Şimdi Ara

Yasuo mu Zed mi? (mid)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
5.634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 25.seviyeyim AP midlerle farm yapamadigimdan mid lane e hic gitmiyorum o yuzden AD midlere yonelip mid oynamaya baslayayim dedim. İlk aklimada Yasuo ve Zed geldi, ikisininde skillerini begeniyorum o konuda esitler gozumde. Sizler hangisini tavsiye edersiniz?

EDIT: KONU HORTLATILDI ARKADAŞLAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Live Free or Die -- 5 Haziran 2014; 21:10:56 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• Yasuo
  • Zed

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Farm yapamadığından ad mid yapıyosan kesinlikle zed öneririm pasifi farm kaçırmamak için birebir

• quote:

Orijinalden alıntı: lamuarte

Farm yapamadığından ad mid yapıyosan kesinlikle zed öneririm pasifi farm kaçırmamak için birebir

AD şampiyonlarda farm sorun olmuyorda AP'lerde yapamıyorum bi türlü. Bir de mide Riven nasıl olur?
  • takip bende bu 2 hero arasında kaldım

• Zed ile daha sağlam farm yaparsın . Ama Yasuo

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yasuo
  • Konu kirliliği olmasın midde zed hala iyimi? Hala adc apcye tek atip tfden cikabiliyormu?

• 2 gün önceki oyunumda zedle yasuoyu midde ağlatmıştım ama illa ki player farkı da vardır.(PLATIM)
  • S4 te herkes platin kardeşim. Konuya gelecek olursan farm sorunun olduğu için zed

• 2 sinide al.
  • yasuo taşıyor
    bkz wukong ori malphite
  • Live Free or Die kullanıcısına yanıt
    önerelim önermesine de ap midlerle farm yapamıyorsan champ poolun çok sınırlı kalır öteye geçemezsin bence bir an önce ap midlerle farm yapmayı öğren illa bu ikisinden biri diyorsan zed

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Knee-Deep in the Dead -- 11 Mart 2014; 23:04:10 >
  • Yasuo ama fizz ahri vs. AP mid alışman şiddetle tavsiye edilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalimero144

Konu kirliliği olmasın midde zed hala iyimi? Hala adc apcye tek atip tfden cikabiliyormu?

Zed açıkcası ulti dışında kill alması zor ve aşırı hassas yani mid dışında oynayamaz yani hala kullanışlı

• Live Free or Die kullanıcısına yanıt
    mid riven fakerdı yanlış hatırlamıyosam onun sayesinde oynanmaya başlandı ama ben şahsen topta counter yemediği sürece lane değiştirmek dışında önermiyorum ve sevmiyorum zed talon yasuo tamamen ad midde uyumlu apye alışana kadar bunların dışında önermem bunlarında genelde mid oynanmalarının sebebi ani hasarları ve suikastci kimlikleri ap mide alışmak içinde kassadin ve fizz öneririm rahat farm yaparsın (2sininde s skilli pasifteyken bile düz vuruşlarına ap ek hasar verir) orrianna da pasifinde bu özellik var diğer böyle skilli olmayanlarda ise annie ile q ata ata (ölürse mananın yarısını geri verir) alışabilirsin yada kabiliyetlerden minyona fazla vurma yeteneklerini aç veyahut ap rünlerinin arasına birkaç ad rünü ekle ap hiç oynamadan mid oynamak pek uygun olmaz

• Bence yasuo ama sen 2'sini de al dene hangisinde iyi olduğunu düşünüyorsan onu seç.

• zed çöp yasuo tabikide
  • Ikisindede talondaki burst yok. Koridor safhasinda zed 1 numaradir ama.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.