Bildirim
Yatak Tavsiyeleri [ANA KONU] (114. sayfa)

Giriş
-
-
Hocam Bellona'nın Caprice yatağı tavsiye ederim. benim oğlana 120x200'lük olanından aldım. gece vardiya çıkışı bazen onun yatağında yatıyorum inanılmaz rahat ettim. benim kullandığım yatak ise 2 sene önce yatsan'dan aldığım switzerland modeli fakat acayip sert ve hiç rahat edemiyorum artık her tarafım tutulu vaziyette kalkıyorum. bende kendime Caprice yataktan almaya karar verdim.Gidin bir bakın isterseniz.
-
Bilgi için teşekkür ediyorum.Yatsan düşünüyoruz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Memnun musunuz hocam lateks olup uygun fiyatlı bir ürün. Yorumlarınız neler ? -
İŞBİR HİMERA yatak deneyen oldu mu? Tecrübelerinizi alabilirmiyim? Yaysız yataklar daha mı iyi?
İşbir için yatak tavsiyesi olan var mı?
-
Bu ürünün teşhirini bulamadım.Denemeden almak da istemiyorum.
Merhaba, ben çift kişilik yatağa geçmek için geçen ay Yatsan mağazasına gittim, öncelikli amacım mevcut yatağım Yatsan Therapist almaktı fakat gerek bu modelde fiyatın çok yükselmesi, gerek satıcının King koil'i tavsiye etmesi sebebiyle bu yatağı aldım. Fakat kullanmaya başladıktan sonra sürekli bel ve sırt ağrısı ile uyanıyorum, yaklaşık 15-20 gündür kullanıyorum. Bu haftaya kadar deneyeceğim eğer bir gelişme olmazsa %15 lik payı vererek Therapist e tekrar geçmeyi planlıyorum.
Therapist de çok pahalanmış açıkçası, Yatsan'daki Visco modeller arasından tavsiye edeceğiniz varsa dinlemek isterim :) Simba hybrid hakkında bilgisi olan var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KinGPiN20 -- 11 Aralık 2018; 22:46:3 > -
İşbir elit pochet kullanan var mı?
Ne yumusak ne sert benim istedigim gibi + uyaninca agri sizi olmuyor. Ben basarili buldum. Tavsiye ederim. -
HANGİ ÜRÜN HOCAM?quote:
Orijinalden alıntı: NightShadow
Ne yumusak ne sert benim istedigim gibi + uyaninca agri sizi olmuyor. Ben basarili buldum. Tavsiye ederim.
-
işbir bu son dönemde kallavi zamlar yerleştirmiiş 2 ay önce bakıyordum 800 civarlarında simdi 1500 yazıyorlar yataga . Yazık -
Hangisi yapmadı ki... Ama şunu söyleyebilirim ki Yataş'da kullandık, Bellona da, İşbir 2-3TIK daha üstün gibi geldi bize.quote:
Orijinalden alıntı: yavuzazgin
işbir bu son dönemde kallavi zamlar yerleştirmiiş 2 ay önce bakıyordum 800 civarlarında simdi 1500 yazıyorlar yataga . Yazık
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BART SIMPSON -- 14 Aralık 2018; 17:39:43 > -
dogrudur da işte onu takip edince daha çok koydu bize tabi :D -
arkadaslar 2 yatak arasinad kaldim hangisi sizce?
istikbal sl optimal
www.istikbal.com.tr
İstikbal - SL Optimal Yatakhttp://www.istikbal.com.tr/yatak-ve-baza/yataklar/expert-yataklar/sl-optimal-yatak
bellona caprice
www.bellona.com.tr
Caprice Yatak - Bellona Mobilyahttp://www.bellona.com.tr/yatak-ve-baza/yataklar/tum-yataklar/caprice-yatak
-
Yatak almak çok zormuş.Biraz daha araştırmakta fayda var.Bilgi için teşekkür ediyorum.O kadar para verip ağrıyla uğraşmaktansa eski yatağı kullanmak daha mantıklı.quote:
Orijinalden alıntı: KinGPiN20
Merhaba, ben çift kişilik yatağa geçmek için geçen ay Yatsan mağazasına gittim, öncelikli amacım mevcut yatağım Yatsan Therapist almaktı fakat gerek bu modelde fiyatın çok yükselmesi, gerek satıcının King koil'i tavsiye etmesi sebebiyle bu yatağı aldım. Fakat kullanmaya başladıktan sonra sürekli bel ve sırt ağrısı ile uyanıyorum, yaklaşık 15-20 gündür kullanıyorum. Bu haftaya kadar deneyeceğim eğer bir gelişme olmazsa %15 lik payı vererek Therapist e tekrar geçmeyi planlıyorum.
Therapist de çok pahalanmış açıkçası, Yatsan'daki Visco modeller arasından tavsiye edeceğiniz varsa dinlemek isterim :) Simba hybrid hakkında bilgisi olan var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hangi yatak acaba?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X