Şimdi Ara

Yaş 21 hiç bir kıza gidip bana aşık olması için yada sevmesi için uğraşmadım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
2
Favori
7.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Centilmenlik yaptım, yeri geldi yağmurda ıslanmasın diye şemsiye tuttum ama gidipte kimseye saçma sapan hareketler yapmadım. İnstagramdan oradan burada hiç bir kıza yürümeye kalkmadım.

E-girl mevzusu olmuştu oda makara kukara çokta şeyimde değil yani onun dışında kafam rahat hiç kimse hayatımda yok kafa dinliyorum. Sadece kendimi geliştirip yazılım üzerinde gelişim sağlamak için paso matematik çalışıyorum DGS tutarsada İtü-Ytü felan bilgisayar mühendisliği tutsun ardından B2 olan ingilizce seviyemi C1-C2 yapıp ülkeden topuk yapmayı planlıyorum.

Abi kızların egosunu arşa çıkarıyorsunuz sonra siz üzülüyorsunuz. Bir kıza 1000 kişi yazıyor benim yaşlarımda ki kıza 50 yaşlarında ki dayılar bile yazıyor yani kızda diyor ulan 1000 kişi yazıyor gidip keriz silkeliyim bari...

Valla çok safsınız çok... kızlar artık bu açlığınızı Twitchde ticarete bile döküyor sayenizde. Sadece fanlara özel diye şeyleri sizler çıkardınız tebrik ederim şimdi elinizde ki nasırlarla mutluluğa erebilirsiniz artık...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E9F644F03 -- 13 Şubat 2021; 18:15:53 >

• Bu adam sonuna kadar haklı gençler. Konu sahibi ve diğer Z kuşağı diyebileceğim 98-99 lu ve alt kesim gençler iyi dinlesin

25 yaşındayım ilkokul ve lise dönemlerimi hatırlıyorum kızlarla erkekler arasındaki hoşlantı, ilişki ve samimiyet tamamen hatsafada ve sağlamdı. Biz birinden hoşlandığımızda koridorda göz göze geleceğiz diye heyecanlanırdık, sınıftaki arkadaşlarımız bunu haber alınca bizi yaka paça yan sınıftaki hoşlandığımız kıza götürmeye çalışırlardı. Aynı şekilde bi kızda başka bi sınıftaki çocuktan hoşlanıyorsa kızlar onun eline koluna yapışır bebeye götürmeye çalışırlardı. Koridorda bu ikisini yanyana tutmaya çalışırdı sınıflar. Ah ne günlerdi

Hiç unutmuyorum bizim sınıftaki arkadaşlar benim yan şubedeki Kübradan hoşlandığımı öğrendiklerinde beni yaka paça götürüp kızın sırasının yanına oturtmuşlardı diğerleride bize gülerek şakalaşarak bakarlardı "hadi siz kaynaşın" der gibi. utanırdım ne büzülürdüm yanaklarım kızarırdı ya hiç unutmuyorum. Ama o heyecan ve o utangaçlığın gerçekçi ilişkinin, hoşlantının %10 u şuanki sevgililerin arasında yok yemin ederim. Ne özlüyorum be o yılları..

-/- Bizim zamanımızda sadece ve sadece MSN denen 21. Yüzyılın en klas en sağlam ve yerini asla dolduramayacakları bi chatleşme platformu vardı. O dönemlerde insanlar birbirlerinden hoşlanıyorsa bi şekilde yanına gidip konuşurlar niyetlerini belli ederlerdi sonra msnler verilir ve akşamında sohbet bilgisayar başında devam ederdi. Samimiyete bakar mısınız ? Önce herşey yüzyüze başlıyordu abicim yüzyüze!! Şimdiki gibi önce yok instagrammış twittermış facebookmuş gibi ekran başndan insanları tanıyıp sohbete göre ilerlemiyodun samimiyetsiz ve sahte bi şekilde. Sen karşındaki insanla yüzyüze iletişimini kurup ondan sonra msnini rica ederdin iş karşılıklı msn verilmeye geçtiyse o akşam bilgisayarda daha ilk konuşmada %90 işler yoluna girerdi.

Ahh ahhh şimdi ne gidip yüzüne karşısına çıkıp konuşmak nede maymun iştahsızlık. Şimdi elinin altında ekran karşısında kendine göre erkek/kız beğeniyorsun istek atıyorsun konuşuyorsun sonra buluşma safası olana kadarrr ölme eşşeğim ölme. Herif/kız zaten onlarca kişide deniyor şansını ne bi sağlamlık ne bi samimiyet nede gerçek hoşlantı. Hangisiyle sohbet ilerlemişse onla buluşup bide yüzyüze nasıl bi insan olduğuna bakıyorsun.

