Şimdi Ara

yatarak ders çalışmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
2.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben masada çalışamıyorum sırtım ağrıyor ayaklarımı sallıyorum,ama yatağa yatarak ve halıya kitap koyarak,yataktan yere bakarak çalışmak güzel geliyor ama uykum gelince hemen uyuyorum,yada yataktan kalkıp ev içinde bir yere gidince,dönünce
    yatak yorgan dağınık ve yerde kitap oluyor
    oysa masada olsa derli toplu dağınık olmaz disiplinli olunur,ayrıca misafir gelse veya evden dışarı çıkılsa kitap masada o şekilde kalsada olur
    yani masada çalışmak güzel ama uzun süre duramıyorum 15 dakka anca,sizede böyle oluyormu

• evet.uzun süre masabaşında kalınca belağrısı oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende sorun yok bu pozisyonda çalıştığım için belim ağrımıyor

yatarak ders çalışmak
  • Pazartesiden itibaren 7 tane finalim var var. 1 gram çalışmadım :D Allah sonumuzu hayır etsin :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: osmannn94

ben masada çalışamıyorum sırtım ağrıyor ayaklarımı sallıyorum,ama yatağa yatarak ve halıya kitap koyarak,yataktan yere bakarak çalışmak güzel geliyor ama uykum gelince hemen uyuyorum,yada yataktan kalkıp ev içinde bir yere gidince,dönünce
    oysa masada olsa derli toplu dağınık olmaz disiplinli olunur,ayrıca misafir gelse veya evden dışarı çıkılsa kitap masada o şekilde kalsada olur
    yani masada çalışmak güzel ama uzun süre duramıyorum 15 dakka anca,sizede böyle oluyormu

iyi yapıyorsun :) Hatta mümkünse odalara ve tuvalete de birer tane kitap koy.... Bu şekilde hem ders yapma keyfi edinirsin hem de sınavlara hazırlanmış olursun... Özellikle tuvalette çaıştığın konuları asla unutmazsın... :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sıcakta ders çalışmak
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: 43ayhan43

Pazartesiden itibaren 7 tane finalim var var. 1 gram çalışmadım :D Allah sonumuzu hayır etsin :D

Amin
  • ne güzel yatıyorduk gene başladı okul. arkadaş 2. öğretimim fakat bana sabah 9 da ders koyuyolar. nasıl iş bu çözemedim
  • aynı sıkıntı bende de var dostum.bu şekilde çalışarak derslerden nasıl geçiyoruz hiç anlamıyorum sistem baya basit galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: osmannn94

ben masada çalışamıyorum sırtım ağrıyor ayaklarımı sallıyorum,ama yatağa yatarak ve halıya kitap koyarak,yataktan yere bakarak çalışmak güzel geliyor ama uykum gelince hemen uyuyorum,yada yataktan kalkıp ev içinde bir yere gidince,dönünce

sen bu kafayla gidersen aöf senın kabusun olur arkadaşım yatarak ders çalışılırmıymış.tohum ekmeden meyvesini alabiliyormusun?
  • yahu kafan nasıl alıyorsa öyle çalış,istersen amuda kalk dostum. bunun fikri mi alınır rahatsız olacağın şekilde çalışman zaten doğru olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.