Şimdi Ara

yaş 30'a geldi resmen tükendim (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
301
Cevap
23
Favori
46.334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
233 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eğer kendinize güveniyorsanız mutlaka yapın ama önce konuyu güzelce araştırıp altından kalkabileceğinize emin olun. Çünkü hem uygulaması hem de teoriği biraz zor bir konu. Buna en iyi yanıtı kendiniz verebilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: çerkes89

Yaş 31 oldu 13 yıl aynı yerde çalıştım. Mesai, prim hiç bişey görmedik. En sonunda farklı nedenlerden de olsa ciddi bir bunalıma girdim ve işi bıraktım. Çok ciddi borcum var ama inan elbet ödenir diyorum. İki lafı bir araya getiremeyen karı kılıklı adamlarla bu kadar yılımı nasıl geçirmişim halen çözemiyorım. Siz siz olun akrabanızın yanında çalışmayın.
    Ah o akrabalar varlikta dibinden ayrilmazlar yoklukta ilk kacanlardir

İse gelince ele kuzu sana kurt olurlar

• Hobi bulun kendinize. Kendiniz ne istediğinizi bulun.
    Yaşam enerjiniz kalmadığı için şu an tükenmiş hissediyorsunuz ama bu söylediğim iki şeyi yaparsanız düzelir.
    Spor sayılabilecek aktivite yapın hiç bişi yoksa salonda koşun ağırlık kaldırın vs. moralinizi düzeltir.

Zamanım yok diyorsan zaten boşa okudun bunca şeyi. Burayı okumak yerine hobine ve spora vakit ayır.
  • köye yerleş , küçükbaş hayvancılık yap. Benim iki yıl sonraki mesleğim inşallah.

• ahhh ahhhh. para sıkıntım olmayacak ve bekar olacam...
  • valla usta bende ne yapacağımı bilmiyorum... şirkette kalsak işçisinin (adın müdür) max 4-5 bin maaş... buro açayım desen senin yaşadıkların gibi.. çevre yok defter yok.. stresi rezilliği de cabası.. işin ilginç tarafı bu sektöre giren kolay kolay başka işle uğraşamıyor yani çıkamıyor
  • Sorun çalışmak değil sömürülmek. Çözülmeyen trafik sorunları vs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi N20 -- 3 Ocak 2020; 15:47:22 >
  • Kardeş müslüman değilsen meditasyon, müslüman isen namaz artı meditasyon iyi gelir. Tabi bunu günümüz sahte dinciliği formatında değil tüm ruhunu kullanarak yapmak önemli. Bir de spor tabi, o da çok faydalı. Ben 42 yaşındayım bekarım ve yalnızım, bu söylediklerimi uygulayarak sağlıklı kalmaya çalışıyorum.
  • grafik ve internet tasarımı sandığın kadar basit yüzeysel , geçiştirilebilecek ve tek başına yüklü paralar kazanılabilecek ve geniş portföy le çalışılabilecek bir uğraş değil . her zaman iş yada müşteri olmaz . bakın meslek bile demiyorum . web siteleri genelde ajanslar tarafından ortaklaşa çalışanlarla yaratılır . senin evde tek başına kodlama yaparak iyi para kazanabilmen için düzgün portföyün ve referansların olmalı . öyle höt diye ortaya bir iş çıkarılabilecek kadar basit ve kazançlı bir iş değil bu .

kodlama da keza öyle zaten bu işi iyi biliyorsan kurumsalda çalışırsın tek başına çalışman için mantıklı sebebin olmaz . zaten programlama ile uğraşan işini iyi bilen insanın çalışma şartları da düzgündür . avrupada hatta adamlar onbinlerce dolarlık arabalarla iş yerine gelir sabah sporunu yapar molalarda fiziksel aktiviteleri olur kurumun, yani anlayacağın çalışma ve sosyal şartları güzeldir . türkiyede malesef kurumsalda bile zor para kazanılırken tek başına bir işi yürütebilmek zor .

