Şimdi Ara

Yaşımdan büyük göstermek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 21 yaşındayım 25 hatta 27 diyen bile var. Beyler ünide kızlara fazla yaklaşamıyorum herkes bana abi diyor. Kampüste benden büyük lavuk geliyor abi ateşin var mı diyor. Tipim öyle barzo değil allaha şükür bi giderimiz var sakalı kesmeye çalışıyorum ama hep makineyle. Bazen gerçekten büyük dert bu ciddi anlam da

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• boşver hocam patlat bi 31

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende küçük gösteriyorum :((

• nerde o eski dedeler N kullanıcısına yanıt
    Kardeşim yaşın kaç bilmiyorum ama 20 yaşlardan sonra senin ki avantaj olacak. 30unda 40 ında genç göstereceksin ve o yaşlarda birisi abi ciddi x yaşında mısın göster miyosun dediğinde sana bir mutluluk katacaktır

• Yaşından büyük göstermeni avantaja çevirmenin yolunu bulman gerek dostum. Kızlar üniversite de bile yaşından büyük erkeklerle çıkmaya öncelik gösteriyor.
  • Şu konulari ss atmadan açmanın inanin bi mantığı yok. Belki bize gore 17 yaşında gibi duracaksin ss at biz karar verelim .

• Bende kucuk gösteriyorum yas 16 lise 3 e gidiyorum boyum 168 bizim sınıfta 188 195 boyunda olanlar var ama benden 1 2 yas büyükler tabi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: player2974

Kardeşim yaşın kaç bilmiyorum ama 20 yaşlardan sonra senin ki avantaj olacak. 30unda 40 ında genç göstereceksin ve o yaşlarda birisi abi ciddi x yaşında mısın göster miyosun dediğinde sana bir mutluluk katacaktır

Şuan 17 yaşındayım

Hep sıkıntı çekiyorum bu yüzden

• player2974 kullanıcısına yanıt
    bilader bende 19 yasindayim 22 23 gibi gosteriyorum galiba.herkes abi cekiyor.tekel isletiyorum 23 24 civari adamlar abi cekiyor.sakal birakiyorum bide 120 kiloyum boyda 185.klasik giyiniyorum belkide ondan diyorlar.duz kaliteli gomlek kot giydigim icin galiba biraz da
    sinifimda ki kizlar da 1.55 160 gibi ufacik kaliyorlar yanimda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s.hız -- 18 Ekim 2015; 21:16:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jaraxxus

Yaşından büyük göstermeni avantaja çevirmenin yolunu bulman gerek dostum. Kızlar üniversite de bile yaşından büyük erkeklerle çıkmaya öncelik gösteriyor.

alakası yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: nerde o eski dedeler

Bende küçük gösteriyorum :((

aynen hocam bende küçük gösteriyorum :( benden küçük çocuklar yanımda benden büyük duruyor

• ÇIKAR VUR MASAYA KİMİN PATRON OLDUĞUNU GÖSTER ONLARA
  • Hocam bende de tam tersi yaş 21 olacak herkes 16-17 yaşında gösteriyorsun diyorlar.Bu kötü bir şey değil tabi.
  • 18 yasindayim millet 25ten basliyo tahminlere

• Bende 18 yaşımdayım 23 24 yaşındaki elemanlara abi diyince wut oluyolardı :D bende artık alıştım birader diye giriyorum direk lafa bu zamana kadar hop yaşın kaçta birader diyosun falan diyen olmadı :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.