Yaşamıma son vermek istiyorum. Hem de bugün. Kaldıramayacağım kadar büyük sorunlar yaşıyorum. Acılar aşağılanmalar yalnızlık kayıplar terk edilmeler ailesizlik. Ben kendimle olan savaşımı kaybettim. Motorumla 140 150yle bi yere saplansam ölebilir miyim. Yoksa av tüfeği ile kafama mı sıkmalıyım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yaşamıma son vermek istiyorum

-
-
Hayatta acıda vardır, tatlıda.
Her zaman mutsuz olacaksın diye bir kural yok. Her zaman mutlu olacağız diye bir kuralda yok.
Yaşın kaç, mesleğin nedir, şu an işsizmisin yoksa çalışıyormusun, evlimisin, bekarmısın. Çocuğun var mı?
Bunlara cevap verirsen ona göre bir şeyler yazarız.
Sıkma canını her dert gelir geçer. Her şeye rağmen yaşamak güzeldir.
-
Ölüm bir kurtuluş değil. Gelmişsin şu dünyaya. Hikayeni tamamla. Acısıyla tatlısıyla...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Av tüfeğiyle intihar edilmez, çok acı çekersin.
Neyse intihar etme lütfen.Dertleşmek istersen burdayız.
-
28 yaşındayım. Hemşireyim ama tarımla uğraşıyorum. Bu yaşa kadar baba ne bilmedim. Anneme hiç yanaşamadım yaklaşamadım. Neye tutunduysam elimde kaldı. Bu hayatta hiçbi şey kazanamadım. İnsan malı mülkü Herşeyi hallediyor. Ama sevgisizliği halledemiyor. Ailesizliği halledemiyor. Tam kendi ailemi kurayım dedim. Çok mutluydum. Çok mutluyduk. Bana gözüm senden başkasını görmüyor diyen. Evimizin anahtarlığına kadar alan kız arkadaşım bir anda soğudum deyip terk etti. Yalvardım. Yakardım. Dinlemedi. Hiçbirşey söylemedi. Ben onu bir insan bir insanı en fazla ne kadar sevebilirse öyle sevdim. Ailem bildim ilk kez. Mutluyduk. Rüya gibiydi herşey çok güzeldi. Annem ne halin varsa gör dedi hep. Babam senden adam olmaz dedi yıllarca. Ben bu hayattaki süremi doldurmak istiyorum artık. Hiçbirşeyim hiçbir hissim gücüm kalmadı. Kendimle olan savaşımı kaybettim ben. Yenildim.
Hep acı görerek büyüdüm. Kendi kendime. Çok yaralar aldım. Artık yaşadıklarım içime attıklarım kayıplarım herşey bir anda üzerime geldi. Topla tüfekle saldırdılar. Bende sadece yumruk vardı. Savaşamadım. 10 gündür ne uyku ne yemek doğru düzgün hiçbirşey yapamıyorum.
Bu akşam son vericem öyle ya da böyle nasıl olursa. Benden bu kadar. Beni bitirdiler 🥺🥺😥😥
Sevgili konusunda bende aynısını yaşadım sayılır.Zamanla acım dindi benim.2 yıl kadar çok kötü günler geçirdim.İnan bana zamanla düzelcek bu.
Geri kalan şeyler için bişi diyemem. kaderin sayılır.Üzücü.Hayat böyle kimine.Elden gelen bişi olmuyo.Bi tatile filan çıksan ya da kendine imkan versen, zamanla inan düzelir bazı şeyler.Hiç olmazsa acın hafifler.Ne bilim.Çok şey yazasım varda faydası yok konuşmanın bazen.
-
Aşk acısı çeken tek sen değilsin. Ayrıldığın sevgilin dünyadaki tek kadın değil. Başkaları da olur. Hayat devam ediyor, takılıp kalma. Tarımla uğraşıyorum dedin, kırsal bir yerde isen bu işler daha zor tabi ki. Sevgi ihtiyacımı karşılamak zorundayım diye düşünüyorsan kedi köpekte bir nebze insanların sevgi ihtiyacını karşılıyor. Annen babanı suçlama. belki onlarda böyle gördü böyle yetişti. Toplumumuzda ne kadar aile çocuk eğitimi kültürü var. Tartışılır.
-
O benim sığındığım tek limanımdı. Ben ailem gördüm onu. Evim gördüm. Yuvam gördüm. Aile ne bilmedim onu ailem saydım ben. Bi insan herşeyin yolunda gittiği bi ilişkiden bir anda soğur mu. 🥺😥
Soğur, kadın milletine güven olmaz. Kadın milletine anlamaya çalışma. Kafa patlattığınla kalırsın hiçbir şey anlayamazsın.
-
Mutlu olmak. Aile sahibi olmak. Huzur. Sevilmek. Hiçbi şeyi hak edememişim ben. Canım çok yanıyo dostlar. Öyle böyle değil. Azap çekiyorum 😥😥😥
Eskiye takılıp kalırsan bu yazdıkların hiçbir zaman olmaz. Geçmişi unut, ileriye bak.
-
Nefes alamıyorum. Zaman hiçbir şeye ilaç olmuyor. Aksine daha da çürüyor ruhum
İlla unutamıyorum diyorsan kesin bir çözüm yolu başka bir yere taşınmak. Tabi imkanın var mı bilmiyorum.
-
Anılar yıkılan hayaller. Onlar da gelecek benimle. Kafamdaki her şeyi yanımda taşıyorum. Koca bi mezarlık taşıyorum kafamda. Tüfek bana bakıyor. Motor bana bakıyor. Diyorum ki bi anda mı olsa. Yoksa gazlayarak o özgürlüğü rüzgarı son kes hissederek mi olsa. Kalbim sıkışıyor sürekli. Terleyip duruyorum. Daralıyorum nefes nefese kalıyorum oturduğum yerde
Sen acilen devlet hastanesinden bir psikiyatri bölümüne randevu al. Onada anlat bu dediklerini. Sana güzel bir ilaç yazsın. İlaçlarını düzenli kullan. Kafan gözün yerine gelir.
Bu arada sen hemşirelik mesleğini yapsana. Aylık en az net 55.000 tl maaşı var. Temiz iş. Tarımdan ne kazanacaksın.
-
Atanamadım. Torpilim olmadığı için memur olamadım. Özelde asgari ücretle çalışmaktansa tarıma yöneldim. Neyde yüzümüz güldü ki meslekte gülsün
Üstteki üyenin dediği de doğru. İlaç unutmanı sağlar.
Hemşirelikte mülakat yok diye biliyorum. KPSS puanı da oldukça düşük.
-
İş güç hiçbirşey umurumda değil. Günlerdir aynı şeyi düşünüyorum. Salı sabahına çıkmamak. Çok ilaç kullandım. Etkisi geçince herşey yine aynı. Şimdi tekrar kullansam da bişey değişmeyecek. Biliyorum. Bi çıkış yolu arıyorum bi şeyler bulmaya çalışıyorum ama bulamıyorum artık. Yemin ederim gücüm tamamen tükendi. Ben bu yaşlarımı böyle hayal etmemiştim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- okulda serbest kıyafet olmalı münazara
- hurda avcıları
- yumurta büyüsü ne için yapılır
- 3 aydır geçmeyen faranjit
- ca 19 9 yüksek olanların yorumları
- blackberry kurucusu
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X