Şimdi Ara

Yaşul

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaşul ne zaman nerf yiyecek yaw, şu salak tank eşyalarını alıp ölmeyip aynı zamanda çok güzel hasar çıkartıyor. Geçen öğrendim kalkan hasar alırken falan da doluyomuş. Cidden şu heroya karşı lane kazanabilmem için ne yapmam gerekiyor anlamıyorum. Aynı şekilde uyuz olduğum bir konu ise ne zaman ihtiyacı olsa minyon dalgasının gelmesi ve 1 saniye bile olmayan o e skili ile kaya kaya gelip beni kesmesi ya da yediği baskından kaçması. Nerf yemesi gibi bir durum varsa bilgilendirirseniz sevinirm yoksa da taqtiq verin şu çara karşı.

Çilingir deilim arkadaşlar yaşulu dövemiyosan oyunu bırak diyecek arkadaşlarımız lütfen konuyu kirletmesin

• Hard Cc and burst. Topta falan alıyorlarsa kamplanır.
  • Herhangi bir Yasuo nerfü (düşünülüyor) olursa 6.19da olacak. 6.16da değişiklikler tamamlanmış artık değişiklikler olmayacak, 6.17 ve 6.18'de competitive League üzerinde durulavak nerfler bufflar ona göre yapılacak, Yasuo üzerindeki nerf 6.19'da düşünülüyormuş. Dün okumuştum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ewqdsadnbsafmfç önsrzmö yaşuya ezilmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlazeR ` myth

Hard Cc and burst. Topta falan alıyorlarsa kamplanır.

yaw çarı kamplıyoruz, mesela ben rawen oynuyorum. adamı köpek gibi kamplıyoruz geri düşüyo minyonda vs. sonra ben diğer koridorlara gidip yardım ediyorum o sırada bu hayvan gibi farm yapıyo 0-5 adam dakka 35-40 da gelip yine tek atıyo bana hiçbir şey yapamıyorum karşısında. eskisi gibi full ad falan kassalar yine bi şey yaparım da bu saçma build ile ölmüyor da + hayalet dansçı falan alıyor hasarımı da düşürüyo bide genelde bu çara tp değilde ignite exhaust falan alıyorlar top lanede oynuyorlarsa hiç çekilmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prowind

ewqdsadnbsafmfç önsrzmö yaşuya ezilmiş

kes l0w bi kere o yşul 800k dı yoksa ezzilmem ben bilen bilir
  • Lane de dövmek hiç sıkıntı değil. Jung olunca pre mi campleyip Yaşu üzerinden snowball oluyorum genelde, zaten neredeyse her el Yaşu geldiği için bu böyle devam ediyor. Adamı laneden 0/10 da çıkarsam statik çıktıktan sonra farm farm farm sonra ebedi veeee gelsin kill kill kill. Rahatlıkla erittiğim Yaşu 3 tane vuruyor. Oyun sonuna kadar kda düzeltiyor adamlar. Cidden ne tilt bir şampiyon.

Duvarı ayrı eziyet kayması ayrı eziyet. Tank çıkıyor damage yemeyip kritik vura vura yine ayrı eziyet ediyor. Şu saçma pasifine ve e'sine nerf mi yapacaklar ne yapacaklarsa bir şey yapsınlar. Her el görmekten içimiz bulandı zaten bir de böyle daha da sinir ediyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MAYDONOZ. KUŞU ÖLDÜRÜR
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Everett

Lane de dövmek hiç sıkıntı değil. Jung olunca pre mi campleyip Yaşu üzerinden snowball oluyorum genelde, zaten neredeyse her el Yaşu geldiği için bu böyle devam ediyor. Adamı laneden 0/10 da çıkarsam statik çıktıktan sonra farm farm farm sonra ebedi veeee gelsin kill kill kill. Rahatlıkla erittiğim Yaşu 3 tane vuruyor. Oyun sonuna kadar kda düzeltiyor adamlar. Cidden ne tilt bir şampiyon.

Duvarı ayrı eziyet kayması ayrı eziyet. Tank çıkıyor damage yemeyip kritik vura vura yine ayrı eziyet ediyor. Şu saçma pasifine ve e'sine nerf mi yapacaklar ne yapacaklarsa bir şey yapsınlar. Her el görmekten içimiz bulandı zaten bir de böyle daha da sinir ediyor.

