Şimdi Ara

Yatak Tavsiyeleri [ANA KONU] (115. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
7.212
Cevap
328
Favori
2.131.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 113114115116117
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Antalya İşbir yatak bayisiyim , forumdan daha önce birçok satış yaptım üyelerimize ,beğendiginiz işbir yatakları forum üyelerine özel en uygun fiyat garantisiyle verebilirim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: isbirantalya

Merhaba arkadaşlar
    Antalya İşbir yatak bayisiyim , forumdan daha önce birçok satış yaptım üyelerimize ,beğendiginiz işbir yatakları forum üyelerine özel en uygun fiyat garantisiyle verebilirim
    Himera 100X200 yatak

ve

2 adet Polirest yastık fiyatı verebilir misiniz ?
  • hasans kullanıcısına yanıt
    Merhaba , Himera yatak 1320₺ gönderebilirim yastıklarıda 120₺ den gönderirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isbirantalya -- 17 Aralık 2018; 1:24:40 >
  • quote:

kapıda ödeme şeklinde gönderebilir misiniz ?
  • hasans kullanıcısına yanıt
    Malesef kargo firmalarıyla bu şekilde bir anlaşmamız yoktur

• quote:

Isbir energy

Isbir lavender garden bu 2 yatak hakkinda genel dusunceleriniz nelerdir ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar son 1 aydır belkide daha fazla ülkedeki yatak ve uyku sektörü firmalarını araştrıyordum , inanın bana eski kalitesi yok çoğu tanınmış adı anılmamış firmanın . bundan yaklaşık 15 sene önce idaş tan beton gibi bir yatak almıştık ve o kadar sert geldi ki üstünde tepinerek o zamanlar yumuşatmaya çalışmıştım . ve son 5 - 7 senesini yumuşamış olduğundan rahat geçirdim ama şuanda göçükten başka şey değil ... şaka bir yana sert yataklardan nefret ederim , bellona yataş istikbal yatsan doğtaş bunların alayı incelemelerimde geçer notu değil kaliteyi bile bulamadı . bellona nın sattığı en yumuşak yatağı denerken daha ilk 2 dakkada belime ağrı girdi , istikbal desen onda da yumuşak yataklar var fakat 2 kişilik olduğu ve tek kişilikleri üretilmediği için vazgeçtim iyikide kısmet olmamış o istikbalin yumuşak dedikleri yataklardan onlarca şikayet duydum , ya bırakın türkiye de yatak sektörü firmalarının çoğu bırakın avrupayı türkiye nin yüz karası , 1400 tl ye de yatak denedim 4000 tl ye de .. arkadaşlar en iyi seçici ve ihtiyacınız olan şeyi bilen sizsiniz . eğer gerçekten rahat etmek istiyorsanız çoğu firmayı gezin ama dediğim gibi türkiye de yatak sektöründe 5 para eder firma kalmamış . yurtdışında özellikle de ingilterede butik yatak üretim firmaları türemiş . ve insanlar artık kalitelinin de kalitelisini üretirken bizim ülkede 5 yayla üste keçe konup yatak diye milleti kandırarak satılıyor , pazarlanıyor ve inanın bana paranızın karşılığını vermiyorlar . en son yatsan dı sanırım whisper modelini denemek istemiştim anka mall da ama gitmek kısmet olmadı . bir ara ankara ikea ya gidelim gezelim dedik . ve ordaki isveç yataklarına baktım bunlarda rahat ederim dedim , işallah bir problem olmaz ama özellikle hidrasund model yataklar çok rahat bir iki gün deneyip tavsiye edeceğim . gerçekten çift yaylı paket ve lateks kaplama yataklar olduğu için çok fazla kilolular haricinde 110 kilo üstü bile sanırım sorun olmaz rahat edebileceklerini düşünüyorum . ilk yorumları buradan yapıcam . ben daha fazla türk firmalarının sırt boyun mide göğüs ve sinir stres 4000 tl üstü para yığıp gecelerimi günlerimi rezil etmesine izin veremem . dip not sert yatak sevmiyorum .