Devran öyle bi pisleştiki sırf like ve takipçi meselesi oldu. Eskiden aşk ve sevgi olarak çok tatmindim ve doyuyordum. Şimdi ise bu sosyal medyalar yüzünden kaç senedir yalnızım.

Msn zamanları diyip hasretle susuyorum
  • Centilmenlik yaptığım angutlarda kaba davranıp kendini barzo,denyolara attı Yaş 21 hiç bir kıza gidip bana aşık olması için yada sevmesi için uğraşmadım 

Kafam rahat abi kimsenin ağız kokusunu çekemem.

• La çoğu mağara adamına benziyordu Yaş 21 hiç bir kıza gidip bana aşık olması için yada sevmesi için uğraşmadım 

Sonra onlarıda eskitip zengin koca bulmaya yaltaklanmaya başladılar. Kızlar erkekleri kullanılıp atılması gereken peçeteden farksız görüyor.

Sanarsın telefon değişip duruyorlar paso... Kızlar telefon değiştirir gibi erkek değiştiriyor bizim mallar hala yavşıyor duruyor bunlara sonuç? HARD KAPİTALİZM.

İnsan bir teşekkür eder değil mi Yaş 21 hiç bir kıza gidip bana aşık olması için yada sevmesi için uğraşmadım teşekkür yerine sapık, tacizci diye arkamdan laf çevirdiler. Keşke diyorum köpek gibi davranıp şemsiye tutmasaydım yağmurda ıslansalardı... Islanmaması için hasta olmaması için insanlık yapıyoruz ama varoşça davranıyorlar ne diyeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E9F644F03 -- 13 Şubat 2021; 18:30:57 >
  • 21 başlığı okumadın mı?

• Bende hiç uğraşmadım çünkü sonucunu degiştiremeyecğin şeyler için uğraşmam...tip kötüyse o sana genetik mirastır ve hiç bir kız bakmqz sana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kızlar çöp knk

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslında tipim kötü değil bir çok kız bana yanaştı fakat ben biraz ayarsız davrandığım için bilerek ben kendimden uzaklaştırdım...

Mal mal hareketler yaparım genelde bana yazan varsa...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Genel yazdım hocam bulursun sen tipinde fena değilmiş diyosun takma kafaya fazla...

• Hocam sorun herhangi bir kız bulmak değil. Sorun kafa dengi olması. Kezban olmaması. Kültürlü olması. Egolu olmaması.

Bu tip kızlar çok az olduğu için bulması zor ki genelde bu tipler ya kendinden yaşça büyükler tarafından kandırılıyor yada barzolara gidiyor. Efendi bir insanım ama pek kıymetimi bilen olmaz bu konuda Yaş 21 hiç bir kıza gidip bana aşık olması için yada sevmesi için uğraşmadım  O yüzden uzaklaşmaları için uğraşıyorum genelde.

• İyi hocam umarım kafa dengi bulursun (;

• Doğru yoldasın boşver, aynen böyle devam et. Hatta spor rutini de kazan. vaktini ve paranı kendin için harca. Finansal özgürlüğünü eline almadan karı kızla uğraşma, uğraşırsan da gereğinden fazla değer verme.

Yaş 21 hiç bir kıza gidip bana aşık olması için yada sevmesi için uğraşmadım

• TRI CLICK 0.7 kullanıcısına yanıt

Görsel %100 doğru bir tespit.

Hocam doğru diyorsunuz. Ekonomik güç olmadan aile kurmakta kafana kurşun sıkmaktan beter. Birde çocuk yaptığında 5-6 sene içinde boşanmalar oluyor bazen çok daha erken sonuç patates...

• Kız yapmak için saçma sapan hareketler yapmaya gerek yok zaten. Ne bu tantana arkadaş.
  • BF.Skinner kullanıcısına yanıt

Bende bu tantana çıkaranlara boşa uğraşıyorsunuz diyorum zaten ağlamaları bile boşuna Yaş 21 hiç bir kıza gidip bana aşık olması için yada sevmesi için uğraşmadım 

Hayır komik tarafı kızlara kendilerini ezdiriyorlar böyle yaparak. Yaş 21 hiç bir kıza gidip bana aşık olması için yada sevmesi için uğraşmadım 

• Siz kariyerinizi ve paranızı kazanmaya bakın gençler. Karı kız tarafı sizi bulur zaten...
  • aha benden bi tane daha. bire bir aynı. yaş bile tutuyor. herkesin kendi ilgisi, özgürlüğü tabi ama sevgiliydi flörttü aşktı peşinde koşanlara anlam veremiyorum. bana çok boş geliyor. olacaksa olur zaten.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.