Tam olarak bundan bahsediyorum işte. Her türlü yine kafana vuruyor + şu yeni buildi sayesinde bunu yaparken ölmüyor..

• yaşunun ad ratio arttılırıp skillerinin taban hasarları azaltılmalı yoksa tank yasuo gerçekten dengesiz.Mid yasuo bence nerflenecekse çok vurulmadan nerflenilmeli çok mobil onun dışında yaşu aman aman güçlü bi şampiyon değil oyun başı kafasına vurun bi halt yapamaz ama mid game ve late gamede canavar sayılır
  • bugün fizz oynuyordum karşıma elmas V yasuo geldi. adam o kadar ittriyordu ki kuleye gömdü beni. ama jax mid campladı 12/0 fizz 0/7 yasuo. hangi lanede oynuyorsa camplayın çöp hero :d
  • Yasuo yu ezersin sıkıntı değil sıkıntı bu adam 1 20 1 oynarken sırf kiti yüzünden bir duvar açıp adcye tek q+qq ile 2100 crit gömüyorsa sıkıntı büyük.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ForWinTakeSupport

Yasuo yu ezersin sıkıntı değil sıkıntı bu adam 1 20 1 oynarken sırf kiti yüzünden bir duvar açıp adcye tek q+qq ile 2100 crit gömüyorsa sıkıntı büyük.

..
  • ForWinTakeSupport kullanıcısına yanıt
    late game bırakmayacaksın hiç bir şampiyon için.zaten q ile 600 vuruyorsa büyük ihtimal tank kasmamıştır sende ona tek at
  • zup
  • 6.17de de nerf verecekler Yasuoya en azından top lane tank Yasuo için.
  • Yaşüyo nerflenirse lol kemik oyuncularını kaybeder.Bayram paralarıyla rp alan çocuklar olmazsa kim kapatıcak bu açığı :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hurricane10

6.17de de nerf verecekler Yasuoya en azından top lane tank Yasuo için.

In a boards thread inquiring about the balance team's thoughts on Yasuo, Meddler commented that they would be looking into nerfs in the future likely for Tank Yasuo builds.

"He is looking a bit out of line yeah. We'll likely trim a bit of power sometime in the next couple of patches. Not sure what yet, one of the first things we'll look at though is whether tank builds are inappropriately effective."
    Meddler continued:

"Quote:

Isn't Frozen Mallet the hype Yasuo build at the moment?
    Frozen Mallet's a moderately common pick up on top Yasuos going tanky yeah. Doesn't necessarily mean that's a problem, or that if it is, it's the most important thing to address. Wouldn't want to commit to a direction before the live gameplay team's had a chance to look into Yasuo properly.
    In terms of timing also possible Yasuo changes end up in 6.19. I'd originally been thinking 6.17 or 6.18 as the next two patches (6.16 lock date's already past). Might end up bumping Yasuo work a bit later though, given those two patches have a heavy Worlds focus (6.18 being the Worlds patch) and Yasuo isn't a pro play problem. By contrast some champions (e.g. Jhin and Ashe) are issues in both pro play and regular play. "

• Eğer cidden böyle açıklama yapıldıysa diyecek hiçbir şey yok bazı şampiyonların daha çok viable olmasına veya daha çok güçlü olmasına izin veriyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: InsignAce

Yaşüyo nerflenirse lol kemik oyuncularını kaybeder.Bayram paralarıyla rp alan çocuklar olmazsa kim kapatıcak bu açığı :D

http://www.lolking.net/charts tüm sunucularda en popüler şampiyon
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hurricane10

Eğer cidden böyle açıklama yapıldıysa diyecek hiçbir şey yok bazı şampiyonların daha çok viable olmasına veya daha çok güçlü olmasına izin veriyorlar.

Alakası yok 6.17 ve 18 Worlds patchinden önceki son patchler olduğu için dengeleme ekibi Competitive LoL'ün sorunlarına yöneliyor. Şu son iki senedir de böyle oldu Corki, Kalista vs. buffları ile oyunun bu kısmına yöneliyorlar. 6.19da da SoloQ sorunlarına yönelinecek sonuçta balance ekibi 5000 kişi değil. Bu süreçte Soloq şampiyonlarının nerflerine de göz atılır olabilecek en mantıklı nerfler yapılır bence.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.