yumuşak yatak sevenler viscoymuş bilmem neymiş bunları unutsunlar . visco sağlıklı değildir . zaten avrupa da da çoğu firma köpük lateks kaplamalara geçmiştir . bizim ülkemizde bir yattığınız yataklara bakıp ne işkenceler çektiğimize bakın bir de şu adrestekihttps://johnryanbydesign.co.uk/product-category/mattresses/ yataklara bakın .. adamlar 3 kat lateks kullanıyor konfor için ve bizimkisi gibi keçe yay ve sert kaplama boktan yataklar üretmiyorlar . emin olun ingiltere de yaşasam john ryan ı tercih edebilirdim ... bir kafanızı ülke dışından çıkarın ve elalem neler yapıyor şahit olun ... türkiye de yatak sektörüüüüü batmıştırrrrr ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi estimates29 -- 17 Aralık 2018; 16:55:38 >

• HardLoveBaby H kullanıcısına yanıt
    Merhaba aslında yatak alırken yatağa göre degil kendinize göre almanız gerekiyor.

Kilonuz
    Boyunuz
    Varsa omurga bel probleminiz
    Yaşınız
    Yalnız mı yatıyorsunuz çiftmi
    Bir önceki kullandığınız yatağı neden değiştiriyorsunuz

gibi faktörler önemlidir.
    Bana bilgi verirseniz sizin için uygun yatağı bulabiliriz

• 1100TL'ye 100x200 yatak önerebilecek var mı?

120 kilo
    1.86 boy
    Omurga ve bel problemi yok
    tek kişilik
  • isbirantalya İ kullanıcısına yanıt
    Hocam 160x200 Elite Pocket ve Himera için fiyat alabilir miyim? Birde bu iki yatağıda denedim ama Elite Pocket daha rahat geldi. Siz himerayı tavsiye ettiğiniz işin direk onu denedim. Sorumlu Himerayı 90 kilo üstündekilere veriyoruz dediler.yeni evlendik.Kilom 65 boy 1.78, eşimde 60 kilo boyu 1.70. Elit Pocket en çok sattığımız yatak dediler. Birde lateksit olanlar yaylılara göre daha çabuk deforme olur dediler. Daha çabuk çöker gibi bişey dediler. Bu doğru mu ikisi arasında ne fark var acaba? Birde full ortopedik ile ergonomik arasında ne fark var? İki farklı grubu varda işbirln.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mamifan -- 19 Aralık 2018; 8:54:2 >
  • cocarca33 kullanıcısına yanıt
    Hocam googleye bu yatağın adını ve yanına şikayet var yazarsan yatakla ilgili en çok şikayetleri görebilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: mamifan

Hocam googleye bu yatağın adını ve yanına şikayet var yazarsan yatakla ilgili en çok şikayetleri görebilirsin
    Hangi yatagi? 2 tane yatak var o mesajda

• cocarca33 kullanıcısına yanıt
    Şikayet varsa görmek için demiştim. Yani araştırma amaçlı. Örnek istikbal dediğiniz:
    www.sikayetvar.com
    İstikbal Optimal Şikayetleri - Şikayetvar
    https://www.sikayetvar.com/istikbal/optimal

• quote:

Orijinalden alıntı: mamifan

Şikayet varsa görmek için demiştim. Yani araştırma amaçlı. Örnek istikbal dediğiniz:https://www.sikayetvar.com/istikbal/optimal
    Dogru buda bi cozum sagolasin

• İdaş yatakları nasıl?Kullanan var mı acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: BART SIMPSON

Daha önceden tercih ettiğimiz;

I. TERCİH : İŞBİR VISCOSTAR BLUE (Yeni ürün olduğundan hiç bir bayide teşhir ürünü görüp deneme imkanımız olmadı.)
    II. TERCİH : İŞBİR LATEKSİT HİMERA

yatakların ikisini de almadık ama yinde de "İşi Ehline Vermek" den dolayı tercihimizi İŞBİR'den yana kullandık.

