Şimdi Ara

yaşıtlarımdan utanıyorum yahu. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
255
Cevap
10
Favori
6.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Lise 4'üm. Lise 2 'de yeni bir Liseye geçmiştim. İlgi alanlarımla ilgilenen 3 arkadaş buldum sınıfta. Her sene kopuyoruz Millet sınıfta birbirini kovalıyor biz sohbet ediyoruz. Hafiften Harry Potter havası var biraz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahayri -- 19 Ağustos 2013; 2:28:20 >
  • yukarı .daha fazla tavsiyeye ihtiyacım var sanırsam
  • quote:

Orijinalden alıntı: çivilisopa

quote:

Orijinalden alıntı: OutSecT

seviyorum asosyalliği okulda kafana göre birini bul misal ben Dw izleyen birilerini aradım birini buldum böyle ilgi alanların varsa tam senin kafadan adam bulursun

ilgi alanına göre değil,ar namus bilen,efendi,düzgün insanlarla konuşacağım artık.sonuçta ilgi alanlarımız aynı olsa bile bahsettiğim şeylerden bihaber olan insanlar çok.tavsiye için teşekkürler.

senin ilgi duyduğun ama çok kişinin bilmediği bi alan varsa öyle alanlarda pek it kopuk bulunmaz rastlarsanda takma bide Doctor Who izle koskoca fen lisesi doğrudüzgün whovian yok izleyin lan şu diziyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Lise 2'ye geçtim ve görüşlerim şu yönde: okula gittiğinde herkesle 5dk muhabbet et. Kafa dengin biri çıkacaktır elbet. Sadece onunla takıl. Bazen 1 kişi 1 dünyaya yetebiliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahayri

Lise 4'üm. Lise 2 'de yeni bir Liseye geçmiştim. İlgi alanlarımla ilgilenen 3 arkadaş buldum sınıfta. Her sene kopuyoruz Millet sınıfta birbirini kovalıyor biz sohbet ediyoruz. Hafiften Harry Potter havası var biraz

harry potter gereği soyluyorum kızmı bırısı
  • quote:

bu gün bir arkadaşımla onun tanıdıklarından oluşan bir grupla yarım saat kadar oturmak zorunda kaldık.fakat beş dakika geçmeden oradan ayrılmak istedim.çünkü kızlar benim biilmeidğim küfürleri ediyor,erkeklerse kızlara kardeşim deyip orasını burasını ellemeye çalışıyordu.15 yaşında olmalarına rağmen sigaranın birini bitirip öbürünü yakıyorlardı.bir erkek sevgilisinin kucağında otururken memesini ısrıdı yahu.hiç utanma arlanma kalmamış bunlarda.bir tanesi elini kızın göğsine soktu çaktırmadan.hayatımda öyle pis bir ortama girmemiştim.kızın biriyle yalnız kalınca hemen yan taraftaki bir çocuk eliyle cinsel münasebet işareti yaptı.indir lan elini kolunu terbiyesiz herif dedim ben de.ama herkes bunu normal karşılamıştı ben anlatınca.bu sene iyi bir anadolu lisesine gideceğim ama oradaki öğrenciler bunlar gibi olmaz inşallah.gerçi kayıt yaptırıken askılı tişörtünün üstünde jack daniels resmi olan,şapkasını ters çeviren tipler gördüm.e haliyle insan böyleleriyle konuşmak bile istemiyor sonra da asosyal deniyor benim gibilere.bu güne kadar arkadaşlarımın yüzüne güldüm ortama ayak uydurdum ama artık yeter.olmadığım bir insan gibi davranmayacağım ve istemediğim ortamlarda bulunmayacağım.anlatacak kimsem yoktu rahatladım yahu.

O kizlar evlenicekler bide. Hangi enayi alicak onlari merak ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: alendarr

/>

bu ne şimdi ? ne alaka ?
  • Meme ısırmadan sonrasını okumadım

• quote:

Orijinalden alıntı: Destdestron

Kardesim genclik cok kotu bozdu. Sen sen ol aklini kullan efendi biri ol. Asla serseri diyilcek biri olma.

yapmaya çalıştığım şey de bu.teşekkürler tavsiye için.
  • kendini sınırlama.. her şapkayı ters çevirene önyargılı olma, kimseye olma.. o arkadaşlar biraz abartmış, uzaklaşırsın.. ama asosyellik sana bi şey kazandırmaz lise yıllarında.. liseye geçmişin kır zincirlerini..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi negerekvarla -- 19 Ağustos 2013; 2:38:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkandnc

quote:

bu gün bir arkadaşımla onun tanıdıklarından oluşan bir grupla yarım saat kadar oturmak zorunda kaldık.fakat beş dakika geçmeden oradan ayrılmak istedim.çünkü kızlar benim biilmeidğim küfürleri ediyor,erkeklerse kızlara kardeşim deyip orasını burasını ellemeye çalışıyordu.15 yaşında olmalarına rağmen sigaranın birini bitirip öbürünü yakıyorlardı.bir erkek sevgilisinin kucağında otururken memesini ısrıdı yahu.hiç utanma arlanma kalmamış bunlarda.bir tanesi elini kızın göğsine soktu çaktırmadan.hayatımda öyle pis bir ortama girmemiştim.kızın biriyle yalnız kalınca hemen yan taraftaki bir çocuk eliyle cinsel münasebet işareti yaptı.indir lan elini kolunu terbiyesiz herif dedim ben de.ama herkes bunu normal karşılamıştı ben anlatınca.bu sene iyi bir anadolu lisesine gideceğim ama oradaki öğrenciler bunlar gibi olmaz inşallah.gerçi kayıt yaptırıken askılı tişörtünün üstünde jack daniels resmi olan,şapkasını ters çeviren tipler gördüm.e haliyle insan böyleleriyle konuşmak bile istemiyor sonra da asosyal deniyor benim gibilere.bu güne kadar arkadaşlarımın yüzüne güldüm ortama ayak uydurdum ama artık yeter.olmadığım bir insan gibi davranmayacağım ve istemediğim ortamlarda bulunmayacağım.anlatacak kimsem yoktu rahatladım yahu.

