Şimdi Ara

Yatak Vurması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar...Bugün tempra 2.0 ie aracımla otobanda biraz bastım,daha sonra durduğumda yataktan ses gelmeye başladığını farkettim...Sabahları ilk çalıştırmada 1-2 saniye gelip sonra kesilen sesti bu...bi şırıltı gibi,sanki dizel arabanın şırıltısı gibi bi ses...gaza yüklenince,gazı bırakınca falan geliyor...Ama sabit devirde gidersem,2000-2500 devir arası,ses gelmiyor.

Ustaya götürdüm,yatak vuruyor,komple motor inmesi lazım dedi. Bu şekilde en fazla ne kadar süre kullanabilirim?

• Yatak mı? Belki motor kulağı falan gevşemiştir?
  • yatak sesine benzer bi ses eksantirik milinden geliyordu ayar çektik bide fincan değişti düzeldi,bi baktır istersen başka ustaya
  • bu 2000 motor tempra dert sizinki bide 8 v bu motorlar hatalı üretildi tofaştan. Ama öyle her ustaya itimat edilip iş yapmayın bence diğer ustalarada gösterip fikir alın bu arabalardan anlamayan çok size bu arabaların ustasının iletişim bilgilerini veriyim teoman usta bursaya yakınsanız basıp buraya gidin

Aynı sorundan muzdarip birine başka bir forumda öneri:

Selamlar kardeşim

yazının üzerinden epeyce zaman geçmiş ancak sorununu hala çözemediysen ve aracını hala satmadıysan sana söyleyeceğim tek şey bursa gemlik sanayi sitesi e blok da bulunan metin oto ya git ve orada teoman usta yı bul.
    senin ve aracının tek doktoru o dur. başka hiçbir yerde ve hiçbir kimseyle vakit ,nakit ve ömründen ömür kaybetme.
    bu kadar açık ve net konuşuyorum al sana bi güzellik daha yapıyorum ustamızın telefonunu veriyorum;
    0224 524 74 74

ankara'dan sedicivalvole ci şükrü nün referansı ile geldim de memnuniyetini dostlarına anlatmış de o senin sorunu çözer

hadi rasgele

• Aracın yağını kontrol edin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iGroN

Aracın yağını kontrol edin.

yağı normal seviyede...sanırım bütün bunlara yağ pompası sebep oldu...bilemiyorum :/
  • bu araç bu şekilde bursaya kadar nasıl gidecek ki? :/

çekici çok para ister,araba gidiyor,çekişinde,çalışmasında falan bişey yok...sadece üst devire çıkıp geri gazı bırakınca ses geliyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ayakkabının vurması
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu şekilde kullanma, yatak vuruntusu ilk başlarda sadece yatak masrafı ile kurtarılabilir ama bu hasar kısa sürede krankı bozar ve masraflar çoğalır. Ayrıca motorunuz her an daha kötü hale gelecek demektir yatak sesi, şansınızı zorlamayın derim.
  • *President* kullanıcısına yanıt
    yarın aracı tamirciye bırakıyorum
  • Hadi hayirlisi bakalim. Umarim sadece yatak masrafi ile kurtulursun. Yag pompasinida degistirmeni tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.