Evet sayın üyeler ben geldim. Yaş 28 oldu, hatta 29'a gidiyor daha hiç sevgilim olmadı. Hatta kız arkadaşım bile olmadı hiç. Bu kız meselesini 2017'de çok kafaya takıyordum. O zaman 20 yaşındaydım. O zamanlar "yaş 29 hiç sevgilim olmadı", "yaş 33 hiç sevgilim olmadı" gibi konuları görüp içimi bir korku sarıyordu. Yok diyordum ya o kadar olmam herhalde diyordum. Halbuki geçmiş geleceğin aynasıymış. 8 senede hiç bir şey değişmedi 20 yıllık hasret 28 yıla çıktı. O korkarak okuduğum konularda ki yaşlara geldim işte. Değişen bir şey yok. 2018'den bugüne kadar kafama takmıyordum çok. Umursamıyordum çok fazla. Ama bu sene bir kıza aşık oldum. Ama tahmin edersiniz ki umurunda bile değilim onun. Yani 7 sene sonra bu meseleyi çok kafaya takmaya başladım tekrardan. Hoş bir durum olmadı. Var mı böyle yalnız DH üyeleri. |
Yaş 28 daha bir kızın elini bile tutmadım

-
-
Bende
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Üniversite bitene kadar bi kızın elini tutamadıysanız sonrasında zaten çok zor o ihtimal.
-
Okulda sevgili yapamayanlar da kendini böyle avutuyor.
-
Bir kızla tanışmak onu arkadaşlığa ikna etmek vs çok zor iş. En basitinden nereden bulacağın bile büyük soru işareti
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Maalesef hocam. Birde çok büyük rekabet var. Bir kız ile konuşmak isteyen o kadar çok erkek oluyor ki. Onların arasından sıyrılmak gerekiyor. Çok zor her şey çok zor.
-
Aynı yaşlardayız üni lise hayatım olmadı full yalnız olduğum bir işte çalışıyorum mutluyum
-
29 kasımda 29 yaşında olacagım. 18 yasında 2015'te marmariste tatilde bir kız bulmustum. hayallerimdeki varlıktı. o benimle tanismisti ama 3 ay sürdü. her seyi yasadık onunla. ondan sonra da 2-3 tane denk geldi ONS. 6 senedir tık yok.
instagram twitter işi bozdu. kadınlar ulasılmaz oldu.
fakir adamın işi zor vesselam.
-
hayatında hiç kızın olmaması(şu an içiin) yanlış kişinin olmasında iyidir diyelim
bendede yok bu aralar bende takıyorum ama bakalım hayırlısı :(
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X