< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yatırım Fonları+BES Fonları (ANA KONU) (113. sayfa)

-
-
GPG bende mevcut. Uzun vade düşünenler için güzel bir fon. Değişken fonlarda stopaj muafiyeti yok maalesef.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
petrol gibi doğalgaz fonuda varmı arkadaşlar
Var hocam AES petrol fonu ve emtia fonları diye araştırırsanız 4 adet fon var o şekilde
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
arkadaşlar 6-7 yıl içinde üniversiteye gidecek çocuğum var birikime geç kaldık biraz, bes fonu açtırsak hangisini tavsiye edersiniz ?
-
Maşallah hocam, ben de ilk fon alımı yaptığım zamanlar portföy sizin gibiydi. Şimdi 5 adet fon var, izlemesi daha kolay.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam en iyi getiriyi sağlamak için bu şekil yaptım yani, ilerde bakalım nasıl değişiklik yapıcam :)
-
Hocam teşekkür ederim ben ppz gibi sanıyordum. Kripto belasından kurtulup buraya girmeye karar verdim ama biraz karışık geldi zamanla öğrenirim umarım.
-
Arkadaşlar yabancı fonları 3-5 yıldır alan takip eden varsa sormak istiyorum ...
Resesyon geldiğinde ABD piyasası etkilendiğinde bu yabancı teknoloji fonları doğal olarak düşer,ama bizim piyasada döviz arttığı için onlar yine artıyor.Bu denge nasıl olur AFT TFF gibi yabancı fonlarında ? Abd piyasası düştüğü için azalıyor ama döviz arttığı için artıyor.Bunun dengesi ne olur ?
-
Onu bizde bilemeyiz hocam ama ben kendi portföyümde %45'den %15'e kadar indirdim o fonları tabiki yatırım tavsiyesi değildir, dediğiniz gibi aradaki kur farkı kapatabilir düşşe bile teknoloji fonları :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Azmuth -- 7 Temmuz 2023; 15:2:37 >
Sunum raporlarına bakmıştım ama dağılımlarından oranlarından anlamamıştım,sorayım dedim.
Ben daha 5 aydır tuttuğum için hiç çıkmayı düşünmüyorum.Ama diğer yandan karları alıp çıkıp tekrar gireyim mi diyorum.
Bakalım artık...
-
bes girişi ve yatırım fonları konusunda işin içinde olan biri olarak destek olabilirim pm ile ulasabilirsiniz
-
Aylik olarak mevduat getirisinden yüksek yatirim fonu hangileri arkadaşlar
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
tuvalet kağıdı bile 1 günde %20 kazandırdı mevduat yerine herşey alınır
İçeriğinde tuvalet kağıdı olan fon varsa alınırmış , kaçırdık fırsatı.:)
-
Bu direkt market ürünlerine yatırım yapan bir fon olsa baya güzel olur 😂
sokm hissesi,bimas hissesi alınabilir.
fonda varmış ama serbest fon
-
yapay zeka temalı ETF ler.
midas uygulaması ile yatırım yapabilirsiniz
https://finance.yahoo.com/quote/BOTZ
https://finance.yahoo.com/quote/ROBT
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X