Şimdi Ara

Yatak Tavsiyeleri [ANA KONU] (112. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
6.912
Cevap
314
Favori
2.097.587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 110111112113114
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Selamlar , İşbir Mina yatak tavsiye edebilirim size en yakın işbir mağazasında deneyebilirsiniz daha sonra fiyatlandırma ile ilgili bizi tercih ederseniz en uygun fiyat verebilirim iyi günler 😊

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Anadolu A kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim hocam bir inceleyelim bakalım.
  • isbirantalya İ kullanıcısına yanıt
    Hocam çevremde hemen gidebileceğim bir mağazam malesef yok şehir merkezine gitmem gerekiyor sizden fiyat alsam ben direkt ?
  • Merhaba,

Nokta atışı yapabileceğim bir yatak varmıdır. Bel ağrısı yapmayacak, vücudu sıkıştırmayacak ve terletmeyecek. Ben 80 eşim 54 kilo. Genelde yüzüstü ve yan yatıyoruz.

Birkeresinde Idaşa ugrayip sleepingspace modeline uzanmıştım ve çok hoşuma gitmişti fakat çok pahalı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WARRİOROFLİFE

Bu mesaj silindi.
    herkese selam,

heyner yataklar, heyner bamboo yataklar alman değil, sadece yatak ismini alman ismi koymuşlar ve ilanlarda alman bayrağı kullanıyorlar. Alman firmanın sadece Türkiyede çocuk oto koltukları varmış. Bunları neden yaptıklarını anlıyorum ama ben şahsen Türk malı yatağı almayı tercih ederim çünkü biz yatak üretimindede çok iyiyiz, brn,istikbal,yataş veya işbir yatak ve bilmediğim kaliteli markalar vardır. Sırf fiyatı şişirmek ve fazla satmak için yatağı alman gibi göstermek nedir! Biri çıkıp mahkemeye verecek görecekler günlerini. N11 de veya şikayet sitelerinde birçok müşteri kızmış bunlara ama suç bunlarda değil çünkü yasadan korkmuyorlar ki.

Yerli Malı Yurdun Malı*****

• quote:

Orijinalden alıntı: isbirantalya

1,750₺ gönderebilirim evinize teslim
    hocam işbirin sitesinde 1753 tl. pek bir indirim göremedim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: help21

arkadaşlar işbirden 160*200 boyutlarında seacell & wellness anti-stress yatak almıştım evlendiğimden buyana yaklaşık 4 ay geçti ve hep bel ağrısı çekiyoruz ben ve eşim tahminim visco katmandan dolayı sağa dönük uyurum ve sağ tarafım tutulmuş gibi oluyor sabahları ya da bel civarında ağrı oluyor malum yatak elimizde patladı gibi ne geri alıyorlar ne iade değişim yataşın KİNG master 10000 serisini düşünüyorum sabahları bu ağrı ile uyanmaktan bıktım sizce bu yatak yeterli olur mu yoksa daha kaliteli yatak önerirmisiniz?
    işbirden lavender garden almışdım 5 ay önce bel agrısı çekiyorum sürekli peki şimdi bu işbir yatagı nereye neasıl satıcaz bi fikrin varmı ben 2 el eşya satanları bi dolaşıcam

• quote:

Selamlar , visco yatakları denemeden almamanızı tavsiye ederim internette satılan ürünlere ben güvenmiyorum çünkü visko süngerin belirli bir maliyeti var eğer fiyatı ortalamanın altındaysa mutlaka bir eksiği vardır yatağın , işbir ergoplas yatağı tavsiye ederim size en yakın işbir mağazasında deneyin hoşunuza giderse fiyat alın size en uygun fiyat garantisi verebilirim ücretsiz kargo ile yardımcı olurum
    işbir levander garden almışdım pişmanım bel agrısı tarifsiz nasıl yatak anlamadım birde işbir sitesinde lavender garden de 5 cm visco oldugu söyleniyordu ama yatagın evraklarında visco kelimesinin esamesi geçmiyor ayrtıca ayatagın üzerindede pocket spring clorfin alberan elyaf yazıyor ama yatagı visco süngerli oldugu için almışdım size yatagın içindeki 5 cm kaucugun forografını çeksem visco olup olmadıgını anlaya bilirmisiniz??*

merhaba arkadaşlar .

yardımlarınıza ihtiyacım var. çok kafam karıştı.

sıra ile;

doğtaş, alfemo, enzahome, istikbal ve bellonayı gezdim.

amacım 160*200 baza yatak ve başlık almak.

