Şimdi Ara

Yasal yayınlar cüzdan boşaltıyor, futbolseverler korsana kaçıyor! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
1
Favori
5.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
19 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ne zaman bu şifreli paralı yayın çıktı aile kavramı bitti coluk cocuk dışarılarda izlemeye başladı tabi buralarda kötü alışkanlıklar kazandı cine 5 ile başladı bu iş.

Ayrıca bu iddia işi başladığından beri ülkede futbol kalitesi kalmadı. Lig maçlarını izlemeyorum. Çünkü iddianın olduğu yerde kalite olmaz.

Olmadığı içinde türk takımları avrupada başarı elde edemiyor. Bu ülkede şampiyon ya gs ya bjk ya fb zaten olmuş ve bunu başarı olarak gösteriyorlar boş anadolu takımları şampiyon olursa o başarı mesela bursa. 4 büyüklerin şampiyonluğu başarı değil.

Varsa gücünüz avrupada olsun bu ülkedeki şampiyonluğunuz başarı değil. Görelim avrupada.

Gs bir uefası var birde süper kupası var onun haricinde türk takımlarının hiç bir şeyi yok. Çünkü olmaz Allah çalışana verir. Avrupa öyle bizim lig gibi değil bizim lig alavere dalavere liği.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartalaraz -- 26 Ağustos 2025; 23:45:46 >

• Eskiden aynı saatte 3 tane şampiyonlar ligi maçını görünce acaba şampiyonlar ligi başkanı hepsini aynı anda nasıl takip ediyor diye düşünürdüm. Belli bi noktadan sonra onun bile her maçı izlemediğine inanmaya başladım.
    Tff 1. ligi izleyip napcan olum diye soruyorum kendime bazen.
    Eleştirmen misin olum sen?

• Futbolla aram hiçbir zaman iyi olmamıştır ancak futbol maçı izlemek istesem süper lig ve UEFA kupaları haricinde başka liglerin yayınını yapan yerlere abone olmazdım sanırım.Zira sporcu ya da spor yorumcusu değilseniz,ekmeğinizi bundan kazanmıyorsanız tüm ligleri izlemenize bence gerek yok.Zaten buna vakitte bulamazsınız.Tüm ligleri izlemek için gününüzün büyük bir kısmının boş olması gerekir sanırım...

Tabii zevkler ve renkler tartışılmaz...İleri derecede futbol meraklısıysanız yapacak birşey yok ama sıradan birisi için tüm liglerin yayınını izlemek için 12 bin lira vermek anlamsız.Ha param bol tek eğlencem bu diyorsanız olabilir...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Değmez artık, hele Süper Lig için hiç değmez. Bir asır geçti, doğru düzgün başarı yok. Ağzından çıkan lafı duymayan bir sürü kulüp yöneticisi var. Cine 5 öncesi ligi ve taraftarını çok özlüyorum.
  • Tv boxu olan herkes bedava izleyebilir..
    Telefona yüklemeyin ne olur olmaz ..
    Cloudstream repolar hepsine yeter inat APK yüklemeye bile gerek yok ..
    Forumda konusu var arayın

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

40 yaşındayım 10 sene bu dediğini yapsam yaş 50 olacak. 50 yi göreceğim bile belli değil. Görsem bile 10 sene futbol izlememiş adam 10 sene sonra beleş olsa da izlemez artık. Ayrıca bu dediğin sistemi insanlar otomatikman yapıyor zaten. Haberden de anlaşalıcagi üzere insanlar para vermiyor korsana yöneliyor. Ona rağmen düzelen birşey yok işte.

Beter olun…

şu ekonomik krizde b.k gibi yönetimde millet bunlara mı para verecek adam eve kıyma alamıyor keyfini mi düşünecek.

bence en iyisi kahvelerde, cafelerde cumhurstat açılsın kahve cafe v.s yerler %15 lik alan ayırsın orada bedava maçı izletsin.

al sana mis gibi AKP çözümü.. offf

Gigabyte 990FXA-UD3 | Asus 560 Ti DirectCU II | AMD Phenom 955 BE | Thermalright Ultra 120 Rev. C Soğutucu | Gskill Ripjaws 1600 MHz 2x4gb CL 9 DDR 3 | HEC Cougar 700Watt PSU | Dark Knight Kasa | AOC V22+ Monitör
  • Yapayzeka037 kullanıcısına yanıt
    Toplum kollektif kararların bütünüdür. Sen faydalanmazsan senden sonraki kardeşin, çocuğun faydalanacak.

Sonuçta senin bugünkü problemlerin tamamı da senin 10-20 yıl önceki kararlarının ve ebeveynlerinin, abilerinin, kısacası çoğunluğun tercihlerinin neticesi. Bir yerden başlamak lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kseo -- 28 Ağustos 2025; 15:25:26 >
  • 7-8 senedir, Hera IPTV kullanıyorum. Takılma yok donma yok tüm ligler tüm sporlar basketbol tenis vs aklınıza gelebilecek tüm yabancı kanallar diziler filmler akıllı telefonumda tabletimde televizyonumda. Yıllık 1000 TL ödüyorum, çok memnunum.

Ben ölüp gittikten sonra hiçbir anlamı yok. Alt tarafı şurada iki keyifli an olacak, onu da ömrümü eziyetle mi gecirecem

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.