Şimdi Ara

yaşadığınız en güzel duygu :'( (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
265
Cevap
11
Favori
4.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ayaküstü

baba olma duygusu diye düşünüyorum.

Olmamadır hocam o .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iamburak

Onu geçin de saat 5 buçuk oldu gökyüzü kapkaranlık, tam tepede ay var bildiğin gece. Bu nasıl iştir günlerimi geri istiyorum

yine iyi 5.30 bizim burda 4.30 dedimi hava kararıyor zaten 12 de kalkıyorum gün ışıgını zor görüyorum.
  • Benim bilgisayarım öyle çok kaliteli birşey değil.CYRI sitesi CoD Black Ops'u çalıştırmaz dedi. O zamanda yeni çıktıydı oyun. "Belki açacacak ne biliyon alla alla" diye çekmeye başladım oyunu. Oyunuda kurdum oynadım, çok da güzel oldu. Çok sevinmiştim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ` quaD.

quote:

Orijinalden alıntı: AhlaksızFilozof

O ölmeden önceki geçirdiğimiz son gün.halada bütün ömrüm boyunca o günü unutacagımı sanmıyorum.

Başınız sağolsun. Okurken tuhaf oldum.

Saol hocam .bi gün ankaraya gelirsen mezarına götürebilirim seni.ailesi olmadıgı için tek ziyaret eden benim.en azından geleni olmuş olur

• quote:

Orijinalden alıntı: jasonn123

quote:

Onu geçin de saat 5 buçuk oldu gökyüzü kapkaranlık, tam tepede ay var bildiğin gece. Bu nasıl iştir günlerimi geri istiyorum

yine iyi 5.30 bizim burda 4.30 dedimi hava kararıyor zaten 12 de kalkıyorum gün ışıgını zor görüyorum.

Cidden bi anormallik var gibi. Önceden de 5-6 gibi kararırdı ama hafif kararma olurdu şimdi bildiğin gece 10-11'de ki karanlık var ay da tam tepede yani. Dediğin gibi gün ışığını zor görüyoruz

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: jasonn123

quote:

Cidden bi anormallik var gibi. Önceden de 5-6 gibi kararırdı ama hafif kararma olurdu şimdi bildiğin gece 10-11'de ki karanlık var ay da tam tepede yani. Dediğin gibi gün ışığını zor görüyoruz

saatleri geri aldık onunda biraz etkisi var.

• İbadet ettikten sonraki o huzur ve mutluluktur benim için. Hamd olsun.
  • ALLAH rızası için iyilik yaptıktan sonraki kalp sızısı
  • :(

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • başlığı görünce farkettimde ben hiç öyle bir duygu yaşamadım
  • sevmek ve sevilmek
  • quote:

quote:

quote:

O ölmeden önceki geçirdiğimiz son gün.halada bütün ömrüm boyunca o günü unutacagımı sanmıyorum.

Saol hocam .bi gün ankaraya gelirsen mezarına götürebilirim seni.ailesi olmadıgı için tek ziyaret eden benim.en azından geleni olmuş olur

Kim yahu merak ettim

• acı çekmek reddedilmek falan bunlarda iyi alisiyosun en azından

• Soruya greedy çözüm yapıp da %100 aldıktan sonraki mutluluk
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Holy r0verr

quote:

quote:

quote:

Kim yahu merak ettim

Ha şey.yani aşık oldugum kız. Yani öyle yani işte. Yani hala aşıgım

• Etrafimdaki kizlarin bana ilgi gostermesi ve sevdigim insaninda beni sevdigini bilmek(ama suan degils malesef , biraz eski , bu duyguyu tekrar yasamak istiyorum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Pacino -- 11 Kasım 2013; 18:03:57 >
  • quote:

quote:

quote:

Ilk mesajinda haberdar ettigin kisi yani forumdan birimi o olen ?

Edit. Yanlis anlamisim , korkunclukari yi haberdar edip bunlari diyince o sandim ama assagida mesaj atmis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Pacino -- 11 Kasım 2013; 18:09:52 >

• quote:

quote:

quote:

yapmayadın bunu bana iyiydi hacı yaa ağlıcam şimdi :'(

• quote:

Orijinalden alıntı: Neutral Evil

başlığı görünce farkettimde ben hiç öyle bir duygu yaşamadım

+1
  • Hep hayalini kurdğunuz kızdan aldığınız ilk yakın hareket, ilk temas pahabiçilemezdir.Başını omzunuza koyar o güven ve mutlulukla karışan his çok farklı.

Bide içerken 3. biranın sonuna gelirsiniz ve kafa hafiften hoşlaşır, ufak şeylere kahkaha ile gülersiniz işte o anda çok farklı bi andır.

Çok istediğiniz bi ürünü alırsınız.Kutusunu ayrı bi aşk yaşarayarak açarsınız (Bende kutu takıntısı vardır çok severim sıfır ürün bozmayı )

O ürünü açtıktan sonra masanızın üstüne koyarsınız gelip gidip bakarsnız ve aldığınız ilk gece aklınıza gelir yarın onunla yapacaklarınız.Cihazı tanıma kısmı olsun falan çok mükemmel duygular.

Örnek:Prof. Fotoğraf makinesi, telefon, bilgisayar, tablet.

Ama ürünlerle ilgili en güzel duygumu arabamı alınca yaşamıştım.O gece kapımın önünde kendime ait olan arabamın durduğunu bilmek çok güzeldi uyuyamamıştım neredeyse.İlk araba çok farklı oluyor.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.