Şimdi Ara

YAŞIM 23 OLDU SİZCE BEN ÜNİVERSİTE İÇİN ÇOK MU GEÇ KALDIM (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
76
Cevap
1
Favori
3.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben 19 yaşındayım busene kazanamadım seneye 20 olucam çok mu geç kalmış olurum
  • Yaşımın 20 olmasına rağmen geç kaldığımı düşünüyorum. Lise son sınıftayken sınava katılmamam ve sonraki 2 yılda 2 sınav girişiminden sonra kaybettiğim 2 yıla yanıyorum. Bu seneki yerleştirmelerde de açıkta kaldım. Ek yerleştirmelerden sonra da yine açıkta kalırsam çıldırırım herhalde. Çünkü 1 yıl daha kaybetmeye tahammülüm yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nForcer -- 22 Ağustos 2010; 15:18:19 >
  • Ben 24 yaşında girdim.2 yıllık okulda yaşça benden byüğü yoktur diye düşünürken 40 yaşında adam bile gördüm.Genellikle yaşıtlarımla takılıyorum yüksek lisansı yeni bitirmiş hocalar var onlarla arkadaş gibiyim.Yaşıt sayılırız ne de olsa.Bu 2 yıllık bitince dgs'ye girip kendi şehrimde ikinci öğretimden devam etmeyi düşünüyorum.Belki tekrar öss'ye girer hukuk kazanırım hukukta yaş sorunu olmaz veya sağlıkla ilgili bölümlerde.Bu sene aöf işletme diplomasını da alacağım ales'e girip tezsiz yüksek lisansa girebilirim.Bakalım artık hangisi olursa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Calpi84

Ben 24 yaşında girdim.2 yıllık okulda yaşça benden byüğü yoktur diye düşünürken 40 yaşında adam bile gördüm.Genellikle yaşıtlarımla takılıyorum yüksek lisansı yeni bitirmiş hocalar var onlarla arkadaş gibiyim.Yaşıt sayılırız ne de olsa.Bu 2 yıllık bitince dgs'ye girip kendi şehrimde ikinci öğretimden devam etmeyi düşünüyorum.Belki tekrar öss'ye girer hukuk kazanırım hukukta yaş sorunu olmaz veya sağlıkla ilgili bölümlerde.Bu sene aöf işletme diplomasını da alacağım ales'e girip tezsiz yüksek lisansa girebilirim.Bakalım artık hangisi olursa.

ASKERE GİTTİNMİ KARDEŞ.......
  • 23 yaş sendromu ne yaa 3 senem var acaba nasıl bişey ?
  • OKUMANIN YAŞI YOKTUR....
  • bi coğrafya hocamız vardı.
    26 yaşında sınava girip 30 yaşında öğretmen olmuştu
  • Yaş = 22 Öğretmenim. Üniversitede bizim sınıftakilerin çoğu 25+ idi. Baya güzel yıllarım geçti. Şimdi yeniden başla deseler gider başlarım valla.
  • bizim sınıfta 2 tane 25 yaşında var.Onların aklı yokmu bence hemen gir sınava
  • Bak kardeş ben 23 yaşında üniversiteyi kazandım şuan 29 yaşındayım ve 23 yaşındayken hayal bile edemiyeceğim bir işte ve maaşta çalışıyorum mutlaka gir ve çabala mutlaka biyerlere gelirsin!!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: JETAACK

OKUMANIN YAŞI YOKTUR....

Hangi ildensin
  • Adam 28 yaşında İYTE de hazırlık okuyor ne yapıyon sen panpa.
  • Küçük yaşta okumaktan daha zevkli bazıları gözünü açmadan üniversiteyi bitiriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JETAACK

Sizlerin içindede 23 yaş sendromu yaşayan varmı?

aynen moruk ya.22 ne güzeldi.ama 23 geçmiyor.offf of ne yapsam.bitmiyor 23.ne pis bi yaşmış
  • vay be 2 ay önce yazmışım.
    sınıfın cogunlugu 22-40 arası cok güzel bi duygu.hem yaş hemde i.ö oldugumuzdan ögretmenler bizi sallamaktalar
  • Şuan askerim ve bitmesine 6 ayım kaldı , yaşım 20

Geldiğimde daha 21 yaşında bile olmucak.Bende okucam En azından önümde askerlik engeli gibi büyük bir problemim olmucak..
  • quote:

Orijinalden alıntı: oktayd

bende sizdenim paramı biriktirdim gidiyorum
    92lilerle okuyacagız galiba

93lüyüm lise 1 deyim
  • Çok geç değil ki 23. Daha cok gencsin.
  • Ben kampüs hayatı hiç yaşamadım
    Aöf 3.sınıftayım ama ondada kampüs hayatı yok
    Bir işde çalışıyorum ama içimde hala ögrencilik hayatı yaşamadıgım için bukte kaldı onu gidermeye çalışıyorum
    Babamın iş yerinde çalışdıgım için Dandik bir üniversiteye gidebilmem şansım yok
    Ancak yüksek bir yer kazanacamki anca öyle evi kandırabilirim
    üstelik kardeşimde üniversitede okuyor
    Bugün 21 kasım oldu çalışma saatlerim ise sabah 8 akşam 7......
  • arkdaşlar herkes gerçekleri konuşsun kimseyi yanlış yönlendirmeyin.Arkadaşım yaşın 23 olmuş bak ben sana yapıcaklarını anlatıyorum.Üniversiteyi açıktan oku ve iş hayatına atıl fazla geç kalmadan yoksa 5 senede okulu bitirirsin yaşın 28 olur sonra 30 yaşında işe girersin.Hayallerinide bir güzel çöpe atarsın.Bak kardesim ben polyanacılık oynamayı sevmem kimseyide nutuk atmam haddim değil zaten.Ama hayatın gerçekleri var .Tabi üniversiteden çıkına iyi bir iş sahibi de olabilirsin.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.