Şimdi Ara

Yaşar Üniversitesi Nasıldır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
8.899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İzmir/Yaşar Üniversitesine gitmeyi düşünüyorum gidenler görenler hakkında bilgi almak istiyorum

• quote:

üniversite sayılması için epey süre geçmesi gereken üniversite.

zira ortamı konusunda izmirin birinci özel üniversitesi izmir ekonomi üniversitesini yakalayamamıştır.yine de "hangi üni. olursa olsun yeterki gireyim" diyenlerin alternatiflerindendir.

kapanma tehlikesi atlatmış ve sallantılı bir biçimde ayakta durmayı başarmıştır.

yine de ufacık kampüsüyle üniversite havasını solumaktan uzak olacağınız bir yerdir.

kuruluşundan bu güne, yaz okuluna kalan öğrencilerden para koparamayan üniversitedir. her yaz okulu dönemi, öğrenciler toplanır ve üniversitenin kurucusu olan selçuk yaşar'a mektup yazarlar.

suçların kendilerinde olmadığını, öğretmenlerin beceriksizlikleri yüzünden yaz okuluna kaldıklarını söylerler.

selçuk yaşar da öğrencilerine kıyamaz ve yaz okulu için para almaz.

izmir'in 5., özel olarak da 2. üniversitesidir. alsancak limanı karşısı, arkas binası yanı olarak g.t kadar bir yerde kampüs(?)ü vardır. ilk sene 80 tane öğrenciye ev sahipliği yapmıştır.

quote:

burda üniversite hakkında yorum yazan arkadaşlar belli ki yaşar üniversitesinde okumuyor.o yüzden kendilerine göre bir kıyaslama yapıyor.benim söyleyeceğim ise eli yüzü düzgün, eğitimi iyi bir üniversite.izmir ekonomi ile kıyaslayanlarda farkındaysanız her yönüyle kampüse ,binalara bakıyor.dıştan nasıl gözüküyor size bilmem ama biz içinde gayet memnunuz teknoloji vs her bakımdanda gayet üstün bu arada.
    Herkes kendi kendine bişeyler oluşturmuş kafasında bu iyi, bu iyi değil diyor o yüzden fazla uzatmıyorum sonuç olarak pişman olan yazmasın tabi .izmir gibi bir yerde üniversite okumak bir ayrıcalıktır.yok ille kampüs diyorsak bizim kampüsten çık git limana 2 dkdayazın izmir fuarını gez canınmı sıkıldı git bir plaja 1 saatte gir denizine gel.bizim o koskoca binaları olan kampüslerden bilmem kaç dönümlük araziden oluşan üniversitelerden farkımızda bu o zaman.herkes bu konuya yoğunlaşıyorsa eğer bunuda göz önünde bulundursun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moja -- 25 Temmuz 2009; 13:22:57 >

• bende düsünüyorum ama kampus degisti artık galiba selcuk yasar kampüsün de dvm ediyor alsancak ta da hazırlık var
  • bende %50 burslu düşünüyorum yaşarı ama hakkında pek bişey bilmiyorum...okul hakkında bilgisi olan varsa bildiklerini yazabilir mi?
  • yasar üni. de okuyanların forumu
    http://www.ilhamkaynagi.com/forum/
    ben arastırıyorum günlerdir yazcam galiba
  • @ghost 100 hocam size pm atamıyorum :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: sierra

@ghost 100 hocam size pm atamıyorum :(

artık atabilirsin sanırım bi daha dene
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sakın diyim elini versen kolunu alamazsin :)
  • bütümlemeler 500 kagıt ders bası (başket mı , beykent mı orda okuyan bı tanıdıgım soluyodu )

yasar ,bunla ne alakası var orasını bılmıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurfsı

bende %50 burslu düşünüyorum yaşarı ama hakkında pek bişey bilmiyorum...okul hakkında bilgisi olan varsa bildiklerini yazabilir mi?

Hangı bolum dusunuodun ona gore dusun bır daha derım(bolume gore yanı degişır)
  • Mayıs ayı içerisinde yapılacak yazılım mühendisliği seminerleri (asp.net, ajax, mobil yazılım seminerleri) için tıklayınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert1905x

sakın diyim elini versen kolunu alamazsin :)

aynen kardeş,paran yoksa özel üniversiteden uzak duracaksın.yoksa türlü türlü sıkıntılarla karşılaşırsın.en güzeli en iyisi devlet üniversitesi...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.