Şimdi Ara

Yay (Ok) Yaptım Beyler (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
328
Cevap
42
Favori
30.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Satmayı düşünüyor musun? Çok güzele benziyorlar. Bende yazlıkta dut ağacından yapardım 100 tl verebilirim herhangi birine

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hala satış var mı? Varsa iletişime geçer misiniz?
  • yavaş gidiyor sanki
  • Abi insan kotalilar dikkat yazar

• merhabalar abi bende cok uzun zamandır pvc boru ile yay yapmaya çalışıyorum elimde ısı tabancası çalışabileceğim bi tezgah mengene işgence gibi aletler mevcut fakat boruyu bi türlü istediğim forma getiremiyorum çünkü et kalınlığı fazla pvc borudan yay yapımıyla ilgili tüm videoları izledim ve %90 nında sch 40 adlı elektrik sistemlerinde yer altında kablo koruma olarak yaralanılan pvc bazlı farklı bir boru kullanılıyor ama bakmadığım firma kalmadı ve bulamadım fakat sizin attığınız son resimlerdeki osmanlı formlu yay harika ve kusursuz görünüyor acaba pvc boruyu bu forma nasıl getirdiniz ögrenebilir miyim
  • şöyle hobileri olan insanlara hastayım ya
  • Muhteşemsiniz hocam ya ne diyim, hala yapıyor musunuz yayları?

• Hedef icin fikir verebilirmisiniz.elimde 60x60 7-8 cm kalinlikyta iki bayaz strafor tabaka var.birbirine yapustirmayi dusunuyorum,her ok saplanista beyaz topakciklar dagilacaktir nasil engelleyebilirim yada en aza indirebilirim.aklima yuzeye eva kaplamak geliyor

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.