Şimdi Ara

yaşadaığım bi ikilem var yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşlar daha önce bi çok sorunumu donanım haberle çözüme kavuşturdum.bu konuyu açacak bi yer bulamadım ve konu dışı özel e açmaya karar verdim konu dışında malum trollemeye yer arıyolar.konuya geçiyorum arkadaşlar ben lise son sınıfım ve sınava hazırlanıyorum bu gün telefonum bozuldu ve yakın zamanda yeni telefon alacam .biraz daha iyi bir şey alsam malum son senem ve hedef diş hekimliği beni kötü etkiler mi. şu an (wonder var takılıyor )
    fikirleriniz önemlidir esirgemeyin arkadaşlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Kuzuri

Alma etkileyebilir . Fakat kendini kontrol edebilirsen al.

hocam öncelikle zaman ayırıp cevap verdiğiniz için teşekkürler.sorun şu ki almam gerekiyo çünkü telefonum takılıp duruyor

Orijinalden alıntı: FRKN9779

quote:

Orijinalden alıntı: Kuzuri

Alma etkileyebilir . Fakat kendini kontrol edebilirsen al.

hocam öncelikle zaman ayırıp cevap verdiğiniz için teşekkürler.sorun şu ki almam gerekiyo çünkü telefonum takılıp duruyor

Al gitsin o zaman . Ama sınır koyman lazim kaptirma kendini.

• asla alma insan ister istemez kendini kaptırıyor. bunun ihtimali icin bile almaman lazım. olmuyorsa git kendine en eski telefonlardan al

• Övünmek için yazmıyorum bende de Note 3 var ve bu sene eşşeklik edip çalışmadım mezuna kaldım Pazartesi günü hem internet kapanacak hemde cihazımı sıfırlayacağım. 10 aylık bu süreçte teknolojiden geri kalacağım ama hayatım boyunca rahat ve düzenli bir şekilde yaşamam için bunları yapmam lazım. Zaten bi şuna bakayım bi buna bakayım derken kaptırıyorsun ve sonuç hüsran. Cihazında madem takılıyor almak "zorundasın" al ama kısıtlama getir yoksa sonuç hüsran

| Intel Core i7 4720HQ İşlemci || Nvidia GeForce Gtx 950M 4GB Ekran Kartı || Kingston HyperX Impact 8 GB Ram Total 12 GB Ram || 1 TB HDD|| Samsung 850 Evo 250 GB SSD |

LG V30+ H930
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aklımda bi uygulama fikri var
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kardesm bu ne ya aksam aksam delıkanlı adamsın kendını nasıl kontrol edemıyosun ben bılgısayar muh okuyorum hazırlanırken bıle teknolojıyle aram ıyıydı kafada bıter hepsı.

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.