125 kiloyum ve bel fıtığım var. sanırım uyuyrkende nefes alma güçlüğü çekiyorum. sırt üstü ve sağ tarafıma dönerek yatmaktayım.

ama hangi yatağı alacağımı belirleyemedim.

doğtaşdan:

goosemaster yatak
    steelbaşlık
    rozebaza

için 4350 tl

alfemodan;

artemis baza
    bambu yatak
    başlık

için 3960 tl

Enzohome dan
    prestige yatak
    morinel baza
    legent başlık

için; 6250 lira

istikbal den

active gold yatak
    slepp baza
    sleppy başlık

3500 tl

bellonda da

golden yatak
    linda baza
    linda başlık

için 3800 tl fiyat aldım

işbir yatakdanda

bir fiyat aldım ancak onların hangi yatak ve baza olduğunu hatırlamıyorum.

4600 lira fiyat vermişti

acaba hangi yatağı seçmeliyim. bana hangi yatak daha uygun gelir

• quote:

Orijinalden alıntı: nail764

işbirden lavender garden almışdım 5 ay önce bel agrısı çekiyorum sürekli peki şimdi bu işbir yatagı nereye neasıl satıcaz bi fikrin varmı ben 2 el eşya satanları bi dolaşıcam

Alıntıları Göster
    Valla şunu öğrendim visco almayın aldırmayın yok bizimki kaliteli falan geçin bunları 20 yıllık kanape yataktan iyise bunda bir sıkıntı var. Şikayet kaydı oluşturdum işbir ama arayan soran yok yatak üstümüze kaldı tecrübe oldu visco yatak asla kaldı ki tam visco değil ped tam olsa ölürdük galiba

• Doğtaş Kelebek İstikbal ve İşbir bayisiyim bu saydığınız markalar içerisinde yatak olarak en iyi tercih işbirdir.

Diğer markaların asıl işi mobilya panel olduğu için yatak konusunda İşbir i tavsiye ediyorum.

İstikbal de bakmış olduğunuz ürünler ile diğer ürünlerin bir ilgisi yok yalnız en ucuz setimize bakmışsınız.
    Fiyat odaklımısınız, performans mı?

Ben işbirde 160x200 Himera yatak ve Fresh set tavsiye ederim toplamda 2400₺+2100₺ size 4300₺ ye gelir ama 7-8 sene çok rahat edersiniz

hocam sert sünger bir yatak anladığım kadarı ile bu yatak.

genelde bana yaylı yatak tavsiye etmekteler.

bel fıtığı için. sert süngerde sorun yaşarmıyım.

yoksa yaylı yatak mı tercih etmeliyim
  • Yaylı yatağı neden tavsiye ettiklerini sorarsan yapacakları medikal tavsiyeyi çok merak ettim yanlış bilgilendirmiş.
    Yaylı yataklar ticari standart yataktır hiç bir artısı yoktur ekonomiktir sadece

Vucut ve omurga için İyi yatak visco lateks ve polimer yay sistemli yataklardır diğerlerinin bir açıklaması yok

• quote:

Orijinalden alıntı: hayaletmavisi

quote:

quote:

quote:

istikbal stress free mi istikbal sleepy mi ?
    teknolojileri farklıymıs
    bi de bellona yatak kullanan var mı?

Kullandığım yatak bu:
    https://www.yatasbedding.com.tr/yataklar/blue-star

bu yatak bana sert geliyor ve ufak gelmeye başladı o nedenle daha geniş ve biraz daha yumuşak(çok da değil yatağa gömülmek istemem.yatakta oturur vaziyette(yarı oturur yarı yatar) pc de çok vakit geçirdiğim için ne ağrım olsun ne de yatağa gömüleyim istiyorum.

istikbal stress free sert yatak sanırım.kullandığım yataş kadar sert mi bilemiyorum tabi.bundaki yaylar sl kesintisiz yay sistemi.stress aldıgı dogru mu:)) bu yatağın istikbal optimalle aynı oldugu dogru mu?
    http://www.istikbal.com.tr/yatak-ve-baza/yataklar/tum-yataklar/stress-free-yatak

istikbal sleepy yatak için fazla açıklama girmemiş zaten o nedenle kararsız kaldım

bonel yay teknolojisi 6 spirli orta sertlikte yatak isteyenler için geliştirilmiştir diyor
    http://www.istikbal.com.tr/yatak-ve-baza/yataklar/tum-yataklar/sleepy-yatak

bu yataklardan hangisi benim için uygundur.ne sert olmalı uzun süre oturunca agrı yapmasın ne de içine gömüleyim .kilom 65-70civarıdır