hayır evlat senin sorunun ILIK olman. Hayat boyledir. Hatta hayattaki en guzel sey. Bir kizim memesini isirabilmektir okumayi birak ve sevis

senin gibiler yüzünden bozmayacağım ağzımı değmezsin.

• ne güzel ortammış lan okadar yadırgamazdım ben olsam hatta bir ısırık ta ben alırdım.Korkmayın arkadaşım bulaşıcı değil sadece abartıya kaçmadan ayak uydur sonra sen de alışırsın zamanla seversin( meme ısırma,elleme,mıncıklama ortamı için konuşmuyorum gerçi zamanla sen de yaşayacaksın böyle şeyler ama ısırık alır mısın orasından emin değilim )
  • Briç oynamaya başla.Farklı bi hobi edin.Hem pek bilinmeyen bir spor,havan olur

• quote:

Orijinalden alıntı: negerekvarla

kendini sınırlama.. her şapkayı ters çevirene önyargılı olma, kimseye olma.. o arkadaşlar biraz abartmış, uzaklaşırsın.. ama asosyellik sana bi şey kazandırmaz lise yıllarında.. liseye geçmişin kır zincirlerini..

kardeş bende fırlama biriydim 8. sınıfta ama nereye kadar gider ki bu böyle ?efendi olmak derken öyle susup somurtan bir insan olmaktan bahsetmiyorum ki ben.ayrıca şapkayı ters çevirmekle ilgili önyargılı olmadığımı mesajımda böyle bir şey geçmesinin nedenini yukarıda yazdım.tavsiyeler için teşekkürler.
  • Kendi kafandan elemanlar illaki vardir sen millete gicik olup kendink ortamlardan soyutlama kendi cevreni kur.

• quote:

Orijinalden alıntı: ash2ash dust2dust

ne güzel ortammış lan okadar yadırgamazdım ben olsam hatta bir ısırık ta ben alırdım.Korkmayın arkadaşım bulaşıcı değil sadece abartıya kaçmadan ayak uydur sonra sen de alışırsın zamanla seversin( meme ısırma,elleme,mıncıklama ortamı için konuşmuyorum gerçi zamanla sen de yaşayacaksın böyle şeyler ama ısırık alır mısın orasından emin değilim )

böyle ortamlara ihtiyacım yok ki benim kardeş.zaten buna yakın bir ortamım vardı eskiden.kızlara şakayla karışık seks bile teklif ettim.ama nereye kadar.hayat böyle geçmez ki yahu.bu gün gördüm ki bu işin sonu iyi değil lisede doğru düzgün birilerini bulamazsam bunlar gibi olacağımın farkına vardım.ayrıca benim namusum,terbiyem cinsel ihtiyaçlarımdan önce gelir ben bu yüzden rahatsız oldum o ortamdan.yoksa benim yaptığım geyik muhabbetini bizim okulda kimse yapamazdı yani

• quote:

quote:

kendini sınırlama.. her şapkayı ters çevirene önyargılı olma, kimseye olma.. o arkadaşlar biraz abartmış, uzaklaşırsın.. ama asosyellik sana bi şey kazandırmaz lise yıllarında.. liseye geçmişin kır zincirlerini..

kardeş bende fırlama biriydim 8. sınıfta ama nereye kadar gider ki bu böyle ?efendi olmak derken öyle susup somurtan bir insan olmaktan bahsetmiyorum ki ben.ayrıca şapkayı ters çevirmekle ilgili önyargılı olmadığımı mesajımda böyle bir şey geçmesinin nedenini yukarıda yazdım.tavsiyeler için teşekkürler.

şu bir iki arkadaş ekip olan tiplerden ol herkesle merhabalaş ama buna asosyallik denmiyor bunun başka bi adı vardı dh asosyaller grubunda yazıyordu
    not:hep aynı şeyleri tekrar ettiğimi farkettim ama bunu da yazdım şimdi uzun uzun boşa gitmesin

• quote:

Orijinalden alıntı: Akin_Tr

terbiyesizler ya anaları babaları nasıl ses çıkarmıyor hayret bi karşıma çıksalar keşke... klavye delikanlısı demeyin arkadaşlar
    kolaynya döküp yakacan kollarını

Hocam söylediklerinde sonuna kadar haklısın ama kusura bakma kolonya+ateş diyince aklıma bu geldi.

yaşıtlarımdan utanıyorum yahu.
  • quote:

quote:

quote:

koçum biz geçtik yollardan kendini kasma. 2 3 yıla sen de onlar kadar olmasa da ortamcı olursun hele izmirde

ortam olacak tabi yahu ona birşey diyen yok.benim kadar geyikçi bir insan yoktu zaten bizim okulda.ben sadece namus,terbiye kavramlarının unutulmasından şikayetçiyim ve ilk mesajımda bahsettiğim gibi terbiyesizlikler yapanlarla arama mesafe koyacağım hepsi bu :)

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.