Şimdi Ara

YATAY GEÇİŞ HAKKINDA !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar Niğde Üniversitesinde İktisat okuyorum 2. sınıftayım yatay geçiş düşünmüyordum ki taki kulağıma gelen bi habere kadar duyduğuma göre yatay geçiş yönetliğine yenisimi eklenmiş değişmiş mi ne öyle bişi olmuş bahsettiğim karar lys den aldıgımız puan gitmek istediğiniz üniversiteye tutuyorsa yatay geçiş yapma gibi bi hakkımız olduğu şimdi bakıyorumda aldığım puanla Çukurova İktisat 1. öğretimi kıl payı kaçırıyor 2. öğretime de haylı haylı yetıyor sımdı benım puan tutuyor buraya ben bu Çukurovaya başvuru yapsam gitme gibi bi ihtimalim varmı acaba ? (notuna alttan dersıne bakmadıklarını sadee puan tuttugu zaman geçiş yapabildiğini söylemişlerdi) bu konu hakkında bılgısı olan varmı acaba ?
    Bide geçmelimiyim sizce Niğdede geçme notu 36 çan eğrisi var Çukurovada 70 lik sistem var 70 lıkten korkuyorum ama cogu arkadasım oteleme var çalışırsan yaparsın diyorlar kararsız kaldım notlarımda fena değil sınıfa göre

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Telvis -- 17 Aralık 2013; 18:42:48 >

• Telvis kullanıcısına yanıt
    1. sınıftayken ilk 1 ay yapabiliyorsun onu diyebiliyorum. puanının altında istediğin yere eğer kontenjanı varsa geçebiliyordun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeklenenAdam

1. sınıftayken ilk 1 ay yapabiliyorsun onu diyebiliyorum. puanının altında istediğin yere eğer kontenjanı varsa geçebiliyordun.

sadece birinci sınıftamı oluyor yani 2. sınıfta olmuyor mu ?
  • Telvis kullanıcısına yanıt
    olmuyor diye biliyorum. forumda bunun için dilekçe toplayıp gönderelim dedik ama kimseden ses seda çıkmıyor bu konu hakkında.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeklenenAdam

olmuyor diye biliyorum. forumda bunun için dilekçe toplayıp gönderelim dedik ama kimseden ses seda çıkmıyor bu konu hakkında.

peki hocam teşekkürler yapacak bişe yok o zaman :/
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.