Şimdi Ara

Yavaş ve İmamoğlu Haklıdır.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Adamlar ilk gün ne dedilerse bugün de onu diyorlar. Partilerinden, başkanlarından bağımsız Cb adayı olamazlar. Bu iki isme sallayan kişiler yanlış yapıyor bilin istedim.

• sen beni troll ilan edip 6 lı masa hiç dağılmıycak diyordun ne oldu o iş?

• Bloklusun ama mesajını görme gafletinde bulundum, masa dağıldı mı dağılmadı mı ilerleyen günlerde görürsün.

Edit: Ayrıca mesajının konuyla gram alakası yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EthanCarter III -- 4 Mart 2023; 16:40:46 >
  • Bu konuda haklısın.

Ama beni destekleyeceksiniz zorla diyerek. Bu iki isminde siyasi geleceğini bitirdi.

• "Ne zaman ki ahlakımız bozularak fedakârlık ve mertlik damarlarımız

gevşedi, fetih düşüncesi söndü, milletin şanını yükseltme amacı yerine kişisel

yarar sağlama ve can derdi belasına düştük; işte bunun üzerine yenilgiden

yenilgiye, felaketten felakete sürüklendik, çeşitli yoksulluk ve yoksunluklara

mahkûm edildik."

Zabit ve Kumandan ile Hasbihal - Atatürk

• Mansur belediyede 2. Donem istiyor
    Eko da chp genel baskani olmak istiyor
    Hedefleri vizyonlari bu
    Siz de sadiklar madiklar saniyorsunuz
    Adamlar guvenli oynuyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu kadar anket halk yanındayken istifayı basıp gayet olabilirlerdi chp le milyon dolarlık fesih sözleşmesimi imzalamışlar pardon? ,statülerini tercih ettiler meraketme birdahaki yerel saçimlerdede halk puanını verir. 

özelikle k.k açık ara kaybedip rte kazanırsa onlarında siyasi hayatı halk desteği biter. 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 4 Mart 2023; 16:48:21 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kk nın çıkarlarını milletin çıkarlarının önüne koymayacaklardı

Mansur aday olsaydı rte den fazla oy alırdı kk da aynı seçimde olmasına rağmen. 2. turda %60 ları görür başkan olurdu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mansur görev verilirse ben yaparım dedi. Niye olmasın? Görevi sana halk veriyor. 1 tane dede değil.

• Ortalık durulana kadar o twitleri atmasalar daha iyi olurdu (tabiki Kılıçdaroğlu atmalarını istedi, o ayrı)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Noldu len kerimcem masa dağıldı diye göbek atıyordun bak bakalım dağılmış mı yoksa daha mı güçlü dönmüşler?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.