Şimdi Ara

yayalardan bıktım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
2
Favori
1.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yola atlayanımı dersin,yola atlayıp ışık tutulmuş tavşan gibi yol ortasında bekleyenimi dersin yol kenarlarında çocuklarıyla yüryen mi dersin ,yol verdiğimde geçmeyen mi dersin insanımız neden bu kadar cahil yolda yürümyi bilmeyen toplumdan bir cacık olmaz

• Bir de şu var; yaya yola bakıyor araba geldiğini gördüğü halde hemen yola atlıyor karşıya geçmeye çalışıyor. Karşıya geçerken bir de araçtan tarafa değil de kafasını çevirip diğer tarafa bakıyor. Ben en çok bunlara sinirleniyorum.

Yol veriyorum ti

Gec gec yapiyorum bos bos bakiyor bekliyor amac ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne arac sahiplerine ne de yayalafa duzgun trafik egitimi verilmiyor ulkede. Tum yollarin yaya dostu olarak dizayn edilmesi lazim ama nerede. Yayalara (hepimiz birer yayayiz sonucta araba var diye elimiz ayagimiz yok degil) ve arac sahiplerine dogru duzgun bir egitim verilmedigi icin herkes kendi kurallarini koymus durumda. Ha derseniz ki ogrenmeye calisan var mi ? Bu ladar hazira alistirilip kuzu gibi gudulen bir toplumda bir elin parmaklarini gecmez.

Orijinalden alıntı: nyagiz

Hele su

Yol veriyorum ti

Gec gec yapiyorum bos bos bakiyor bekliyor amac ?

aynen yaya seridinde yavaşlıyorum geçsin diye malak gibi bakıyor yol vermeyi haketmiyorlar bugün anasıyla küçük çocuğu yola atladı tam ortada bekliyor ,sonra vurursan sen suçlusun bizim burdan biri sahilde 140la giderken yayaya vurdu gerçekten çok hızlı ama neden yola top fırlamış 19 yaşında gençliği gitti psikolojikmen
  • En çok arabanın önüne atlayıp birde hiç sağa sola bakmadan atlayan öküz insanlardan nefret ediyorum sanki araba frene basınca aniden duruyor bir kaç defa tampondan hafif dokundurdum istiyerek. Ayrıca yoldan yürüyen yayalara kornaya basarım kaldırım varken özellikle baktım kaldırıma çıkmıyor aynamla dokundururum.
  • bursa'da kaldırımdan yürümek ayıp, kimse yürümez kaldırımdan. ama şöyle birşey var, "yaya geçidi" ise yaya değil sağa sola, gözlerini açmak zorunda bile değil, direk geçebilir. araba durup yayanın geçmesini beklemek zorunda. tabi bizim milletimiz gelemez hiç öyle şeye, ben bu arabaya 50 bin lira verdim birde bekleyecek miyim "öküzlüğüyle" basar gider, suç yayanın olur.

Bende arabanın yanında sürekli top oynayan çocuklardan ve arabayı her yıkadığımda halı sirkelemeye başlayan sultan abladan bıktım.. ama yapcak bişi yok:)

İstanbul'da ise millete yol verince ne yapacaklarını şaşırıyorlar. İnanamıyorlar.

Bazı poposu büyük hanımlar da herhalde onlara asıldığımı düşünüyor yol verince, ağır ağır sallana sallana kıvırta kıvırta geçiyorlar. Deli oluyorum.

"Sokak köpeklerine selam vermek, adam olmaya çeyrek var demektir."
  • Bana genelde hep kadınlar denk geliyor. Yolun ortasından yavaş yavaş yürüyorlar. Bende arkalarına geçiyorum yavaş yavaş ilerliyorum, hiç kornaya basmıyorum, kendileri farketsinlerki utansınlar diye.

Orijinalden alıntı: OuL

Ne arac sahiplerine ne de yayalafa duzgun trafik egitimi verilmiyor ulkede. Tum yollarin yaya dostu olarak dizayn edilmesi lazim ama nerede. Yayalara (hepimiz birer yayayiz sonucta araba var diye elimiz ayagimiz yok degil) ve arac sahiplerine dogru duzgun bir egitim verilmedigi icin herkes kendi kurallarini koymus durumda. Ha derseniz ki ogrenmeye calisan var mi ? Bu ladar hazira alistirilip kuzu gibi gudulen bir toplumda bir elin parmaklarini gecmez.

+
  • Daha dün başıma geldi. Amcanın biri karşı kaldırıma geçecek, belli. Ara sokaktayız. Durup yol verdim. Amca "sen geç ben geçmeyeceğim" deyince de hareket ettim ve hareket etmemle amcanın yolun ortasına atlaması bir oldu. Zar zor durdum. "Amca ne yaptın sen" dedim, "ben yayayım, istediğimi yaparım" dedi. Her zaman bu kadar şanslı olamazsın diyecektim ama açıkçası gerek duymadım. Peki amca deyip devam ettim. Şimdi amcaya vursam ben suçlanacağım bir de.

Orijinalden alıntı: c.ronnie

Daha dün başıma geldi. Amcanın biri karşı kaldırıma geçecek, belli. Ara sokaktayız. Durup yol verdim. Amca "sen geç ben geçmeyeceğim" deyince de hareket ettim ve hareket etmemle amcanın yolun ortasına atlaması bir oldu. Zar zor durdum. "Amca ne yaptın sen" dedim, "ben yayayım, istediğimi yaparım" dedi. Her zaman bu kadar şanslı olamazsın diyecektim ama açıkçası gerek duymadım. Peki amca deyip devam ettim. Şimdi amcaya vursam ben suçlanacağım bir de.

Amcada ki öz güvene bak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: burak kenan

quote:

Daha dün başıma geldi. Amcanın biri karşı kaldırıma geçecek, belli. Ara sokaktayız. Durup yol verdim. Amca "sen geç ben geçmeyeceğim" deyince de hareket ettim ve hareket etmemle amcanın yolun ortasına atlaması bir oldu. Zar zor durdum. "Amca ne yaptın sen" dedim, "ben yayayım, istediğimi yaparım" dedi. Her zaman bu kadar şanslı olamazsın diyecektim ama açıkçası gerek duymadım. Peki amca deyip devam ettim. Şimdi amcaya vursam ben suçlanacağım bir de.

Amcada ki öz güvene bak

1 saniye geç görsem ortada amca kalmayabilirdi ama:D

• Eğitimsizlik...

quote:

Orijinalden alıntı: burak kenan

quote:

Amcada ki öz güvene bak

1 saniye geç görsem ortada amca kalmayabilirdi ama:D

Gercekten neyle kanıtlayacaksınız sonra haklı oldugunuzu ? Hıc bıseyle ,Allah yardımcımız olsun..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yayaların geçeceği yolların sayısı arttırılsa keşke.

Orijinalden alıntı: IslakFasulye

Samsun'da bunu çok yaşamıştım. Yayalar yoldan gider, arabalar kaldırımdan. Samsunun kuralı bu.

İstanbul'da ise millete yol verince ne yapacaklarını şaşırıyorlar. İnanamıyorlar.

Bazı poposu büyük hanımlar da herhalde onlara asıldığımı düşünüyor yol verince, ağır ağır sallana sallana kıvırta kıvırta geçiyorlar. Deli oluyorum.

Samsunla bir alakası yok Türkiye'nin nerdeyse her yerinde böyle durum.

iPhone 3GS 8GB Black- iPhone 4 16GB Black-iPhone 4S 16GB Black-iPhone 5 32GB White-
    Lenovo IdeaPad Y500 [GT750M] SLI
    -iPad Mini 32GB White-
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.