Şimdi Ara

YATAY GEÇİŞ REHBERİ [SSS] (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.849
Cevap
147
Favori
682.257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben bilgisayar mühendislğinde okuyorum. Sakarya'ya başvurmak istiyorum ama bi teknoloji fakültesi var birde bilişim fakültesi var . Ben hangisine başvuracağım ? Benim bölümüm mühendislik fakültesinde ama burada mühendislik fakültesinde bilgisayar mühendisliği yok. İkinci öğretim için birde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vaegir

uzun bi süre bakamadım foruma ...beni aradılar gittim egeye alttan 5 tane ders alman gerekiyor şartları kabul ediyormusun dediler dilekçede alltan ders almamı kabul ediyorum yazıp yüksekokula verdim.. eğer kabul etmseydim adım kazananlar listesinde çıkmıcaktı olay bu...
    liste bayramdan sonra açıklancak sadce ön bilgi amaçlı aramışlar....

vaegir hangi yüksek okul bölüm ne senin ?
  • Bu yatay geçiş sonuçları açıklanıp kazandıkdan sonra ne yapacağımızı bilen var mı ? Direk kesin kayıt gününde mi gideceğim ? Başka birşey gereklimi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Psikotrex

Bu yatay geçiş sonuçları açıklanıp kazandıkdan sonra ne yapacağımızı bilen var mı ? Direk kesin kayıt gününde mi gideceğim ? Başka birşey gereklimi ?

normalde benım bıldıgım kayıt tarıhınde ıstenenen belgelerle gıdıyorsun ama vaegir gıttım dılekce ımzaladım felan dedı benım de kafam karıstı alttan ders ıcın aramıslar ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: havisch

quote:

Bu yatay geçiş sonuçları açıklanıp kazandıkdan sonra ne yapacağımızı bilen var mı ? Direk kesin kayıt gününde mi gideceğim ? Başka birşey gereklimi ?

normalde benım bıldıgım kayıt tarıhınde ıstenenen belgelerle gıdıyorsun ama vaegir gıttım dılekce ımzaladım felan dedı benım de kafam karıstı alttan ders ıcın aramıslar ...

neyse ben yarın arayacağım okula ulaşabilirim inş... bugün full meşgul çaldı .. Senin hangi okul çıktı ? Onu bir öğrenelim. Sonucu buradan yaz ben öğrenirsem bende yazarım.
  • Buradan ege bizi aramadıysa kazanamadıgımızı mı anlamamız gerekıyor.. arkadasın dedıgıne gore.
  • quote:

quote:

quote:

neyse ben yarın arayacağım okula ulaşabilirim inş... bugün full meşgul çaldı .. Senin hangi okul çıktı ? Onu bir öğrenelim. Sonucu buradan yaz ben öğrenirsem bende yazarım.

benim daha belli değil bekliyorum sonuclar acıklanmadı daha

• quote:

Orijinalden alıntı: ilkmst

Buradan ege bizi aramadıysa kazanamadıgımızı mı anlamamız gerekıyor.. arkadasın dedıgıne gore.

yok ya daha sonuclar aciklanmadi sevinmek yada uzulmek icin biraz erken carsambaya kopar dananin kuyrugu...:-)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle herkese iyi geçişler.
    Arkadaşlar diyelim bir üniversiteye kayıt yaptırdık yatay geçiş ile. Ancak daha sonra diğer üniversitenin sonuçları açıklandı.Ve ona kayıt yaptırmak istiyoruz bu sefer. Herhangi bir sorun olur mu?.Önceden bu tartışılmıştı sanırım sadece harç yanıyordu ama kesin bilgi midir bu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eralpkuru

quote:

Buradan ege bizi aramadıysa kazanamadıgımızı mı anlamamız gerekıyor.. arkadasın dedıgıne gore.

yok ya daha sonuclar aciklanmadi sevinmek yada uzulmek icin biraz erken carsambaya kopar dananin kuyrugu...:-)

ege bayramdan sonra acıklayacak öğrenci daire baskanlıgı oyle soyledı
  • İstediğim üniversiteyegönderdiğim posta tam son gün gitmesine rağmen başvurum geçerli olmadı 2.7 ortalamayla başvurduğum okula 2.55 le girenler olurken ben açıkta kaldım sanırım hayatımda hissettiğim en boktan ruh hali içerisindeyim 1 senelik emeğim boşa gitti nedenini öğrenemedim çoktan bayram tatiline girdiler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeathCore. -- 17 Ağustos 2012; 17:47:30 >
  • quote:

YESSS İSTANBUL ÜNİVERSİTESİNİ KAZANDIM BEYLER
    Dünkü listede adım yoktu hepsinden yüksek puanım olmasına rağmen. Dekan yardımcısına telefonla ulaştım ve durumu anlattım. Listeyi geri çektiler ve bugün akşam saatlerinde tekrar yayınladılar. Ve en yüksek puanla girdim Ege çıksada gitmeyeceğim buradan Klasik Arkeoloji için Egeye başvuran varsa duyrulur. Yedek olursanız üzülmeyin kafadan bir kişi gitti şimdiden (Tabi İstanbul Üniversitesine gidince kayıt sırasında bir problem olurda, Ege çıkarsa o zaman Egeye giderim o ayrı )

nasıl bi angutluktur bu ya böyle yanlışmı yapılır neyase hayırlı olsn

• egeyı aradım 2 kere. 26sında acıklancak dedıler ama 26sı pazar dedım sistemden acıklycaz dedı yanı carsamba acıklancagını sanmıyorum. ayrıca aranan kısılerı de sordum aramıssınız dıye oyle bısıy yok zaten daha sonuclar bıle bellı degıl dedi :S
  • quote:

YESSS İSTANBUL ÜNİVERSİTESİNİ KAZANDIM BEYLER
    Dünkü listede adım yoktu hepsinden yüksek puanım olmasına rağmen. Dekan yardımcısına telefonla ulaştım ve durumu anlattım. Listeyi geri çektiler ve bugün akşam saatlerinde tekrar yayınladılar. Ve en yüksek puanla girdim Ege çıksada gitmeyeceğim buradan Klasik Arkeoloji için Egeye başvuran varsa duyrulur. Yedek olursanız üzülmeyin kafadan bir kişi gitti şimdiden (Tabi İstanbul Üniversitesine gidince kayıt sırasında bir problem olurda, Ege çıkarsa o zaman Egeye giderim o ayrı )

ırYESSS BENDE 3.77 İLE KOCAELİ HUKUK 2.SINIFINA YATAY GEÇİŞ YAPTIM.. HEMDE YEDEKLERDEEENN

Hakkımızda hayırlısı olsun. çok mutluyuuumm

• quote:

egeyı aradım 2 kere. 26sında acıklancak dedıler ama 26sı pazar dedım sistemden acıklycaz dedı yanı carsamba acıklancagını sanmıyorum. ayrıca aranan kısılerı de sordum aramıssınız dıye oyle bısıy yok zaten daha sonuclar bıle bellı degıl dedi :S

ben de aradım bana da bayramdan sonra acıklıcaz dedı ve ben de senın sordugun soruyu sordum arananların mutlaka evrak eksıgı ya da baska durumu vardır sonuclar bellı değil kabul edıldınız dıe aramamıslardır dedı ama 26 sı cok gec değil mi kayıtlar 27sınde baslıyor
  • a

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtn_mercan -- 21 Ağustos 2012; 18:05:08 >
  • quote:

quote:

egeyı aradım 2 kere. 26sında acıklancak dedıler ama 26sı pazar dedım sistemden acıklycaz dedı yanı carsamba acıklancagını sanmıyorum. ayrıca aranan kısılerı de sordum aramıssınız dıye oyle bısıy yok zaten daha sonuclar bıle bellı degıl dedi :S

ben de aradım bana da bayramdan sonra acıklıcaz dedı ve ben de senın sordugun soruyu sordum arananların mutlaka evrak eksıgı ya da baska durumu vardır sonuclar bellı değil kabul edıldınız dıe aramamıslardır dedı ama 26 sı cok gec değil mi kayıtlar 27sınde baslıyor

abi 26sı olmaz olamaz olmamalı... hadi ben izmirdeyim ya şehir dışından gelecekler nasıl yapacak ? bu adamlar gerçekten 26sında açıklarlarsa sorunlu oldukları tanısını koymamız çok zor olmayacak... ben çarşamba açıklarlar diye umutlanıyordum valla...

• İyi günler. Karabük Üniversitesi Makine Mühendisliği (İngilizce)(İÖ) kazandım. Benim Yatay geçiş yapmam için Birinci ve ikinci öğretim dahil %5'e mi girmem gerekiyor ? Ve üniversitelerin yatay geçişten öğrenci almak için şart koştuğu ortalamaları söyleyebilir misiniz ?

Benim için önemli olacak başka şeyler varsa dinlemek isterim.

Yardımcı olursanız minnettar olurum, şimdiden teşekkürler.
  • Beyler ben sormuştum ama cevap gelmedi.

Bu sene kazandım. Ayrıca geçen yıl önlisansı bitirdim. Kayıtlarda dersleri saydırmamın, yatay geçiş için herhangi bir sorunu olur mu? Daha doğrusu puan hesaplaması kalan dersler üzerinden mi olur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhanyigit

Beyler ben sormuştum ama cevap gelmedi.

Bu sene kazandım. Ayrıca geçen yıl önlisansı bitirdim. Kayıtlarda dersleri saydırmamın, yatay geçiş için herhangi bir sorunu olur mu? Daha doğrusu puan hesaplaması kalan dersler üzerinden mi olur?

genel not ortalamasına bakılıyor yatay geçişte... saydırılan dersler etken mi bilmiyorum valla :/
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.