Şimdi Ara

Üniversite okurken çalışmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar üniversite okurken, çalışmayı planlıyorum. Öğrenmek istediğim bunun için hangi üniversitenin uygun olduğu...
    Mesela Bilkent Üni. şehrin 10 km dışındaymış. Aslında buraya gitmeyi istiyorum ama hem okuyup hem çalışmak bu üniversiteye kayıtlıysan pek mümkün değil gibi, yanlış mı düşünüyorum? Kısacası hem okuyup hem çalışmak için yeri bakımından uygun üniversiteler hangileri?

(Tercihim İstanbul veya Ankara olacak)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozan301 -- 12 Ocak 2012; 12:48:36 >

• Universitenin kutuphanesinde calisabilirsin
  • Nasıl bir iş yapmayı düşünüyorsun okurken? Örneğin Bilkent'te Bilgisayar veya EE Mühendisliği okursan, Cyberpark'ta onlarca firma var, çok öğrenci yarı zamanlı çalışma fırsatı buluyor. Hem para hem de mesleki deneyim kazanmış olursun. Sadece bu mühendislikler değil farklı alanlarda da çalışma fırsatı bulabilirsin. ODTÜ Teknokent'te de aynı şekilde, Bilkent'e yakındır orası da. Nerede ne iş yapmak istediğine bağlı, her türlü çalışabilirsin bence derslerinden fırsat kaldığı sürece. Bilkent, Ankara'da merkezi bir konumda denebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslan26 -- 11 Ocak 2012; 23:04:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aslan26

Nasıl bir iş yapmayı düşünüyorsun okurken? Örneğin Bilkent'te Bilgisayar veya EE Mühendisliği okursan, Cyberpark'ta onlarca firma var, çok öğrenci yarı zamanlı çalışma fırsatı buluyor. Hem para hem de mesleki deneyim kazanmış olursun. Sadece bu mühendislikler değil farklı alanlarda da çalışma fırsatı bulabilirsin. ODTÜ Teknokent'te de aynı şekilde, Bilkent'e yakındır orası da. Nerede ne iş yapmak istediğine bağlı, her türlü çalışabilirsin bence derslerinden fırsat kaldığı sürece. Bilkent, Ankara'da merkezi bir konumda denebilir.

arkadaşa katılıyorum. bilkentin olduğu yer dağın başı değil ankaranın gelişmiş yerlerinden birisi merkeze her zaman otobüs vs var. uzaklık sıkıntısı yok bilkentte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aslan26

Nasıl bir iş yapmayı düşünüyorsun okurken? Örneğin Bilkent'te Bilgisayar veya EE Mühendisliği okursan, Cyberpark'ta onlarca firma var, çok öğrenci yarı zamanlı çalışma fırsatı buluyor. Hem para hem de mesleki deneyim kazanmış olursun. Sadece bu mühendislikler değil farklı alanlarda da çalışma fırsatı bulabilirsin. ODTÜ Teknokent'te de aynı şekilde, Bilkent'e yakındır orası da. Nerede ne iş yapmak istediğine bağlı, her türlü çalışabilirsin bence derslerinden fırsat kaldığı sürece. Bilkent, Ankara'da merkezi bir konumda denebilir.

Teşekkür ederim yorumunuz için. Teknokent, Cyberpark gibi yerler bana uzak, mühendislik okumayacağım için. Aslında ne iş yapacağımı ben de kararlaştırmadım şu an. Yapabileceğim her türlü mesleği yapmaya çalışacağım..

quote:

Orijinalden alıntı: bilbar

Universitenin kutuphanesinde calisabilirsin

Hocam keşke çalışabilsem.. İnşallah öyle bir imkanım olurda çalışırım. Kütüphanede çalışmak benim için mükemmel olur çünkü kitap okumasını seven biriyim ve Bilkent'in kütüphanesi tam bir hazine. Bilkent'i tercih etmemde önemli bir etken de sahip olduğu büyük kütüphanesi..

Yorumunuz için de teşekkür ederim.

Başka fikirlere açığım.

• aslında okullarda böyle burs adı altında part time çalışıp 250-300 lira veriyorlar tabi onlarda öncelik maddi duruma bakıyor olabilirler.Mesela tıp fakültesinde hasta kayıt giriş işlemlerinde çalışan arkadaş vardı kendisi sınıf öğretmenliği okuyordu ama gidip başvurmuş almışlardı bütün gün de oturuyordu.,sonra arkadaşların dediği gibi kütüphaneler,fotokopi odası buraları değerlendirebilirsin.
  • Öğrenci havuzu deniyor o sisteme. Okula kaydolduğunda ya da daha sonra başvurabiliyorsun ama öncelik ailesinin yanında okumayan, maddi durumu yetersiz ve derslerinde başarılı olan öğrencilerde.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Üniversite Okurken Memurluk
    13 yıl önce açıldı
    KÖTÜ ÜNİVERSİTEDE OKUMAK
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.