Şimdi Ara

Yatay geçiş konusunda tecrübeli olanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
31.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Antalyadan başka bir üniversiteye yatay geçiş yapmak istiyorum.Gereken belgeleri araştırdım.Üniversiteyi aradım ödemeli postayla göndeririz dediler ama bizim okulun sekteri biraz cahil bu işlerden anlayacağını sanmıyorum.Belgeleri eksik hazırlarsa herşey mahvolur.
    İzmir'den antalyanın bir ilçesini 3-5 kağıt için git gel yapmak işime gelmiyor nereden baksan 1200 km yol yapacağım.
    Okuldan alacağım belgeler içinde ders içerikleri ve müfredat diye birşey var.Daha önce yatay geçiş yapanlara soruyorum bu nasıl bir belgedir?Birkaç sayfalık hocaların hazırlaması gereken birşey mi yoksa bilgisayar başında duran herhangi birinin verebileceği birşey mi?

• http://kemaliyemyo.erzincan.edu.tr/userfiles/Kemaliye_MYO_bilgisayar_teknolojisi_ve_programlama_ders_icerikleri.pdf

Hocam ders içerikleri şu yukarıdaki yazının kağıda basılmış halidir.Daha sonra bu kağıtların sağ alt köşesine aslı gibidir deyip diye imza atıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdenar

http://kemaliyemyo.erzincan.edu.tr/userfiles/Kemaliye_MYO_bilgisayar_teknolojisi_ve_programlama_ders_icerikleri.pdf

Hocam ders içerikleri şu yukarıdaki yazının kağıda basılmış halidir.Daha sonra bu kağıtların sağ alt köşesine aslı gibidir deyip diye imza atıyorlar.

Siz bu işi daha önce yaptınız değil mi?
    Transkipt,disiplin belgesi bunlar kolay şeyler ama ders içeriklerini bizim okuldaki sekreterin verebileceğini sanmıyorum.Halka iş imkanı yaratmak için sokaktan geçeni alıp masaya oturtmuşlar birşey bilmiyor bakalım ne yapacağız.
    Postayla göndeririz diyor 1 günde gelirmiş oradan 1 günde geleceğini hiç sanmıyorum 20 ağustos başvuru için son gün.

• evet ben daha önce yatay geçiş yapmıştım.Fakat şu varki ben öğrenci işlerindeki adamların öğrencimiz geçiş yapsın diye , postayla belge göndereceğini hiç sanmıyorum.En azından kendi okulumuzun öğrenci işleri için öyle yani.Memur zihniyetindeki adamlar zaten ve bunu yapması için hiçbir neden yok.Yatay geçiş olayı zahmetli bir iştir.Yani zahmeti okula gidip belgeleri almak ,daha sonra yeni okula götürmek ,100-150 lira masraf etmek vs.Ayrıca genel ortalamanızda iyi değilse bir risktir.Eğer geçmek istediğiniz okulu çok istiyorsanız kendiniz halletmenizde fayda var diyorum.

Ha birde unutmadan eğer 2. öğretimseniz %10 a girdi belgesini götürmeyi unutmayın.Daha önce geçiş sonuçları incelerken bazılarının ismi yanında %10 belgesi eksik gibi yazılar gördüm ve o kişiler elenmişti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adalet -- 9 Ağustos 2010; 16:05:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: erdenar

evet ben daha önce yatay geçiş yapmıştım.Fakat şu varki ben öğrenci işlerindeki adamların öğrencimiz geçiş yapsın diye , postayla belge göndereceğini hiç sanmıyorum.En azından kendi okulumuzun öğrenci işleri için öyle yani.Memur zihniyetindeki adamlar zaten ve bunu yapması için hiçbir neden yok.Yatay geçiş olayı zahmetli bir iştir.Yani zahmeti okula gidip belgeleri almak ,daha sonra yeni okula götürmek ,100-150 lira masraf etmek vs.Ayrıca genel ortalamanızda iyi değilse bir risktir.Eğer geçmek istediğiniz okulu çok istiyorsanız kendiniz halletmenizde fayda var diyorum.

Ha birde unutmadan eğer 2. öğretimseniz %10 a girdi belgesini götürmeyi unutmayın.Daha önce geçiş sonuçları incelerken bazılarının ismi yanında %10 belgesi eksik gibi yazılar gördüm ve o kişiler elenmişti.

Vallaha telefondaki kadın postayla ödemeli olarak gönderelim dedi.
    Yatay geçiş yapmak zorundayım çünkü akdeniz üniversitesi benim okuduğum bölümün eğitimini veremiyor.Gerekli hocaları bulamadığı ve laboratuarları kuramadığından sertifkaları veremiyor.Alakasız hocalar alan derslerine giriyor.Not ortalamam 3.50 civarında okuduğum yer 11 bin nüfuslu hiçbir kurs olmayan insanı öğrenciye yabancı bir yer.Gece gürültü geliyor diye şikayet oluyor evi jandarma basıyor öyle bir yer.
    Yalovaya geçmek istiyorum biraz büyük ve imkanları olan bir şehre ve 15 yıl önce açılmış sistemi oturmuş bir okulu var.Geçemezsem belki okulu bırakırım okursam 1 yılım boşa gidecek bu okul 1 yılda düzeltilemez zaten bize eğitim kaybı diyorlar ya da öss tercihlerinde 2. tercihler eylüle sarkarsa işe yarar bir bölüm yazar giderim.

• Ösym yerleştirme belgesinin onaylı fotokopisini istiyorlar benden de.. Ama nereden temin edeceğim bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: portofino

Ösym yerleştirme belgesinin onaylı fotokopisini istiyorlar benden de.. Ama nereden temin edeceğim bilmiyorum.

Ankara-Bilkent'te ki ÖSYM'den alacaksın.(Başka ÖSYM vermiyor).Ya da notere gideceksin orda internetten çıkartıp mühürleteceksin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • beyler bu ders içeriği belgesini nerden temin edebilirim. uşak üniversitesinde okuyorum. öğrenci bilgi sisteminde ders içeriğiyle ilgili bişey bulamadım
  • Ders saydırmak için bu belgeyi onaylatmamız mı lazım illa ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ##.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sudolfin -- 16 Ağustos 2016; 3:33:32 >
  • O belgeyi bölüm sekreterliği veriyor ben geçiş yapmıştım kargo şirketiyle konuş yüksek fiyatta ulaştırma garantisiyle gönder ben sırf bunun için konya denizli yapmıştım (6 buçuk saat)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sudolfin

Hocam kusura bakmayın 6 senelik konu ancak ben doğru düzgün bilgi bulamadım. Bahsedilen onaylı ders içerikleri ve onaylı ders planı öğrenci işlerininin alelade verdiği bir belge miymiş? Bu arada öğrenci işleri gerçekten belgeleri gönderdi mi? Yani ilginç geldi o yüzden.

Kaç sene geçti aradan ama gidiyorsun öğrenci işlerine ders içerikleri ve transkript alıyorsun o kadar. Onlar gönderirdi ama gecikirdi gittim aldım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.