Şimdi Ara

Yavru kedilerimi satmak istiyorum! Van kedisi içerir.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim evde beslediğim bi van kedim var çiftleşti kısırlaştırmadım henüz peydahladı çocukları 4 tane yavru doğurdu şuan 2 tane sarman 2 tane beyaz van kedisi(bi gözü mavi bi gözü yeşil) 1.5 aylıklar yaklaşık. Bu kedilerin büyümesiyle beraber evde beslemem imkansız sokağa atmak istemiyorum , evde de tutmak istemiyorum evde zaten 2 tane büyük kedim var o kadar kediye bakmam imkansız. Kedi almayı düşünen arkadaşlar varsa konuşabiliriz. Ayrıca kedilerime yeni sahip bulabileceğim bir internet sitesi var mı

EDIT : Kedim daha öncede doğurdu hiç bir yavruyu sokağa atmadım şuan 1 tanesine kdükkanda birine ekstradan ekstradan evde bakıyorum sadece van kedilerini satmak istiyorum bu arada sarman olanlar ücretsiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wraths Trap -- 17 Mayıs 2013; 21:49:49 >

• Böyle insanlari anlamiyorum. Kedileri almasalar sahipsiz kalacaklar sokağa atacan. Sonra diyorsun "kedilerimi satmak istiyorum. !" satın alan olmassa nolacak ? madem hayvanseversin git bedavaya ver.

Orijinalden alıntı: MoonDeath

Böyle insanlari anlamiyorum. Kedileri almasalar sahipsiz kalacaklar sokağa atacan. Sonra diyorsun "kedilerimi satmak istiyorum. !" satın alan olmassa nolacak ? madem hayvanseversin git bedavaya ver.

ben zaten bedava vericem en son çare ama satmak varken neden bedavaya vereyim ki o hayvanların maması bilmem nesi büyütmesi uğraşması evin orasına burasına yaptıkları tuvaletlerinide temizleyen benim sonuçta

Orijinalden alıntı: Wraths Trap

quote:

Böyle insanlari anlamiyorum. Kedileri almasalar sahipsiz kalacaklar sokağa atacan. Sonra diyorsun "kedilerimi satmak istiyorum. !" satın alan olmassa nolacak ? madem hayvanseversin git bedavaya ver.

ben zaten bedava vericem en son çare ama satmak varken neden bedavaya vereyim ki o hayvanların maması bilmem nesi büyütmesi uğraşması evin orasına burasına yaptıkları tuvaletlerinide temizleyen benim sonuçta

yavru doğurtup satıp para kazanmak için mi yaptın bunları yani?

Orijinalden alıntı: jo_be

quote:

Orijinalden alıntı: Wraths Trap

quote:

yavru doğurtup satıp para kazanmak için mi yaptın bunları yani?

hayır :D ne alaka bana kalsa hiç doğurmasın ben kızımla tek başıma yaşamakta memnunum.
    çiftleşme dönemine geldiğinde evden bir türlü kaçıp yapıyor o işi.. asla öyle bir amacım olmadı öyle bir amacım olsaydı burada bu konuyu açmamış olurdum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wraths Trap -- 17 Mayıs 2013; 21:52:15 >

• petarkadas
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • il ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar birisi rahmetli oldu diğerlerini ise hayvan barınağına verdim kedimi kısırlaştıracağım. Teşekkürler ilginiz için. Kesinlikle kedler konusunda ticari bir amacım olmadı ve olmayacakta bu arada.
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.