Şimdi Ara

Pc ilk açıldığında yavaş...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
6.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar benim pc ilk açıldığında yavaş ama 1-2 dakika sonra gayet iyi hızlanıyor bunun sebebi nedir...
    Hardisk diyorsanız C: diskinde sistem için yeterli yerde bulunuyor.Yardımlarınızı ve fikirlerinizi bekliyorum

• her pc ilk açılışta yavaş pc de kurulu olan programları çalıştırıyor ondan yavaş 1 2 dk da bekleyi ver artık yada format at gereksiz şeyleri yükleme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nyo

her pc ilk açılışta yavaş pc de kurulu olan programları çalıştırıyor ondan yavaş 1 2 dk da bekleyi ver artık yada format at gereksiz şeyleri yükleme.

tmm sağol...
  • quote:

Orijinalden alıntı: BaranRaptor
    Merhaba arkadaşlar benim pc ilk açıldığında yavaş ama 1-2 dakika sonra gayet iyi hızlanıyor bunun sebebi nedir...
    Hardisk diyorsanız C: diskinde sistem için yeterli yerde bulunuyor.Yardımlarınızı ve fikirlerinizi bekliyorum
    Nyo'nun dediği gibi yapın, ek olarak illa çok hızlı olmasını isterseniz ucuzundan bir SSD satın almalısınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: N.Aksel

quote:

Merhaba arkadaşlar benim pc ilk açıldığında yavaş ama 1-2 dakika sonra gayet iyi hızlanıyor bunun sebebi nedir...
    Nyo'nun dediği gibi yapın, ek olarak illa çok hızlı olmasını isterseniz ucuzundan bir SSD satın almalısınız.

önerin için teşekkürler arkadaşım...
    Edit:Peki hdd olan bir pc ye ssd yi takabilirmiyim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saxskar -- 22 Mart 2013; 16:06:19 >

• quote:

Tabii ki yapabilirsin. Şu anki sistemimde 120 Gb SSD üzerine sistem kurulu, arşiv olarak da 1 TB Hdd takılı.
  • quote:

quote:

Tabii ki yapabilirsin. Şu anki sistemimde 120 Gb SSD üzerine sistem kurulu, arşiv olarak da 1 TB Hdd takılı.

yani sen ssd yi C diski olarak kullanıyosun hdd yi de D diski olarak anladığım kadarıyla...Peki ssd nin bilgisayarı baya hızlandırıyormu yani yüksek performans alabiliyormusun ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

yani sen ssd yi C diski olarak kullanıyosun hdd yi de D diski olarak anladığım kadarıyla...Peki ssd nin bilgisayarı baya hızlandırıyormu yani yüksek performans alabiliyormusun ?
    Bilgisayarın açılış hızını, bilgisayar içindeki kopyalamalarının hızını yükseltir.
    Oyun oynuyorsan oyunu yüklemeni, oyunun açılış hızını, oyunda aralardaki loading kısımlarının hızlı olmasını sağlar.
    İş üzerine kullanıyorsan, render alırken SSD üzerinde alırsan SSD'nin yazma hızına bağlı biraz daha hızlı olur.
  • quote:

quote:

Bilgisayarın açılış hızını, bilgisayar içindeki kopyalamalarının hızını yükseltir.
    Oyun oynuyorsan oyunu yüklemeni, oyunun açılış hızını, oyunda aralardaki loading kısımlarının hızlı olmasını sağlar.
    İş üzerine kullanıyorsan, render alırken SSD üzerinde alırsan SSD'nin yazma hızına bağlı biraz daha hızlı olur.

verdiğin bilgiler için gerçekten çok teşekkürler arkadaşım ssd almayı düşünmeye başladım...

• Ben pc'mı kapatmıyorum 3-5 gunde bır restart atıyorum dedıgınız sorunlarla karsılasmadım hıc
  • quote:

Orijinalden alıntı: qwertydevil.

Ben pc'mı kapatmıyorum 3-5 gunde bır restart atıyorum dedıgınız sorunlarla karsılasmadım hıc

buda ilginçmiş

• başlat>çalıştır>msconfig>başlangıç burdan gereksiz buldugun seyleri iptal et
  • Saatin yanında çalışan gereksiz programları pasif duruma getir ve disk birleştirme yap
  • quote:

Orijinalden alıntı: zazra

başlat>çalıştır>msconfig>başlangıç burdan gereksiz buldugun seyleri iptal et

Dediğini yaptım biraz olsa da işe yaradı sağol.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: zazra

başlat>çalıştır>msconfig>başlangıç burdan gereksiz buldugun seyleri iptal et

Dediğini yaptım biraz olsa da işe yaradı sağol.

önemli değil
  • Kayıt defterinden;
    HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon anahtarına ulaş ParseAutoexec kaydının değerini 0 olarak değiştir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: W01fMaNT3am

Kayıt defterinden;
    HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon anahtarına ulaş ParseAutoexec kaydının değerini 0 olarak değiştir

bu dediğin ne işe yarıyor dostum yani bun yapınca bilgisayara etkileri neler ?
  • quote:

quote:

Kayıt defterinden;

Windows'un açılışını hızlandırıyor.Hoş Geldinize kadar.

• quote:

quote:

quote:

Kayıt defterinden;

benim açılış hızında bir sorunun yokki arkadaşım benim ağılış hızım gayet iyi.benim sorunum pc açıldıktan sonra ki hızı...

• quote:

quote:

quote:

quote:

Kayıt defterinden;

benim açılış hızında bir sorunun yokki arkadaşım benim ağılış hızım gayet iyi.benim sorunum pc açıldıktan sonra ki hızı...

Pardon ben yanlış anlamışım.olsun hızlandırıyor sonuçta

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.