X abonelik hakkında
Herkese merhabalar. X profilimde abone olduğum kişileri başkalarının görmesini istemiyorum. Bunu yapmanın bir yolu var mıdır acaba?
İnstagram takipçi sorunu
Herkese merhabalar.
İnstagram hesabıma nasıl olduğunu anlayamadığım şekilde sürekli tanımadığım kişilerden takip isteği geliyor. Bir türlü çözüm bulamadım. Daha önce başına böyle bir şey gelen ya da bir çözüm önerisi olan varsa çok sevinirim.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
İyi forumlar.
Telegrama giriş yapamıyorum
Selamlar. Telefon sıfırlamadan sonra telegram hesabıma giriş yapamıyorum. Onay kodu diğer cihazınıza gönderildi diyor. Fakat benim cihazım 4 5 yıllık ve diğer cihazım da ulaşılamaz halde şu anda. Daha önce başına böyle bir şey gelen var mı acaba? Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Enigma2 yardım
Herkese merhabalar. Benim sorum enigma2 cihaza telefondan resim ya da video yollayıp cihazın bağlı olduğu tv de görüp göremeyeciğimizle alakalı. Yani kısaca cihazla tv arasında aktarım yapmak istiyorum. Böyle bir şey mümkün müdür acaba? Yardımcı olabilecek varsa şimdiden teşekkür ederim.
İyi forumlar..
Telefon sıfırlama
Merhaba arkadaşlar. Direnç kayıtlı 13 lite sahibiyim. Telefonu bir arkadaşıma satacağım. İçindeki bilgilerin güvenliği açısından telefonu sıfırlamak istiyorum. İmei silinmemesi için nasıl bir yol izlemeliyim?
Not
Bu işlerden pek anlamıyorum. Ama sanırım telefonda twrp yüklü değil. Güç ve ses açma tuşuna bastığımda stock recovery denilen 4 satırlı main menü çıkıyor. Buradan wipe data dersem imei silinmeden telefonu sıfırlamış olur muyum acaba?
Vaviyen Bağlantı hakkında yardım
|
Duvar tipi vantilatörler hakkında bilgi
|
2+1 ses sistemine 2 cihaz bağlama
|
Son Giriş: 2 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 123
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 150)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 11 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
Yanıt Yok
0