Şimdi Ara

Yaşul (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ashe'in 6.16da değil de 6.17 ds nerf almasına ne diyeceksin? Project Ashe belki Riotun böyle durumu çok var belki bu olay istisnadır bilemeyiz ama genelde ne yapıldığı çok belli.

Şöyle düşünüyorlar.Şimdi uğraşmayalım Yasuo ile yanlış bir nerf falan atarsak bir çok gereksiz boş konu ile karşılaşırız ve tepki görürüz.Çünkü Yasuoyu kimlerin oynadığı belli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hurricane10 -- 10 Ağustos 2016; 13:58:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hurricane10

Ashe'in 6.16da değil de 6.17 ds nerf almasına ne diyeceksin? Project Ashe belki Riotun böyle durumu çok var belki bu olay istisnadır bilemeyiz ama genelde ne yapıldığı çok belli.

Şöyle düşünüyorlar.Şimdi uğraşmayalım Yasuo ile yanlış bir nerf falan atarsak bir çok gereksiz boş konu ile karşılaşırız ve tepki görürüz.Çünkü Yasuoyu kimlerin oynadığı belli.

Riot'ın skin çıkarttığı şampiyonlara bir iki patch dokunmaması veya bufflaması yanlış bişey ya sana katılıyorum.

Yasuo gibi Vayne gibi şampiyonları nerflerken diğerlerinden daha dikkatli davranmaları gerek ama. Atacağın bir Trundle nerfü kimseyi üzmez milyarda bir gelen trundle otpleri dışında. Meta köleleri de aman boşver der başka şampiyonu oynamaya başlarlar. Ama Vayne nerfü Yasuo nerfü Zed nerfü öyle değil her yerde otpleri var bu şampiyonların, onlara daha dikkat etmelerinde bir sakınca görmüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• midde karşısına akali alıp 6 ya kadar pasif kalıp sonra habıre kesibilin veya lulu da baya iyi oluyo, rammus jung yasuo gibi ad le için tam baş belası yasuoyu oynatmamanın yolu baya var ama feedlenmiş bi yasuo evlerden ırak kalsın hakkını vererek oynayanları izlemesi bile zevkli.. misal; dade, arkadata, elysion dog (elysion türk euw de ekledım kabul etti yasuo oynarsa çaktırmadan izliyorum fena arkdata falan hikaye)
  • Bence onlar Yasuoyu Worldsde görmek istedi şu aralar top lanede Gp ve Gnar karşısına da alınabiliyor ayrıca gücü ortada herkes önemli ve gizli şampiyon picklerini Worldse saklıyor bundan eminim.Belki Ssumday veya başkası Yasuo oynasın diye bekliyorlar.Ayrıca her şampiyonu mainleyen oyuncu var ben kesinlikle doğru bulmuyorum küçük ayrıcalığı bile.Sırf biraz daha fazla kişi istedi diye bazı şampiyonları çöp yapmak doğru değil zaten şu oyun ne çektiyse OTP denen kişilerden çekti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hurricane10 -- 10 Ağustos 2016; 14:42:41 >
  • Oyunda kullanılmayan bir spell var adı exhaust.Bilmem anlatabildim mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yasuo gayet dengeli şuan
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.