Şimdi Ara

YAVRU KUS BULDUK SSLİ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
161
Cevap
7
Favori
4.748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Suzumiya Haruhi

Kundura ayakkabının topuğuyla tam boyunlarının oraya indir ve onları bu acı hayattan kurtar hocam.

+1
    birkac gun sonra anlarsiniz adamin ne denli hakli oldugunu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Babam veteriner, çıplak elle dokunmayıp mümkün olduğunca çabuk etrafta bir yuva bulup oraya koymalıymışsın kendi başına canlı tutamazmışsın. Bu sürede yarım nohut tanesi kadar somun ekmeğinin içini sütle ıslatıp ara ara verebilirsin, kendisi yutmalıymış zorla yutturma. Umarım yuva bulursun :/
  • Kuşa benzemiyorki bu
  • Annelerinin bulamadığını nerden biliyorsunuz? Belkide yavruların yanında olduğunuz için yaklaşamıyordu..

Gerçi artık çok geç yavrulara ellediyseniz annesi yavruları dışlar hatta öldürebilir. İyi niyet pişmanlığa dönebilir.

• Kusu buldugumuz yerde dediginiz gibi birakip iceri girdik saatlerce bekledik ama annesi gelmedi yoksa almadik bizde ilk etapta son care kendi imkanlarimiz devreye girdi

• Fucuklu Sumurta kullanıcısına yanıt
    Malesef yuva yok

• xxllsc kullanıcısına yanıt
    Suanda yumurtanin sarisi ile besledim doydular

YAVRU KUS BULDUK SSLİ

• Hocam ucu sivri olmayan şırınga gibi bi dalga vardı adını unuttum ondan al , buğday ezip içine koyup ağızlarına verebilirsin bizim balkonda da vardı yavru kuşlar bi ara anneleri bırakmıştı öyle besliyorduk

edit:bulmuşsun şimdi gördüm :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-89183934B -- 14 Haziran 2015; 12:54:26 >
  • muhabbet kuşuysa al besle çok tatlı oluyolar tüyleri çıkınca
  • Yaşasalar bile uçamayacaklar :(
  • buldugun yere geri bırak onlar kedilerin nasibi doğal seleksiyonu bozuyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exclusive.

quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet322

Edit suanda kuslar yasiyor

İyi haber. Kardeşim onların sıcaklığını ayarla, birde besinlerini ayarla her türlü yaşatırsın. Yemek oranınada dikkat et çok şişirme hayvanları az ve arayla ver, bide küçük kutu tarzında bişey varsa içine pamukla veya dışardan topladığın saman tarzı otlarla bi yuva yap ceyranda bırakma kuşları ve çok rahatsız etme sadece yemek ver ve yaşıyolarmı diye bak. Birde veterinere danışabilirsin ne yedirmen gerektiği konusunda. SS alabilirmiyiz bu arada, videoda olur.

Yeni ss geldi

• Bunlar bildiğin uzaylıya benziyorlar
  • Sigara icir kuslara

• Sizin buldugunuz sanirim kirlangic degilde sercemiydi acaba cunku en zor beslenen ve hayatta kalmasi zor olan kuslardan biri muhtemelen kirlangiclar... Eger kirlangicsa bende denemek isterim

• Suan hala yasiyorlar

• ben serçe yavrularına benzettim çünkü bacaya yuva yapıyolardı yavruları aynı bu tipteydi seviyordum ara sıra..
  • Korsan kullanıcısına yanıt
    Nereye gidersem gelicekler basimin etrafinda ucacaklar felen :))

• dünyayı iyilik ve merhamet kurtaracak.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.