Şimdi Ara

YAŞIM 23 OLDU SİZCE BEN ÜNİVERSİTE İÇİN ÇOK MU GEÇ KALDIM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
1
Favori
3.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hiçbir zaman hiçbirşey için geç değildir dost ...
  • Eğitimin Yaşı YOKTUR !!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TURK_ -- 20 Ağustos 2010; 22:04:11 >
  • 25-26 yaşında üniversiteye giren arkadaşlarım var siz neden bahsediyorsunuz
  • 87 liyim üniv bitireli neredesye iki yıl oldu.
  • yaş 25 ,tezi vermek kaldı , profesör ile türk kavgasına girmeseydim iki önce biticekti iki sene taktılar.

ama okumanın yaşı yoktur. ama 25 e gelince artık yaşlanmış hissediyorum kendimi. artık disko kız işleri sarmıyor mesela. iki sene öncesine kadar haftada en az 3 kere gece çıkardım bi yerlere . ama artık o hayat zevk vermiyor. bu sene iş bulup 1 sene iş tecrübesi ile seneye avrupada daha iyi bir ünv master yapmak niyetindeyim ki boşa giden iki senemi avantaja çevireyim ...
  • Bu Saatten sonra zor Paran Varsa Geleçek Sorunun yok ise Oku ama Bu saaten sonra okusan bir şeye yaramaz iş kariyer olarak.
  • 30-31 yaşında abimle aynı sınıfta olan arkadaşları var abim 22 lise 3'te şuan ve çokda normal yaş sorucaklarını bile zannetmem zaten bi üniversiteye git eminim hayatın değişicek tabi iyi bi üniversite
  • quote:

Orijinalden alıntı: muribbi

87 liyim üniv bitireli neredesye iki yıl oldu.

aferim
  • quote:

Orijinalden alıntı: JETAACK

Sizlerin içindede 23 yaş sendromu yaşayan varmı?

25 yasindayim atanamadim merak etme pek bi caacık olmuyo bitirincede
  • şartlar elveriyorsa hiç tereddüt etme hazırlanmaya başla.
  • zaten üniversite mezunu olan anne ve babam işletme okudu... zaten üniversite mezunu olan teyzem de görsel iletişim tasarımı okudu .3 ü de 40 yaşından büyükler ...
  • İyi güzelde adam iş bulabilmede sıkıntı çekebiliceğinden bahsediyor.
  • iş hayatına atılma konusunda biraz geç kalabilirsin ama çokta değil tabikide..firesiz bitirirsen şansın daha yüksek..iş tecrübesi edinmekte zaman alacak bunlarda hesaba katılmalı..yani bu konuda geç kalmış sayılmassın..ama sınıra yakınsın..normal şartlarda okumanın yaşı yok klişesini kullanırdım
  • benim yaş 25 2. sınıftayım. Rahat ol kimseye aldırma. okumanın yaşı yok. 22 yaşında mezun olmak tabiki daha güzel ama kafaya takma.
  • niye geç olsun üniversitede iyi çalışırsan 4 seneyi daha erken bitirirsim çoğu kişiyi yakalar geçersin
  • eğitimin yaşı yokdur Üni de cok var 30 yaşında adam
  • emin ol ne kadar geç gidersen o kadar yararına olur
  • olur olur. 25 te olur. benim ark vardı. 26 yaşında 2 yıllık üniden bu sene mezun oldu. Okumanın yaşı olmaz. sen iste yeter..
    Hatta 27-28 yaşında olan kişilerde var.(ciddiyim) edebiyatta okuyorlar. Nednse hep edebiyatçılar böyle oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kahraman erkek

emin ol ne kadar geç gidersen o kadar yararına olur

yok artik , o kadar da degil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ixion -- 22 Ağustos 2010; 13:09:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sen Artık Benden Sonra

İyi güzelde adam iş bulabilmede sıkıntı çekebiliceğinden bahsediyor.

Şu anda iş sıkıntım yok.Babamın sahip oldugu bir iş yeri var....Orda çalışıyorum
    Yalnız içimde üniversite hayatı yaşamadıgım için bir hüzün var.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jetressive -- 22 Ağustos 2010; 14:58:54 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.