burdur üzerinden Antalya'ya gelmeyi planlayan arkadaşlar, Bucak ilçesini geçince Çubukbeli geçidinden sonra yol yapım çalışmaları var. Yollara mıcır seriliyor dün maddi hasarlı bir kaza oldu aman dikkat !...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.