Şimdi Ara

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
2.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Sizlerden aşağıda öğrenmek istediğim birkaç soruya cevap vermenizi rica ediyorum.

Lisans Mezunuyum - Yaşım 33 - Sadece Genel Kültür ve Genel Yetenek sınavına girmek ve buna göre atanmak istiyorum.

1- 33 yaşında atanabilme ihtimalim yaşı küçüklere göre ne kadar daha az? Yani tercih yapabileceğim yerlerin sayısı sizce yeterli mi? Bu sorum 34-35-36 yaş için de geçerli.

2- 2015 Temmuz ayında yapılacak sınava girsem. Yine sadece GK ve GY'den. 2015'de atanabiliyor muyum? Yoksa 2016'yı mı beklemeliyim?

3- Yukarıdaki 2. soruyla bağlantılı olarak her iki senede bir KPSS B sınavı olayı nedir? Benim durumumda olan insanlar her sene sınava girip her sene atanabilirler mi yoksa sadece 2014-2016-2018 yıllarında mı sınava girip atanabilirler? Tek sayılı yıllarda yani 2015'de veya 2017'de alacağım puan işime yaramaz mı?

Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakanizm -- 27 Mart 2014; 14:58:44 >

• Sorduğum sorular çok mu saçmaydı acaba? Cevap verecek yok mu?
    Yaşa takılıyorsam boşuna çalışmayım?
  • Tek yıllarda sınava girerek atanamazsınız. Mecburen çift yıllarda sınava girmeniz lazım.

Yaş olayına da takılmayın bence.
  • B grubu kadrolara atanmak için çift yıllarda yapılan sınavlara girmeniz gerekiyor. Burada önemli olan sizin çalışmanızdır yani yaşın önemi yok. Hatta şuan benim dersanedeki sınıfımda 5-6 tane 30 yaş üstü insan var.
  • Cevaplarınız için çok teşekkürler.

Umarım KPSS B'den personel alımı yapan kurumların %80'inde yaş sınırı yoktur. (Polis, İtfaiye, Postane vb. yaş sınırı var)
  • yaş 35 lisans 1 aydır matematik çalışma gayretindeyim temmuzda kpss b lisansa girme niyetindeyim eylülde 36 yı doldurucam
  • bu forumda kimse beni kale almıyor mu? soruyorum soruyorum kimse cevap vermyor. ezik miyim la ben. neyse gk gy de tüm lisans mezunları aynı sınava gircek degil mi? yani ögretmeni iibf lisi mühendisi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    27 yaş ehliyet yok
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • erkeksofi E kullanıcısına yanıt
    Evet.
  • teşekkür ederim
  • Merhaba arkadaslar.

51 yasında B grubundan hangi memurluklara giriebilir.? 51 yaş sorun olur mu?

Yaş sınırı olmayan memurlukları araştırıyoruz hangi memurlukların yaş sınırı yoktur?

saygılar...
  • edit..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi search in vain -- 6 Mayıs 2014; 7:01:40 >
  • yok mu bilgisi olan
  • KPSS bu sene son sanırım. Artık memur olabilmek için tek sınava değil otuz sınava gireceğiz. Yaşasın torpili olanlar batsın torpilsizler. Böyle adalet sistemine, böyle eğitim sistemine de yazıklar olsun. Emeği geçenlere el beddua !..
  • KPSS nin kaldırılması söz konusu değil demiş başbakan yardımcısı

yaş sınırı aranmayan memurluk alanları arkadaslar bilen yok mu (yaş 51)
  • yaş sınırı tamamen kalkmadı mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaptan-6666

KPSS nin kaldırılması söz konusu değil demiş başbakan yardımcısı

yaş sınırı aranmayan memurluk alanları arkadaslar bilen yok mu (yaş 51)

Kesinleşmiş bir şey yok. Kimse aksini de iddia edemiyor. Başbakan talimatı vermişse, düğmeye basmışsa geri sayım başlamış demektir. Ha bugün ha yarın kaldırırlar KPSS'yi.
  • Hakanizm H kullanıcısına yanıt
    hocam kpss kalkarsa torpilin kralı geri gelecek demektir..yalnız ben kalkacağına inanmıyorum açıkcası zira aklın yolu birdir..

merkezi yerleştirme esastır ki böyle bir gündem olmadığını başbakan yardımcısı da dedi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaptan-6666

Merhaba arkadaslar.

51 yasında B grubundan hangi memurluklara giriebilir.? 51 yaş sorun olur mu?

Yaş sınırı olmayan memurlukları araştırıyoruz hangi memurlukların yaş sınırı yoktur?

saygılar...

hocam üst yaş sınırı var mı bilmiyorum yalnız o yaştan sonra memurluk zor olmaz mı?
  • hakkımızda hayırlısı bakalım...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.