Ohhh be iyiki hayattayım Iyiki bu ülkede yaşıyorum Hayattan Cook keyif alıyorum Diyen var mı ? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yaşamaktan zevk alan var mı ?

-
-
ben yorulmadım hayat gel üstüme
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Zenginler haricinde yoktur her halde
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bence zenginliğe gerek yok da ay sonu eksiye düşmediğin sürece zevk alınır. Ben eksideyken o ay genel olarak modum düşüyor, artıya çıkınca bir an keyfim yerine geliyor.
Ben çoğunlukla en azından
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
50k maaştan bahsediyoruz. Nasıl eksiye düşüyorsun hocam ve neden araba alamıyorsun? 2 tane macbook almıştın galiba ama yine onu da biriktirdiğinle rahat karşılarsın
Kardeş ben napayım tam 19.450 TL nakit avans borcum var
elinizdekilerin kıymetini bilmezseniz asla mutlu olamazsınız. filozof takılıyor falan diye hiç muhalif olmayın, sahip olduklarınıza odaklanın, onların etrafına bina edin hayatınızı. yapamıyorsanız da isyan etmeye devam edin.
-
Yok be 2 macbook napcam. Macbook ucuz ayrıca, işimi görecek bir laptop 40k civarlarında oluyor. Neyse sıkıntı o değil. Biraz fazla yurtdışına seyahate gidiyoruz. Schengen falan derken oraya da para gidiyor. Araba alacağımıza kendimize bir şeyler katmış oluyoruz. Araba çok az lazım oluyor, onun yerine ev içindeki ihtiyaçlarımızı gideriyoruz. Geçen Renault’un sitesine girip baktık 20k’dan başlayan taksitlerle diyor. 20k ile her ay farklı bir ülkeye gideriz onun yerine.
Araba şöyle lazım oluyor mesela. Yılbaşında eğlenmek için ölüdenize otele gittik. Araba lazım diye de kiraladık. Gitmişken hanımla çocuk paragliding yaptı. 2 gün kaldık, döndük geldik. Şimdi her ay arabaya kredi ödüyor olsak araba kapının önünde yatıyor olacak ve başka şeyler yapmaya para kalmayacak.
Eksiye de şöyle düşüyoruz. Enflasyonist bir ülkede yaşadığımız için almak istediklerimizi para biriktirerek alsak birkaçını zamlanacağı için alamayabiliriz. Onun yerine Aralık ayında almak istediğimiz ne varsa alıyoruz. Bir iki ay eksiye düşsek bile bir noktada artıya çıkıyoruz. Biraz faiz ödesek bile zamlı fiyatlarından daha ucuza almış oluyoruz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
kusura bakmayın ama eksikliğini hissettiklerinizin olmadığı zamanlarda bile insanlar hayattan zevk alırlardı. çünkü insanlar basit şeylerle mutlu olmayı becerebiliyorlardı. 45 sene önce star wars'ı ilk izlediğimde aldığım hazzı, bugün alamıyorum. çünkü o günlerdeki görsel efektler sihir gibi birşey iken, bugünkü cgi bana sıradan geliyor. çünkü her yerde yüksek çözünürlüklü görüntüyle karşılaşıyorum. 2d çizgifilmlerde çizerlerin ustalığını görürken, 3d çizgifilmler bana daha ruhsuz geliyor. bugün insanlar mutsuz çünkü sosyal medyada ulaşamayacakları hayatları görüyorlar. sosyal medya çoğunlukla bir tüketim toplumu yaratıyor ve bu insanları daha doyumsuz yapıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dergul -- 7 Nisan 2023; 22:21:31 > -
Kuzey Avrupa’da doğsaydım şükredecek çok şeyim olurdu.Orta doğu ülkesinde laf anlamaz hebele hübele insanlarla muhatap olmazdım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hayır
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Arabeske devam. İş kurdun mu yok, meslek öğrendin mi yok.
zevk aldığım tek şey uyumak
-
Cok sukur ben hayatimdan memnunum surekli sukrediyorum. Zengin fln degilim ama.
-
-
1 evet
2 çekimser (30 milyar dolarım olsa evet derdim)
3 evet
Abd ye göçersem 15milyar yıl ömür isterim. Tr de kalıcaksam 13.5 milyar yıl isterim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X