İŞBİR VISCOSTAR BLUE'yu tercih etmememizin en büyük nedeni tamamen SENTETİK Kimyasal bir ürün olmasından dolayı. VISCO teknolojisine önyargılı dayrandık diyebiliriz.
    İŞBİR LATEKSİT HİMERA'yı tercih etmememiz ise şuanda kullandığımız BELLONA yatak ile aynı sertlikte olmasından dolayı.

Her ikisinin yerine alternatif olarak düşündüğümüz İŞBİR LATEKSİT ERGONOMİK YAYSIZ YATAKLAR serisinden KARDELEN'i tercih ettik.

Ama iş gerçek hayatta yatak ile yüzleşmeye geldiğinde KARDELEN'de de rahat edemedik.
    İŞBİR ile irtibata geçerek yine İŞBİR LATEKSİT ERGONOMİK YAYSIZ YATAKLAR serisinden FOAMPLAS'a geçmeyi istediğimizi bildirdik.
    Yatak Yüz Değiştirme ücretini ödeyerek FOAMPLAS'a geçeceğiz.

FOAMPLAS, her ne kadar İŞBİR LATEKSİT ERGONOMİK YAYSIZ YATAKLAR serisinden olsa da içerisinde Polimer yaylar kullanılmaktadır.

FOAMPLAS ile ilgili düşüncelerimizi de kullandıktan sonra sizler ile paylaşacağım.

Teşekkürler...

Alıntıları Göster
    Merhaba arkadaşlar,

Aradan geçen 15 gün süresinceki düşüncelerimiz;

İŞBİR LATEKSİT ERGONOMİK YAYSIZ YATAKLAR grubundan KARDELEN, yaysız olduğundan ORTA/SERT denilmesine rağmen resmen SERT olduğunu hissettik ve Bel Fıtığı/Boyun Fıtığı olduğumuzdan çok rahatsız olduk.

İŞBİR LATEKSİT ERGONOMİK YAYSIZ YATAKLAR grubundan FOAMPLAS ise herne kadar YAYSIZ yatak grubunda olsa da içerisinde POLİMER YAY kullanılmaktadır ancak, KARDELEN'e göre çok daha esnek ve yumuşaklık hissi vermekle beraber gerçekten ORTA/SERT grubunda olması gerekmektedir.

KARDELEN'e alışmamız 1-2 haftayı bulsa da, FOAMPLAS'a alışmamız 1-2 gün içerisinde oldu. Belki KARDELEN'in sert yapısından sonra birden FOAMPLAS'a geçmemiz yatağa alışmamızı kolaylaştırdı ve şuanda son derece memnunuz.

Ama tabiki yine özellikle ve özellikle belirtmek isterizki, yatak sertlik hissi tamamen GÖRECELİDİR. Onun için genelleme yapmamağa özen gösteriyorum.

Bilgilerinize,

• Merhaba arkadaşlar;

İşbir veya herhangi bilindik yatak firmaları özel ölçülerde yatak yapıyor mu? 160x220 ölçülerinde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: enginar35

İdaş yatakları nasıl?Kullanan var mı acaba?
    Herkes idaş öneriyor nedense yoksa reklam amaçlı mı yazıyorlar bilmiyorum bende idaş bakmaya başladım.
  • Düşündüğünüz bir model var mı?

• Merhaba arkadaşlar.

Be de yatak almayı düşünüyorum. Yumusak olmasın. Orta sert veya Sert yatak olsun istiyorum. 160x200 ölçülerinde (eşim 55 ben 75 kg)

Forumdan okuduğum kadarıyla idaş ve yataş yataklar çok daha fazla öneriliyor. Ben de tam idaş millenium veya boston Late almaya niyet etmiştim ki İdaş taki mira coil yay sistemi sistemli yataklar 80 kg üzerindekiler için iyidir deniliyor.

Şimdi ben paket Yaylı yatak mı tercih etmeliyim?

Öbür taraftan çok kaliteli ve benim maddi boyutumu aşan İsveç markası olan HALSA mira coil yay sisteminin bir üst versiyonu olan procoil yay sistemini kullanıyor.

Kafamda deli sorular : şimdi bu mira coil mi yoksa paket yay sistemli yataklar mı?

Fikir ve önerilerinize açığım.

Teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 113114115116117
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.