Şimdi Ara

Bilgisayarım Çok Kasıyor Açılırken Çok Yavaş Yardım !!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
6.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu konuyu inceleyen herkese teşekür ederim Acer 5731G Leptobum var daha önce leptobumla ilgili bir sorun yoktu bu 2014 senesine girmeyle başladı sorunlar önce şarj soketim sonra bilgisar başlatma tuşu neyse bu sorunları çözdüm herşeyi yaptım derken şimdide yavaşlama sorunu ortaya çıktı sadece yavaşlamada değil ses ile ilgili sorunlar yaşamaya başladım ısınma sorunu vb. Aynen şöyle oluyor bilgisayarımı başlatıyorum biraz geç açılıyor açıldıktan sonra hoşgeldiniz ekranının yatay diktörtgen şeklince sol üst köşede mavi yer çıkıyor gerisi çıkmıyor aradan 35 40 saniye geçtikten sonra Ekranın Tamamıyla birlikte Lütfen bekleyin yazısı sonrada ise Hoşgeldiniz yazısı çıkıyor neyse bilgisayarım açılıyor açar açmaz bilgisayarımın sesi (Bilgisayarımın Sesi Boğuk Geldiği İçin Usb Ses Kartı kullanıyorum Bilgisayarın Kendi Sesi Bozuk Kulaklıgı Takıyorum Ondada Aynı Şek Hopörlerden Ne duyuyorsam kulaklıktanda onu duyuyorum yane hopörlerde bi sıkıntı yok Ses boguk ve cızırtılı net gelmiyor devam edeyim)Yavaş Yavaş parça parça Geliyor Eğer Parça Parça geliyor ise bilgisayarım %100 yavaş ve oyunumu oynarken kasıcağın belirtisi oluyor bunun geçmesi için 2 3 defa açıp kapatıyorum ve geçiyor anca HDD ısınıyor sorunun bilmiyorum birde bu sorunlar Ramların Yerini Değiştirdikten Sonra Başladı Dün biraz araştırma yaptım herkez format öneriyor bende format atmaya karar verdim bütün driverlerini eksiksiz bi şekilde oldu ama eskisinden bi farkı yok bunun sebebini biri bana yazabilirmi birde başlat çalıştır msnconfig başlangıçtaki tüm tikler kaldırılık bilgisayarımda çok tarama yaptım combofix eset ve daha başka programlarda var tabiki fanı temizledim ekran kartının termal macunun yeniledim fan işlevinide yitirmeyik onuda söyliyim bilgisayarım annem 2 3 kez fırlattı ama ben toparladım bi ara üzerine çay dökmüştüm bilgisayarcıya verdim temizledi ve Hdd değiştirdi 1 sene oldu heralde Lütfen bi cevap yazın yalvarırrıım yoksa kıracam atıcam bilgisisayarı 4 gb ram var Lütfen Yardım Edin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haso12301 -- 25 Haziran 2014; 15:02:49 >

• haso12301 H kullanıcısına yanıt
    Öyle karışık yazmışsınki monitöre kafa atıcaktım o derece sinirden birşey anlaşılmıyor dediğinden.

Ayrıca

HerkeZ değil Herkes
    Şarz değil şarj

ben senin pc nin yerinde olsam hiç açmam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BonezCrusher -- 24 Haziran 2014; 17:31:16 >
  • Evet arkadaşın dediği gibi gayet karışık yazmışsınız anladığım kadarı ile temizlik,format vs halletmişsiniz bir sene önce değiştirdiğiniz hdd sıfır mı? yoksa bilgisayarcı kendisinden'mi kullandı hdtune ile error scan taraması yapın bakalım sonuç ne çıkacak(quick scan seçeneğini seçmeyin tam tarama yapsın.