Koskoca 2 gündür hiç kimse mesajıma cevap vermedi ben bencillik yapmiyim dedim bu nedenle geri bildirimlerde bulunucam.
    yatak baza başlık alacak insanlar en azından fikir ve fiyat sahibi olsalar bi Allah razı olsun deseler yeter(demeseler de problem değil.)
    istikbalde sl optimal -new stress free ve sleepy yataklarına baktım.daha evvel de sl optimal ve sleepy yataklarına bakmıştım.(baska bir istikbal bayinde)

1-istikbal bayileri sl optimali önermediler
    2-stress free nin de sl optimalle tek farkının üstünde çıkarılabilir olan pedi oldugunu söylediler.(fermuarlı cıkıyor ve yıkanabiliyor)
    3-bana 2 bayide sleepy yatagı önerdi.

kendi izlenimlerim:
    sl optimal dandik alınmaz
    stress free sl den sanki daha da dandik çok yaylanıyor sl optimal stress freeden daha sert geldi bana muhtemelen aradaki fark pet nedenli olabilir emin değilim.
    gelelim sleepy yataga bu yatagın yan duvarları optimale göre en az 2 kat daha fazla desteklenmiş yatakların yanlarına elinizde dokununca anlıyorsunuz bunu bu durumdan şu sonucu çıkardım sl optimal stress den daha iyiyse ve iyi hali buysa berbattır!
    gene sleepy yatak her ikisinden de daha tok bir görünüme sahip
    rahatlık olarakta ne sl optimal gibi sert ne de stress free gibi gömülüyorsunuz orta sertlikte tam aradıgım yatak oldugunu dusundum ve satın aldım baslık baza da sipariş verdiğim için (farklı bi renk kumas sectigim için 2 hafta beklicem ve 3 u birlikte gelecek)
    baza baslık:
    baza baslık renk secenegi bol istediğiniz suni deri kumas kaplıyorlar
    bir de ilk gittiğim bayi indirim az yaptı
    baska bayi 11lik bi indirim yaptı cash aldım bu indirimi öyle alabildim

siparişlerim baza+başlığa farklı kumas istediğim için yaklaşık 20 gün sonra falan geldi.
    yataktan memnunum sert degil içine gömülecek kadar yaylı da degil
    orta fiyatlı yatak arayan pişman olmaz diyebilirim.
    yalnız baza başlığı görsel olarak cok şık ama tok değil kafamı hafif sert yaslayınca geri yaylanıyor muhtemelen geri eğilen bükülen hafif bir malzeme kullanmıs başlık alırken içi dolu olanları seçmeli.bu şekilde kullanılmaz değil ama daha tok bir baslık olsun isterdim açıkçası.
    bunların dışında kilosu fazla olanla az olan aynı sertlikte farklı sonuclar alır bence ben orta kilodayım 70 yokum.
    yatak alırken agırlıga dikkat edin bence

Alıntıları Göster
    istikbal sleepy yataktan memnunmusunuz aradan baya zaman gecmiş ,satıcılar çok övdü bu ürünü ,bel ağrısı vb şikayetiniz olmudu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi therapyy -- 28 Ekim 2018; 0:6:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Talibun

Biraz geç olacak kusura bakmayın. Daha önce bu forumda switzerland alıp 2-3 gün sora iade ederek whisper aldığımı ifade etmiştim, mutlu mesuttum ancaaakkk....

Lordford hocamızı dinlememekle büyük hata etmişim. Üstat ısrarla 80 kilo üstünün paket yaylardan uzak durmasını söylüyor, biz de dinlemiyoruz.

Valla yatak çöktü. Daha 90 gün oldu, iade etmeye gideceğim. 185 boyunda 105 kilo ağırlığında adamım. Hep aynı yere yattığımdan benim taraf göçük, dışardan belli olmuyor. Bir iki gündür hanım yok, yalnız yatıyorum. Orta taraf ile benim taraf arasındaki farkı bariz hissediyorum. Gidip Serta majesty alacağım, paylaşayım dedim.

Bu arada hanım memnun yataktan (65kg) ama buraya kadar... Kayınvalidelerde yattığımız yatak bonel yaylı doğtaş climate mıydı neydi, aşırı rahat ediyorum.

Whisper gibi yataklarda daha sert paket yay, ya da yay içinde yay tarzında birşeyler kullanılmalı diye düşünüyorum. Ya da mikro paket yay kullanılmalı, ki ezilse bile yatağın ergonomisi bozulmamalı... Naçizane fikrimi paylaştım.

Bu arada naviga70 whisperı bir senedir kullanıyorum ve memnunum demiş o da ayrı bi konu... Selamlar
    Hangi yatağı tercih ettiniz hocam?

