Şimdi Ara

yatay geçiş hakkında bilgi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu sene hazırlık okudum.benim şansıma gittiğim sene sınıfta kalma çıktı ve bende kaldım.şimdi 1 sınav var ağustosun sonunda sınıfı geçmek için ama çok zor oluyor geçebiliceğimi zannetmiyorum.yatay geçiş yapmak istiyorum ama hazırlığı olmayan bir bölüme.zaten bölüm 5 sene birde 6 seneye çıksın istemiyorum.hazırlıktan hazırlık olmayan bir bölüme geçmek mümkün değil mi? bizim hocalar sürekli başka şehire geçin hazırlığı olmayan diyip duruyor.bilmeden mi konuşuyorlar?

• hazırlıkta kaldiysan puanının yettiği herhangi bir Türkçe okula geçebilirsiniz diye biliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hazırlık sinifinda yatay geçiş olmuyor diye biliyorum merkezi puan sistemi hariç.

Şuan yatay geçişler başladı hatta bazı yerlerde tıp ve dişinki bitti hızlı davransan iyi edersin.

• ftm1633 F kullanıcısına yanıt
    Bir ortalamasıyla olan yatay geçiş ve ygs lys ile olan yatay geçiş tarihleri farklı mı? Çünkü başvuru tarihi eylülün 5inde falan gözüküyor.onu nerden öğrenebiliim?
  • entelcocuk E kullanıcısına yanıt
    hazırlıkta kaldım evet ve hazırlığı olmayan bi yere geçmek istiyorum.bazıları hazırlığı olmayan yere geçemezsin diyor onu öğrenmeye çalışıyorum.bilgin var mı bu konu hakkında?
  • mafrgnm M kullanıcısına yanıt
    Yok hayır farklı değil ama ben sadece tıp ve dişte okuyorsan onlarınki daha erken.

Gideceğin okulun duyurularindan takip et yazmiyorsa da okulu arayip sor.

• mafrgnm M kullanıcısına yanıt
    Benim bildiğim hazırlıkta kaldığında hazırlığı olmayan başka bir üniversiteye geçebilirsin diye biliyorum. Ama en sağlıklı bilgiyi üniversitenin öğrenci işlerini arayarak öğrenebilirsiniz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.