Şimdi Ara

Yavaş yavaş pc toplama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, bilgisayarım artık iyice eskidi ve yavaş yavaş sırayla pc toplamak istiyorum

Şuanki sistemim;

Anakart: Asus M4A78 Ram Yuvası(4 DDR2 DIMM)

Anakart Çipset: AMD770, AMD K10

İşlemci: DualCore AMD Phenom II X2 545, 3000 MHz (15x200)

Ekran Kartı: Palit nvidia geforce 9400GT

Ram: 2GB (1gb ddr2, 2tane 512mb ddr2)

Power:Corsair 400 watt

İlk yapmam gereken anakart almak sanırım Bütçe olarak 450 TL var şuan. Yavaş yavaş para biriktirek pc yi değiştirmek istiyorum önerileriniz nelerdir?

• 450 lira bütçen var tamam ama, 7-8 gün aralarla hızlı olaraktan mı toplayacaksın sistemi yoksa ilk olarak sağlam bi anakart alıp 3-4 hafta sonra mı ikinci parçayı alacaksın?

Orijinalden alıntı: IEfsaneyim

450 lira bütçen var tamam ama, 7-8 gün aralarla hızlı olaraktan mı toplayacaksın sistemi yoksa ilk olarak sağlam bi anakart alıp 3-4 hafta sonra mı ikinci parçayı alacaksın?

dediğim gibi "yavaş yavaş". Diğer parçayı ne zaman alacağım belli olmaz çünkü

• aslında benim istediğim şu, bu parçaları şuanki bilgisayarıma takmak ve zaman geçtikçe yeni parça eklemek sizin önerdiğiniz anakart benim işlemcimle uyumlu değil sanırsam

-o zaman, anakart;http://www.vatanbilgisayar.com/Anakart/msi-970a-g46-970a-g46-amd-970+sb950-am3+-ddr3-2133mhz(oc)-sata-30-usb-30-anakart/productdetails.aspx?I_ID=59026

+ ramler üsttekiler ile aynısı gskill ripjaws

• bence paranı bırıktırıp tek seferde alman daha ıyı olur. Neden dersen şımdı anakartı alırsın, 3 hafta sonra gpu, 5 hafta sonra ıslemcı aldın dıyelım,sıstem tamamen kullanılabılır hale geldıgınde, sen son parcayı alırken anakartın fıyatı dusmus olur bosa fazladan para verırsın. Yada ne bılıyım parçanın yenı serısı çıkar vs

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

"Hiçbir şeye, sırf inanmak istediğin için inanma. Bir şeye inanmak, onu gerçek yapmaz. Fikirleri, gözlem ve deneylerden elde edilen kanıtlarla test et. Çok beğendiğiniz bir fikir, iyi kurgulanmış bir testi geçemiyorsa yanlıştır. Yola devam et. Kanıtlar sizi nereye götürüyorsa oraya gidin. Elinizde hiç kanıt yoksa, peşin yargıda bulunmayın. Belki en önemli kural da şudur:
    Unutmayın; yanılıyor olabilirsiniz!"
    -Neil deGrasse TYSON

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pc ilk açıldığında yavaş...
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • anakart stokta yok :O

Orijinalden alıntı: ommemo

bence paranı bırıktırıp tek seferde alman daha ıyı olur. Neden dersen şımdı anakartı alırsın, 3 hafta sonra gpu, 5 hafta sonra ıslemcı aldın dıyelım,sıstem tamamen kullanılabılır hale geldıgınde, sen son parcayı alırken anakartın fıyatı dusmus olur bosa fazladan para verırsın. Yada ne bılıyım parçanın yenı serısı çıkar vs

evet buda mantıklı aslında ama şuanki sistemim beni çok sinir etmeye başladı
    ram:GSKILL 4X2 GB RIPJAWS DDR3 1600MHZ CL9 1.5V
    anakart:Asus m5 a97 le r 2.0 2133MHZ(O.C.) SATA 3.0 USB 3.0 ANAKART
    işlemci:AMD FX X6 6300 4.2 GHZ
    ekran kartı:asus 1050 ti phoenix 4 gb
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhangokhan33

bence hiç alma bekle diğer yılı idare et bu sistemle paranı biriktir o zamana dolarda düşmüş olur al sistemi tamamen ama bekliyemem diyorsan sıra farketmez

parayı harcamadan elimde tutabilirsem öyle yapabilirim
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.