@
    haso12301

oyun oynamıyorsan mac al
    2-Bilgisayarımın Sesi Bozuk Nasıl Desem Ses Parça Parça ve anlaşılmayacak biçimde boguk bir ses geliyor bunun hoparlörden kaynaklandığını sandım ve Kulaklık taktım ama malesef kulaklıktada aynı sorun var hoparlörde ne duyuyorsan kulaklıktada aynı şeyleri duyuyorum bunuda çözemedim ve Usb ses kartı aldım Bilgisayarımın açılışta kasıp kasmıcağını bu yöntem ile anlıyorum eğer usb ses kartına bağlı kulaklıkta ses parça parça geliyor bilgisayarımda oyun oynayamıyacağım anlamına geliyor eğer ses net gelirse oyun oynayabileceğim anlamına geliyor
    3-EĞİNLİ Kardeş 50 Tl aldım ve bilgisayarın orjinal HDD Değil 0 olup olmadıgını bilmiyorum ana bana göre bilgisayarcı kendisinden kullandı Bu Aradada HDD Isınıyor dediğin hdtune ile error scan taraması yapıcam sonucu buraya yazarım
    4-batu44 kardeşim onu yaptım başlat çalıştır msconfig başlangıçtaki tüm tikleri kaldırıdm birtek eset virüs programı kaldı gerisinde tik yok
    5-Ganja77 ne demek istediğini anlamadım ben zaten başlatma sorunu tuşunu buldum mac al derken ?

BonezCrusher Kardeş azarlamaya gerek yok insanlık hali yapacak bişey yok birdaki sefer daha dikkatli olurum

Evet Arkadaşlar sorunlar bu fanı temizledim ekran kartının işlemcinin termal macunu yeniledim bilgisayarın sadece alt ve üst kasasını değiştirmeyi düşünüyorum Bilgisayarım 3 yıllık herşey 2014 senesine girmeyle başladı 2014 senesinde ramların yerini değiştirdim onu değiştirdiğim güne nalet olsun o zamandan beri bu sorunlarla uğraşıyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Diskimin Sıcaklığı 50 derece @EĞİNLİ Error Scan yapıyorum şuan araştırmama göre kırmızı nokta varsa hdd değiştirmekten başka çarem yokmuş. Şuan Yazarken Bile Zorlanıyorum Bunlarda Fotoğrafları daha tarama bitmedi heralde bi yardımcı olun
    1-http://i.hizliresim.com/JLo6jJ.png
    2-http://i.hizliresim.com/38bPk0.png
    3-http://i.hizliresim.com/aqO074.png
    4-http://i.hizliresim.com/QXrWbg.png
    Başka İstediğin bi yerin fotoğrafını çekmemi istiyormusun ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haso12301 -- 25 Haziran 2014; 15:30:59 >

• Bilgisayarda HDD TARAMASI YAPTIM HD Tune Pro programı ile Error Scan İle Tarama Yaptım Disk Sıcaklığı 50 derece oldugu için birde kırmızı noktaların anlamı Damageymiş yane bunlardan 1 tanesi bile kırmızı olunca HDD Değiştirmekten Başka Çözüm yokmuş Napıcam Arkadaşlar ? Değiştirsem Eski Performansı Getirebilirmiyim yoksa Para Biriktirip Masaüstümü Toplatyım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: haso12301

4 tane var Kardeş zaten yeni format attım

bad sector olduğu health kısmındada belli zaten. pc nin geçmişi pek temiz değil. hiç ellemeyin. satabilirseniz satın yenisini alın

Dell Inspiron 15 7567 Core i7-7700HQ + Samsung 970 Evo 1TB
  • Oğuz abi ben oyun oynamak ve ödev yapmak için kullanıyorum doğru bilgisayarın geçmişi pek temiz değil temiz kullanamadım ben bu bilgisayarı satsam ekranını felan kaç tl tutar birde bilgisayarmı toplıyım yoksa 0 birtane güzel bir bilgisayarmı alayım bütçem 1000 tl bu bilgisayarı alan olunsa biraz daha arttırabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haso12301 -- 26 Haziran 2014; 10:27:41 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: thecorsan16

Abi sorun benimkiyle ayni gibi gec açılması ve kendine gelmemesi.harddisk degistirmek kesin çözüm mü?

hemen atlamayın. hdtune ile health kısmına bakın. ss atın. error scan yapın (quick değil) ss atın

Dell Inspiron 15 7567 Core i7-7700HQ + Samsung 970 Evo 1TB
  • Iyi de ben formatı bile atamiyorum su an

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.