Şimdi Ara

Yavru Doberman Pinscherim için Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba benim bir Doberman Pinscherim var Safkan erkek aldığım kişi Ekim 25 2012 de doğduğunu Söyledi. Olması gerekenden küçük olduğunu düşünüyorum.
    Boyun = 23 cm
    Omuz = 12 cm
    Bacak = 17 cm
    boy = 43 cm
    Ayaklarında bir sorun oluşmuştu ve şuan Devit-3 de kullanıyorum. Maması

SUPER PREMIUM DOG FOOD adı Markası BonaCibo Puppy. İçerikler ;

Tavuk unu , pirinç , mısır , tavuk yağı , harnup , bitkisel ürünler , bira mayası , balık unu , balık yağı , vitaminler , mineraller , doğal sindirim düzenleyiciler ve toksin bağlayıcılar , %100 doğal antioksidanlar L-Carnitine , Glucosamine HCI , Chondroitin Sulphate , bağışıklık sistemi doğal destek besinleri

Nem 10,0 %
    Ham Protein 30,0 %
    Ham Yağ 15.,0 %
    Ham Selüloz 2.5 %
    Ham Kül 7,0 %
    HCI'de Çöz. Kül 1,0 %
    Kalsiyum 1,1 %
    Fosfor 0,8 %
    Sodyum 0,2 %
    Bakır Sülfat 25 mg/kg
    Omega-6 Yağ asitleri 2,0 %
    Omega-3 Yağ asitleri 0,2 %
    Glucosamin 300mg/kg
    Chondroitin 300mg/kg
    Vitamin A 27.500 IU/kg
    Vitamin D3 2.750 IU/kg
    Vitamin E 125 IU/kg

Arkadaşlar biliyorum çok uzun ama köpeğime yararlı olması için bir sürü site dolaştım o kadar yazdım ama cevap alamadım lütfen yardım edin. Hangi mamayı kullanmam hakkında, bu mama iyimi ne yapmalıyım lütfen

• quote:

Orijinalden alıntı: Doberman Pinscher

Merhaba benim bir Doberman Pinscherim var Safkan erkek aldığım kişi Ekim 25 2012 de doğduğunu Söyledi. Olması gerekenden küçük olduğunu düşünüyorum.
    Boyun = 23 cm
    Omuz = 12 cm
    Bacak = 17 cm
    boy = 43 cm
    Ayaklarında bir sorun oluşmuştu ve şuan Devit-3 de kullanıyorum. Maması

SUPER PREMIUM DOG FOOD adı Markası BonaCibo Puppy. İçerikler ;

Tavuk unu , pirinç , mısır , tavuk yağı , harnup , bitkisel ürünler , bira mayası , balık unu , balık yağı , vitaminler , mineraller , doğal sindirim düzenleyiciler ve toksin bağlayıcılar , %100 doğal antioksidanlar L-Carnitine , Glucosamine HCI , Chondroitin Sulphate , bağışıklık sistemi doğal destek besinleri

Nem 10,0 %
    Ham Protein 30,0 %
    Ham Yağ 15.,0 %
    Ham Selüloz 2.5 %
    Ham Kül 7,0 %
    HCI'de Çöz. Kül 1,0 %
    Kalsiyum 1,1 %
    Fosfor 0,8 %
    Sodyum 0,2 %
    Bakır Sülfat 25 mg/kg
    Omega-6 Yağ asitleri 2,0 %
    Omega-3 Yağ asitleri 0,2 %
    Glucosamin 300mg/kg
    Chondroitin 300mg/kg
    Vitamin A 27.500 IU/kg
    Vitamin D3 2.750 IU/kg
    Vitamin E 125 IU/kg

Arkadaşlar biliyorum çok uzun ama köpeğime yararlı olması için bir sürü site dolaştım o kadar yazdım ama cevap alamadım lütfen yardım edin. Hangi mamayı kullanmam hakkında, bu mama iyimi ne yapmalıyım lütfen

Goody 1. , Bonacibo 2.sırada dandiklikte.Ucuz ve yararsız.

Royal canin veya Proplan kullan gelişimi için mama çok önemli.Devit 3 dediğin bebeklerde de kemik gelişimi için kullanılan bir ilaç.Veterinerin hasta değil de yanık olduğunu düşünüyor sanırım.Kemik gelişimi için haşlanmış yumurtayı kabuğuyla ver.Haftada en az 3 kere yoğurt vermeyi ihmal etme bunun 1 öğününü sarımsaklı yapabilirsin.

Başka soruların olursa pm atabilirsin.

• Köpeğine Orijen marka kuru mama vermeyi deneyebilirsin, kendisi ödüllü mamadır.
    Bunun haricinde istersen Royal Canin al.
    Süt verme, Kitty Milk adlı süt tozu alabilirsin. Kendisi, emme döneminde olan bebeklerin beslenmesi için ve emzirme döneminde olan annelerin süt yapması için kullanılan bir ürün. Senin köpeğin için de faydalı olabilir.
    Devit-3, genelde insanoğlunun bebeğinin kafatasındaki çukurluk vaktinde sertleşmediği için doktorlar tarafından verilen bir üründür.
    Köpeğini umarım gezdirmeyi, dolaştırmayı unutmuyorsundur.
    Özellikle güneşli havalarda çıkartmayı unutma. D vitamini gerekiyorsa eğer, güneşte de D vitamini var.
    Köpeğini nerden aldın ?
  • Bonacibo dandik bir marka değildir. Yeterince araştırma yaparsanız zaten bonacibonun neden ucuz olduğunu anlamak zor değil.
    Bonacibo Hills ile kafa kafaya değerlere sahip ve icinde bulunan "un" miktarı az düzeydedir.
    Proplanin amerikadaki ucuz markalardan olup ulkemizde 100+ fiyattan satilmasi vergiden dolayidir.
    Bonacibo yerli malıdır. 1,5 yıldır goldenlarima taze kuzulusundan alıyorum ve hala bikmadilar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Conservator

Köpeğine Orijen marka kuru mama vermeyi deneyebilirsin, kendisi ödüllü mamadır.
    Bunun haricinde istersen Royal Canin al.
    Süt verme, Kitty Milk adlı süt tozu alabilirsin. Kendisi, emme döneminde olan bebeklerin beslenmesi için ve emzirme döneminde olan annelerin süt yapması için kullanılan bir ürün. Senin köpeğin için de faydalı olabilir.
    Devit-3, genelde insanoğlunun bebeğinin kafatasındaki çukurluk vaktinde sertleşmediği için doktorlar tarafından verilen bir üründür.
    Köpeğini umarım gezdirmeyi, dolaştırmayı unutmuyorsundur.
    Özellikle güneşli havalarda çıkartmayı unutma. D vitamini gerekiyorsa eğer, güneşte de D vitamini var.
    Köpeğini nerden aldın ?

Köpeğimi bursada bulunan bir köpek çiftliğinden aldım. Kanlı ishal sorunu yaşadık ona telefon ettim ve bana ırk ve yaşam garantisi verdi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.