• Merhaba ;
    Bebek- çocuk için yatak alma arifesindeyim. Kızım suan 8Kg alacağımız yatak 90x190 .
    Ne tavsiye edersiniz ?
  • Kar gibi son zamanlarda sıkıntı var mı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstikbal Active Life Gold 150×200 siparisi verdim, esim de ben dr beğendik. Umarım memnun kalırız. Kullandiktan bir süre sonra değerlendirmemi paylasicam.

• quote:

Merhaba, ben uzun yıllardır forum donanımhaberde iyi bir okuyucuyum çok konuda destek aldım birçok bilgi edindim oyun bölümünden konu dışı bölümüne kadar, yıllar geçti gün itibariyle Antalya'da İşbir Yatak bayisiyim , böyle bir konu olduğunu görünce üyelik açtım ve size destek vermek istedim.

Sormak istediğiniz tüm soruları burdan samimiyetle yanıtlayıp, işbir yatak alacak arkadaşlara ekstra indirim yapıp forum donanım ailesine destek olurum.

iyi bir yatak tavisyesi için önemli 5 soru var sizler bunları yanıtlayarak post atarsanız size bilgi daha rahat verebilirim

1- Yeni yatak mı alıyorsunuz yoksa mevcut yatağınızı mı değiştiriyorsunuz
    2- Yatak değiştiriyorsanız sebebi nedir ? Rahatsızlığınız nedir ?
    3- Uyku pozisyonunuz nasıl ? Yan mı, sırt üstü mü, yüz üstü mü ?
    4- Bel ,Boyun, Omurga probleminiz var mı ?
    5- Kaç kilosunuz ve Boyunuz nedir ?

Bu bilgiler doğrultusunda en doğru yatak önerilir.
    En iyi yatak diye bir yatak malesef yoktur kimi insanda kan dolaşımı problemleri kimi insanda omurga problemleri bu konuya standart getirmeyi engellemektedir.

İdeal yatağınızı belirlemek için doğru soruları yanıtlamanız gerekmekte , İşbir Türkiye'nin ithal ürün kullanmayan tek yatak markasıdır kendim bayilik almadan öncede doğru işi yapabilmek için araştırdım çok fazla , mesela siz burda 1 yatak alırken ne kadar araştırıyorsunuz ben yaklaşık 30 farklı yatak alacagım markayı araştırdım ve İşbir'in çok iyi oldugu 12-13 modeli sizlere gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim arkadaşlar.
    Merhabalar,

Eski yatağımızı değiştirmeyi planlıyoruz. Her türlü öneri ve tavsiyeye açığız ancak kafamızdaki ve bütçemize göre Yataş Cool Action marka ve modeli uygun buluyoruz diye düşünmeye başlamışken haftasonu yaptığımız incelemede İŞBİR markası üzerinde yoğunlaştık, ancak forumu okudukdan sonra, tüm görüş, düşünce ve önerilerinize de açığız.

I. TERCİH : İŞBİR VISCOSTAR BLUE (Yeni ürün olduğundan hiç bir bayide teşhir ürünü görüp deneme imkanımız olmadı.)
    II. TERCİH : İŞBİR LATEKSİT HİMERA

1- yeni yatak mı alıyorsunuz yoksa mevcut yatağınızı mı değiştiriyorsunuz
    Değişiklik.
    2- Yatak değiştiriyorsanız sebebi nedir ? Rahatsızlığınız nedir ?
    Eskimeden dolayı
    3- Uyku pozisyonunuz nasıl ? yan mı, sırt üstü mü, yüz üstü mü ?
    Yan, yüz ve sırt üstü...
    4- Bel ,Boyun, Omurga probleminiz var mı ?
    Ben de bel fıtığı, eşimde omurga eğriliği ve boyun fıtığı mevcut.
    5- Kaç kilosunuz ve Boyunuz nedir ?
    178/80 - 160/60 Yaş:50

Teşekkürler,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BART SIMPSON -- 5 Kasım 2018; 19:31:50 >

merhabalar,
    -mevcut yatağımızı değiştirmek istiyoruz
    -yatağımız eskidi ve sabahları ağrılarla uyanıyoruz
    -yan ve yüz üstü yatılıyor
    -bel fıtığı var
    -180cm/84kg 167cm/69kg
    yatak konusunda bilgimiz yok, kaliteli bi yatağımız olsun istiyoruz.biraz yorum okuyalım dedik kafamız karıştı. tavsiyelerinizi bekliyoruz.
  • 
Sayfa: önceki 110111112113114
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.