• quote:

Orijinalden alıntı: Flowles

Bende aynıyım yalnız degilsin sanırım bizim sorunumuzu evlenmek çözücek :)
    Öyle düşünmeyin hocam. Bunların hepsi birer sorumluluk. Evlenince sorumlulukların ve masrafların da artacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: enermax600

Kardeş müslüman değilsen meditasyon, müslüman isen namaz artı meditasyon iyi gelir. Tabi bunu günümüz sahte dinciliği formatında değil tüm ruhunu kullanarak yapmak önemli. Bir de spor tabi, o da çok faydalı. Ben 42 yaşındayım bekarım ve yalnızım, bu söylediklerimi uygulayarak sağlıklı kalmaya çalışıyorum.
    kardeş bende o civarlardayım fakat sabır sabır nereye kadar dayanacaksın kendini böyle şeylerle nereye kadar avutup her gün daha da kötüye giderek sinire strese yanlızlığa dayanacaksın. biyolojik ve ruhsal yapın gereği karşı cinsten biriyle duygusal fiziksel ve ekonomik açıdan birlikteliğin gerekli . hadi çoluk çocuk sahibi olman seni tercihin ekonomik kararın geçtim ama yanlızlık zor bilemiyorum bir birey olarak tek yaşayan kadın olsun erkek olsun nereye kadar idare eder . insan daha 30 larda sıkıntısına başlıyor 40 lı yaşlarda hem şansın hem kriterlerin azalıyor hemde sağlığın yavaş yavaş bozuluyor .. böyle meditasyondu dindi falan bunlar beyhude ve anlamsız işler eğer ki bunları bastırmak için yapıyorsan . doğal olun yaa . doğal olun. zaten dinimiz gereği de tavsiye ediliyor evlenin diye .

tibetli rahiplere mi döneceğiz . sosyal bir ortamda yaşıyoruz . insanları yolda elele görüp de onların mutluluğu ile kendini avutup üzüleceğine .

ha ekonomik yada sosyal anlamda şartlarına uygunluk yoksa hayat der geçerim ama bilemiyorum bence uygun beğendiğin bir kız kadın bulduğunda değerlendirmen lazım diyorum . ha illa da benim şartlarım psikolojik durumum imkan vermiyor yanlız yaşamanın rahatlığına da cefasına da işlerine de katlanırım diyorsan ayrı mesele .

aslında günümüz şartlarında bunları tartışmak da gereksiz günümüzün kadın milletini biliyorsunuz bir havadır tutturmuşlar ben güzelim en iyisini bulucam en zengini ile evlenicem . diğerleri bana uymaz . bir kendini beğenmişlik bir havalar . türk kadınına yakışmayacak karakterlere modlara bürünme . güzelsin tamam anladık da seni seven değerini bilen bir yerde adam gibi tipi de olanla hayatını birleştir niye insanları bu kadar yokuşa sürüyorsun . sonra gibip parası bol karakteri sıfır yada sonradan ne olduğu meydana çıkacak katil psikopat ruhlu insanlarla birliktelik kuruyorlar çoluğu çocuğu oluyor şiddet görüyor sorunları oluyor hatta cinayete kurban gidiyor . bence süslü lafları ilgili hareketleri bir kenara bırakıp bu kişi gerçekten adammı beni seviyormu diye test etse daha anlamlı olacak ve daha sağlam bir birliktelikler kurulacak . şimdiki kızlar iki öpücüğe güzel lafa muhabbete kanıp güveniyorlar .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi estimates29 -- 3 Ocak 2020; 16:28:53 >

• 40 yaşındaki halinim
  • Ben 37'yim. Ben ne yapayım? Bir de bu açıdan bak.
  • Yas 28, sektorde 4. yil
    Ayni sacma duruma dusmemek icin istifa ettim.

