|
|

1 Mobil
|
|
Visco spring i tekrar yatsan switzerland ile değiştirdim. ikinci kez değişim yapan ilk müşteriydim sanırım bayi biraz garipsedi ama sorun çıkartmadı. Bel ağrısı ve boyun fıtığı sorunum sebebiyle farklı yatak ve yastık kombinasyonlarını denedim.Bunları denerken satın almak zorunda olduğumdan bir miktar masraf ettim. 130 liraya yüzde 90 gıdık kaz tüyü yastık aldım.iki çeşit visco ortopedik yastık aldım. yatsan switzerland aldım fark ödeyip visco spring aldım.Birdaha switzerland a döndüm.
Bu deneyimler sonucunda boyun fıtığı ve bel ağrısı olanlara tavsiyelerim 1) Öncelikle denmelerim sonucunda yatsan switzerland çok sert bir yatak olmakla birlikte iyi sonucu verdi. Bu yatağı tercih edecek kişi çok hafif ağırlıkta olmamalı yoksa betona yatıyor gibi olur çok az bir gömülme olması gerekiyor ama fazla olursa da yatağı kenara koyar yine çekyatta yatarsınız. Ben kilolu değilim ancak vücut yapım sıkı ve sert olduğundan uyumlu oldu. Ped kullanıyorum. Pedsiz istediğim verimi alamadım. Yataş visco pad i de sipariş ettim onunla aldığım verim daha iyi olursa yine buradan yazabilirim.. Eğer kilolu değilseniz veya sert veya sıkı bir vücut yapınız yoksa, normal vücut yapısındaysanız bu durumda switzerland çok sert gelecektir, bir miktar daha yumuşak bir yatağın daha iyi olacağını düşünüyorum. İlk günler rahat edemeyebilirsiniz, 25-30 günde memnun olup olmayacağınız belli oluyor.Switzerland için yumuşak bir ped kesinlikle tavsiye ediyorum çok kalın olmamalı. Dolayısıyla kendinize en uygun yatağı seçin. Şu yada bu marka olsun diyemem ama size en uygunu olsun.Bunu mağazada deneyerek anlamak imkansız tek yol alıp bir ay kullanmak. 2) Çok iyi bir yatak olması boyun düzleşmesi ve bel ağrısı rahatsızlığından kurtulabilmeniz için yeterli değil.Aynı zamanda yastığınızında boyun anatomisine uygun olması gerekir. Bu da denemelerimle sabittir. Denediğim yastıklar kaz tüyü(yüzde 90 gıdık), ortopedik visco (iki ayrı marka) , silikon(ikea dan aldım), elyaf. Bunlar arasında tavsiyem özdilek marka ortopedik visco yastık. Harcamış olduğum para zaman fazla olmakla beraber, bu boyun fıtığını yaşamayan birisi sabahtan akşama o ağrının insanı ne hale getirdiğini bilemez anlayamaz. Ek olarak ağrılarım için fitness, pilates,yoga, yürüyüş, bilgisayar kullanımını azaltma, sıcak tedavisi , yüzme vb birçok şeyi de denedim. Bütün bunların herbiri etkili olmakla birlikte en çok etkiyi yatak ve yastık yaptı. Şimdi soğuk da yesem 4 saat masada da otursam bel ağrısı ve boyun ağrısı yok. 3) Bir diğer deneyimimi de paylaşmak istiyorum. İşim dolayısıyla zaman zaman otellerde kaldım.İsim vermeme gerek yok sanırım ama bilindik lüks otellerden birinde çok sert bir yatak, çok yumuşak bir pad ipek dolgulu olduğunu tahmin ediyorum, çok yumuşak yastıklar yine ipek olabilir çünkü en iyi kaz tüyünden daha yumuşaktı, bu kombinasyonla iki gün içinde bel boyun ağrısı kalmamıştı. Yatağın ve yastıkların markasını merak edip baktım ama etiket yoktu üzerlerinde. 4)Visco spring de artı olarak çok çabuk uykuya dalıyorsunuz. Kronik bel ağrısı ve boyun fıtığı olan bir kişi için iyidir ya da kötüdür diyemem. Ama normal bir insan için çok güzel uyku uyursunuz. Uzun uzun yazdım umarım bel ağrısı ve boyun fıtığı rahatsızlığı olanlar faydalanır. |
Yatsan Switzerland Visko Love Bamboo Yatağı Hakkında Bilgiler
Yatsan Switzerland Visko Love Bamboo yatağı, konforlu ve destekleyici bir uyku deneyimi arayanlar için tasarlanmıştır.
Özellikler:
Yorumlar:
Yatsan Switzerland Visko Love Bamboo yatağı, müşteriler tarafından genel olarak olumlu yorumlar almaktadır. Çoğu kullanıcı, yatağın konforlu, destekleyici ve dayanıklı olduğunu bildirmiştir.
Yatsan Switzerland Hakkında:
Yatsan Switzerland, İsviçre'de üretilen ve dünyanın dört bir yanına ihraç edilen yüksek kaliteli yataklar üreten önde gelen bir yatak üreticisidir. Şirket, yenilikçi teknolojileri ve müşteri memnuniyetine olan bağlılığı ile bilinmektedir.
Anahtar Kelimeler:
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 9 Mayıs 2011; 23:28:06 > |
|
|
Dostlar. Yıllardır başta sıcak fırsatlardaki konularda olmak üzere,tavsiye öneri,bilgi istenen konularda ihtiyacı olanlara yardımcı olmak için emek verdim zaman harcadım. Para ile satılan kodları bedava verdim.Burada 1 kuruş para almadım kimseden.Amacım bütçenize yardımcı olmaktı.Ben burada terbiyesiz,nankör,çirkef insanlara daha fazla sabredemiyorum.Onlara yardımcı olmak istemiyorum.Forumu bırakıyorum.X`de olacağım.Dostlar bizi hatırlasın.
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dnz20 -- 1 Şubat 2012; 11:07:22 > |
|
Computer: Macbook Air 2015 Home Cinema:LG 65B7V OLED TV-Samsung HT J4550 - Stereo:Lenco 3808 Turntable-Denon PMA720AE-Denon DCD720-Tascam CD200BT -Tascam 202MKVII-Onkyo 6130-Heco VictaPrime 702 Espresso
Misc:Cowon D2-Sony D-EJ1000 discman - Sony WH1000XM3S - Apple Airpods Pro - Jabra Elite 75t Active - Miband 4 - Apple Watch 6 Nike Series Silver 44 mm - Ipad 10.2 7th generation ve Ipad Air 5 |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fxmaster -- 22 Temmuz 2013; 0:15:33 > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fxmaster -- 19 Temmuz 2013; 1:58:36 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fxmaster -- 25 Temmuz 2013; 3:04:26 > |