Şimdi Ara

Yavru Kedim Balkondan Düştü, Kalça Kırığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 3 aylık tekir dişi yavru kedim balkondan düştü arkadaşlar. Ankara'da özel bir kliniğe götürüp röntgen çektirdim ve bacağı kalçaya bağlayan yer kırılmış. Pin atılması gerekiyormuş. 1500 TL gibi bir ücret istediler. Sorduk soruşturduk Ankara Veteriner Hekim Fakültesinde daha uyguna yaptırabilineceği söylendi. Siz ne tavsiye edersiniz?

geçmiş olsun.
  • Valla bugün gittim Ankara Veteriner Fakültesindeki Hayvan Hastanesine. Tam bir kaos hakim. Tanıdığı olan işini halledip gidiyor. Sabah 9 da sıra almıştım kapanmaya yarım saat kala 15:30 da zar zor yalvararak muayene ettirdim. Bayram tatili dolayısiyle ameliyathanede bir operatör çalışıyormuş o yüzden bayram sonrasına kalırmış ameliyat. Bayram sonrasına kadar ise kedimin bacağı yanlış yerden kaynarmış topal kalırmış. Cimer, Sabim, Dekanlık, Rektörlük neresi varsa şikayet ettim. Böyle dalkavukluk olmaz. Yaşlı bir amca vardı bende önce gelmiş adam 4 e kadar bekledi valla. Amatörce bir ortam var orada. Çoluk çocuğa baktırıyorlar ciddi vakaları.

Orijinalden alıntı: KarlukBeta

Valla bugün gittim Ankara Veteriner Fakültesindeki Hayvan Hastanesine. Tam bir kaos hakim. Tanıdığı olan işini halledip gidiyor. Sabah 9 da sıra almıştım kapanmaya yarım saat kala 15:30 da zar zor yalvararak muayene ettirdim. Bayram tatili dolayısiyle ameliyathanede bir operatör çalışıyormuş o yüzden bayram sonrasına kalırmış ameliyat. Bayram sonrasına kadar ise kedimin bacağı yanlış yerden kaynarmış topal kalırmış. Cimer, Sabim, Dekanlık, Rektörlük neresi varsa şikayet ettim. Böyle dalkavukluk olmaz. Yaşlı bir amca vardı bende önce gelmiş adam 4 e kadar bekledi valla. Amatörce bir ortam var orada. Çoluk çocuğa baktırıyorlar ciddi vakaları.
    Özel kliniklerde şansınızı denemelisiniz o zaman... her ne kadar tuzlu fiyat çıkarabilme ihtimalleri varsada:/
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.