Kendimi az geriye cektim, cok aktif is de aramiyorum. Eksik kaldigim konulara odaklaniyorum. 3-4 ay kendimi toparladiktan sonra sahalara yeniden, daha iyi bir sekilde donmeye niyetim var. Ara ara isi birakmak gerekiyor sanirim artik.
  • 24 yasindayim daha önce 2 yillik bir uni okudum bir hoca yuzunden mezun olamadim.
    Tekrar hazirlandim 4 yil once baska bir bolum kazandim suan 4. siniftayim muhtemel bu okukda uzuycak uzarsa buyuk sictim.Iş bulmak filan zaten umudum yok.Kız arkadaş, evlilik, sosyal statü filan bunlar benim icin bitik seyler.Ne için yaşadıgımi bile bilmiyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Usbehci

Eğer kendinize güveniyorsanız mutlaka yapın ama önce konuyu güzelce araştırıp altından kalkabileceğinize emin olun. Çünkü hem uygulaması hem de teoriği biraz zor bir konu. Buna en iyi yanıtı kendiniz verebilirsiniz.
    Teşekkürler

• Ben 18 yaşına yeni girdim, bana büyük yaşamış, geçirmiş abiler tavsiye verirse sevinirim etrafımda pek tavsiye alabileceğim düşünen insan yok. Kısaca ne yapmalıyım ki ileri de pişman olmayayım, siz olsaydınız ne yapardınız yardım ederseniz sevinirim. Bu sene sınavım da var, istediğim bölümü kazanabilirim ama yüksek bir hedefim yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Levenbreh -- 3 Ocak 2020; 17:24:21 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bak güzel kardeşim hemen hemen aynı yaştayız. seninde müslüman olduguna inanarak konusuyorum.

bir zamanlar bir fabrikada üretim işçisi olarak çalışıyodum maaş düşüktü namaz kılmak yasaktı. ben ordayken namaza başladım elimden geldiğince güzel bi şekilde kılmaya çalışıyodum. maaşım azdı ama huzurluydum mutluydum. Dualarımda hep daha iyi bir iş istedim.

Gel zaman git zaman Allah güzel bir iş nasip etti. maaşı iyiydi insanlardan saygı görüyordum ama o işe başlayınca namazı bıraktım. oysa ki o işte şadırvanlar sıcak sular mescitler vardı. diğer tarafa göre cok cok iyiydi. ama yeni işimde sabah 6 da kalkıyordum işte o zulüm gibi bişeydi. zamanla daha da mutsuz huzursuz oldum. iş işkenceye dönüşmüştü.

Ben yeni işe başlayınca iyice bozuldum Allahı unuttum vur patlasın çal oynasın değildim ama namazdan ibadetten uzak yaşamaya başladım. 17 ay sonunda beni işten çıkardılar. 2 ay işsiz kaldım acayip bunaldım. Sonra dedim ki ''yaa işte sen rabbini unutursan rabbinde karşılıgını böyle verir''

2 ay sonunda bir beyaz eşya yetkili servisinde iş buldum. ama ordada namaza başlamadım. ibadetten uzak kaldım. 2 ay sonunda işten çıkardılar. Dua ettim güzel bi iş bulayım masa başı olsun 5 vakit namazımıda kılabileyim diye...

Neyse Allah 3 4 hafta sonra güzel bir iş nasip etti. sabah 9 aksam 6 haftasonu ve resmi tatiller tatil. karışanım edenim yok.

Evet şuan işim cok güzel. Allah kalbime göre verdi ama ben yine namazdan ibadetten uzak yaşıyorum. İşten memnunum ama mutsuzum huzursuzum. Tekrar namaza ibadete başlıcam inşaAllah.

Allah şahit ki ben namaz kıldıgımda ibadet ettiğimde kalbimde huzur mutluluk vardı. hani huzur namazda derler öyle bi söz vardır. Bak 5 vakit namaza başla namazlarına öncelik ver eğer huzursuz olursan mutsuz olursan gel yüzüme tükür kardeşim. (ama hakkıyla kılmaya özen gösterceksin)

velhasıl kelam durum böyle. Allahın selamı ve rahmeti üzerine olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: erdemms

Bekarlığının kıymetini bil. Baktın yaş ilerliyor, 40'larına vardın, bul kendi yaşlarında bir kadın mantık evliliği yap. Sen parayı kazanırsın o ev işlerini halleder bir şekilde geçer gider hayat.
    Hocam benim evlilik isteme nedenim düzenli cinsellik ve yalnız kalmamak çünkü sevgili bulamıyorum tipim iyi olduğu halde çünkü inanılmaz bi rekabet var yalnız kız bulamıyoruzki

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.