Şimdi Ara

YAŞIM GELDİ AMA EVLENMEK İSTEMİYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yaş 26 ya dayandı çevremdeki herkes evli ama ben evlenmek istemiyorum
    nedeni ise bir kaç kızla takıldım hepside gıcık çıktı
    1 tanesi vardı 4 yıllık mühendisliği 3 soruyla kaçırdım diye 1 hafta içinde onu istemeye gelenler var diye ailesi onu vericek falan filan bahane ederek gitti
    1 kız vardı o ise iyi bir işim vardı ama işten çıktığım an telefonları açmadı
    1 başka kız ise benimle araba para için takıldı,paramı yedi yedi sonra başkasına gitti

kısacası kız miletini gördüğüm an tüylerim diken diken oluyor gidip bir tane tekme atasım geliyor,yolda gidenlere bile tekme atasım geliyor o derecede kıl kapıyorum
    şimdi diceksinizki hepsi bir değil,iyisi vardır,bende zaten iyi birisi vardır diye aradım durdum ama nedense çoğu böyle oluyor,deneme yanılma yolu nereye kadar olucak zaten yaş ilerliyor

iş desen para desen asgari ücrete talibiz ortam aşırı bozuk ama balık beyinli olup unutanlar var
    tanıdık torpille işe girip iyi para alanlar tuzu kuru olanlar zaten parasına kız geliyor rahat oluyorlar

• benim yaşım 27 benim kız arkadaşım da yok eğer anlattıkların doğruysa doğrudur bu zamanda ya futbolcu ya popçu yada yuvarlak olacağan dönme olacan yanlış anlama ama o kızlarla takılanların çoğu alavere dalavereci ağzına ne gelirse söylüyor vıdıvıdı vıdı dönme dolap gibi, benim suratıma bakan yok çünkü YEDİRECEK PARAM YOK öyle yalan bir ağzım da yok, BÖYLE OLANLARIN TAAAAA ... GİDİYORUM gündüz gece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Singleman -- 28 Ağustos 2010; 2:35:05 >
  • Karşı cinste güzelliği aramamaya dikkat et
  • Evlenme o zaman. Yaşım geldi evlenmeliyim diye saçma bir zihniyet olabilir mi.
  • Her zaman iste budur diyebileceğin birisini karsına çıkaracak kader, sadece gördüğünde gormemezlikten gelme dostum ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnotheRDie

Evlenme o zaman. Yaşım geldi evlenmeliyim diye saçma bir zihniyet olabilir mi.

yok ilerde yaş 50 olunca zaten herkes sorar aaa neden evlenmedin diye ama zihniyet işte
  • doğru insanı hemen bulabileceğini mi düşünüyosun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: baris195

quote:

yok ilerde yaş 50 olunca zaten herkes sorar aaa neden evlenmedin diye ama zihniyet işte

Soran sorsun. İnsan sevgi duymadığı kişiyle bir gün aynı evde zor kalır. Bir ömür geçireceksin akıllı davranmak lazım.
  • quote:

quote:

quote:

Soran sorsun. İnsan sevgi duymadığı kişiyle bir gün aynı evde zor kalır. Bir ömür geçireceksin akıllı davranmak lazım.

Valla bu zamanda karşılıklı sevgi ben daha görmedim etrafımdaki kişilerinki öylesine takılmalık...

• Mühendisliği 4 soruyla kaçıran kim? Kız mı?
  • Yaş geldi diye evlenilir mi lan?
  • Birader bu zamanda maddiyat önemli...

Tv' deki evlendirme programlarında bile Adamın yaşını sormadan evin varmı diye soran bayanlar görüyorum inan o kadar zoruma gidiyorki...

Öyle Androidleri allah bizdan uzak tuta...

Ayrıca tavsiyem hiç birine değer verme.Alttan alıp yumuşak davranma farkı görüceksin zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wasell

Mühendisliği 4 soruyla kaçıran kim? Kız mı?

ben
    kızda terk etti 4 yıllık mezun olup iyi maaş alamıcam hesabı yapmıştır
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Wasell

Mühendisliği 4 soruyla kaçıran kim? Kız mı?

ben
    kızda terk etti 4 yıllık mezun olup iyi maaş alamıcam hesabı yapmıştır

O zaman kafana takmaya değmez.
  • Bir hikaye var bununla ilgili anlatayım hemen.
    Köşkte yalnız yaşıyan yaşlı bir adam ve bunun bir tane hizmetçisi varmış.
    Bu adam ömrü boyunca hiç evlenmemiş..
    Hizmetçi bir gün dayanamayıp sormuş köşk de yalnız yaşayan adama.
    Siz neden hayatınız boyunca hiç evlenmediniz diye...
    Adam şöyle cevap vermiş şimdi bahçeye çıkıyorsun bana bahçeden en güzel gülü bulup getiriyorsun demiş.
    Ama sakın bahçenin sonuna gittiğinde gül filan kopartmadan buraya geliyorsun demiş.
    Hizmetçi bahçeye çıkmış güllere bakıyormuş sağa bakmış sola bakmış hiç birisini beyenmemiş birde bakmış ki bahçenin sonuna gelmiş.
    Yaşlı adamın yanına gitmiş adam hafif bir tebessümle ne oldu gülü bulamamışsın demiş..
    Ve eklemiş işte benim hayatımda böyle geçti birisinin oturuşunu beyenmedim birinin konuşmasını kimseyi beyenemedim hayatım hep en mükemmelini aramakla geçti onun için bu yaşımda bekarım demiş.

Senin olayında buna benzer sanırım 3-5 kızla daha tanışır sonra 60'a merdiven dayarsın.

• Şu an 22 yaşındaym doğru insanı bulama kadar da evlenmeyi düşünmüyorum 60 yaşında çıkarsa karşıma işte o zaman evlenirim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.