Şimdi Ara

yaşadığınız en güzel duygu :'( (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
265
Cevap
11
Favori
4.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: piri reis

Sevgilimin göğsünde uyumak saçlarının bana dolanması

• quote:

Orijinalden alıntı: Zexial

quote:

Orijinalden alıntı: gs10mert

quote:

ilk öpücük

17 yasindayim daha kimseyle opusmedim sevgililerim oldu yakisikliyim ama hic opusmedim :/ bikere tam opusucektim sigara ictigi icin opusemedim ve ondan sonra hic goturmedim oraya kadar :/ belki on yargimdandir :/

abartılcak bi olay değil aslında ama ilki insana çok garip duygular yaşatıyo çok kafana takma bence

Bi vidyo vardi adam ilk kez evlenirken opusuyordu ve herkez guluyordu haayvan gibi opuyordu :D onun gibi olmak istemiyorum :(

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

ilk öpücük

17 yasindayim daha kimseyle opusmedim sevgililerim oldu yakisikliyim ama hic opusmedim :/ bikere tam opusucektim sigara ictigi icin opusemedim ve ondan sonra hic goturmedim oraya kadar :/ belki on yargimdandir :/

abartılcak bi olay değil aslında ama ilki insana çok garip duygular yaşatıyo çok kafana takma bence

Bi vidyo vardi adam ilk kez evlenirken opusuyordu ve herkez guluyordu haayvan gibi opuyordu :D onun gibi olmak istemiyorum :(

yıllar önce ortaokul zamanında 13-12 yaşlarında felandım herhalde bi kızı öpmüştüm kız biz sevgiliyiz öpüşmemiz lazım felan demişti bende evet haklısın diyip yamulmuştum ağzına ulan ne kadar safmışım be aklıma geldikçe gülerim ama sonrası mükemmeldir özgüven patlaması uzun süreli mutluluk eğer sevdiğin br kızı öpersen hiç öyle hayvanlık olcağını sanmıyorum

• Özgür olmak.
  • Sex,miçmak,6 sene onceki sevgilimin yolda beni gorup yanima gelmesi oradaki 2dakikalik muhabbetimiz anilar guzel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.