Şimdi Ara

YAVRU KUS BULDUK SSLİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
161
Cevap
7
Favori
4.741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar... Bugun yavru yeni dogmus iki adet kirlangic yavrusu bulduk buldugumuz yere yakin gusel bir yere annesinin bulmasini saglamaya calissakta annesi yavrusunu bulamadi. Bizde suan süt ile besledik aksam oldugu icin kopeklere yem olmamasi ve soguktan koruma adina evin icine aldik umarim sabaha cikarlar nasipse sabaha editlerim
    Sizce nasil bir bakim yaparak hayatta kalmalarini saglamamiz lazim

YAVRU KUS BULDUK SSLİ

EDIT 1: SUAN KUSLAR YASIYOR SOLUCAN BULACAM ONLAR ICIN VE YUMURTA KAYNATMAYI DUSUNUYORUM

Edit 2: solucan yemediler yumurta sarisini kaynatip yedirdim suan uyudular sanirim
     YAVRU KUS BULDUK SSLİ

Edit 3: konu gayet tuttu guzel yorumlar mevcut ilginiz icin tesekkurler... herkesin gormesini sagladiniz..
    Kuslarin suan sağliği iyi gibi duruyor sesleri yavas yavas cikmaya basladi
    Edit 4:KOTU HABER: Kuslar bu sabah ölmüş olarak bulundu:(:(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahmet322 -- 15 Haziran 2015; 12:04:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kuş süt içer mi yav

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenerliso -- 14 Haziran 2015; 1:10:47 >
  • Enfes gözüküyor.

• Bebek maması verebilirsin. Sıcak tut hayvanlari.

• Bunlar barbie worldde ki plastik kuş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • EKSİ VERDİM AMA GÜLDÜM
  • fenerliso kullanıcısına yanıt
    Yok ya baya gayet iciyorar bir gorseniz cok tatlilar gerci cok fazlada anlamiyorum ama elimden suanlik sadece bu geliyor muhtemelen besin alabiliyorlar yoksa coktan olurlerdi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yavru Kumrumuz Öldü :(
    7 yıl önce açıldı
    Her yerimi pire ısırdı(ssli)
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ahmet322 kullanıcısına yanıt
    biz muhabbet kuşları yavrularına yumurta kaynatıp sarısını iyice ezip verirdik, bunlarda yer sanırım

süt ishal yaparmış galiba internette öyle yazıyor.
  • La sinegi bocegi falan kuş başı kes sonra ver

Anladin mi kanka kuş ya kuş başı

Kuş

Ku

• Ben hayvanlari kurtarmaya calisiyorum sen yemek icin dusunuon ilginc

• Sütü sulandirip verseydin.

• Süt ishal yapabilir. Anneleri olmadan işleri zor. Inşallah yaşatmayı becerirsin

• fenerliso kullanıcısına yanıt
    Yumurtanin sarisi tam pismis katimi olcak yoksa cıvık az pismismi ?

• Bilip bilmeden iş yapmayın.Solucan bulun üzülerek söylüyorum parçalayın ve kuşlara öyle verin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wüste -- 14 Haziran 2015; 1:21:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet322

Yumurtanin sarisi tam pismis katimi olcak yoksa cıvık az pismismi ?
    çok yaşamaz bunlar
  • Ruskid kullanıcısına yanıt
    Yasamalari bencede cok zorda o sekilde olume terk etmek yerine sansimi deneyim dedim yarin sabaha belli olur zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet322

Yasamalari bencede cok zorda o sekilde olume terk etmek yerine sansimi deneyim dedim yarin sabaha belli olur zaten
    Ameliyat eldivenine ılığın biraz sıcağı su koy ve hayvanları onların yanına koy Sabahı çıkarmaları zor gibi umarım beni yanıltır bu tatlılar :)
  • Anlamadigim bir sey oldugunda haklisiniz fakat ilk buldugumda bir kac saat ellemedik ve annesinin bulmasini sagladik fakat bulamayinca nasil olsa oleceklerdi en azindan denemekte zarar yoktur dedik ve sut icince canlandilar su sira ama yinede sicakligini ve anne besinin veremeyebilcegimizden sabaha cikmayabilirler emin olun birsey yapmasak zaten yine oleceklerdi fakst suanda ilgilenen birileri var bu sekilde dusunun birde meseleyi

• Şaka maka pamukla ustlerini ort daha kurkleri çıkmamış ve solucanla falan besle

• Acaba solucan yiyebilirlermiki bogulmadinlsr sonucta cok kucukler sivi birsrylrr ile beslemek daha mantikli geldi aslinda ufak sinek verdik yiyemedi süt verince gozle gorulur sekilde ictiler ordan yola cikarak sut verdik

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.