Şimdi Ara

Yaş 21 hiç bir kıza gidip bana aşık olması için yada sevmesi için uğraşmadım (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
97
Cevap
2
Favori
7.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Çoğu kişide görüp anlayamadığım mentalite konu sahibinde de var. Neden birisiyle sevgili olmayı "para yedirmek", "enerjiyi boşa harcamak", "dertsiz başına dert almak", "duygularınla oynanması", "ego tatmin etmek" olarak görüyorsunuz? Sağlıklı bir ilişkide böyle şeyler söz konusu değildir ve ilişki sahibi olmak kariyere engel değildir.

    Sosyal medyaya sıkışıp kalmanız yerine gerçek hayatta kafanızın uyduğu, beraber zaman geçirmekten zevk aldığınız, size destek olan ve seven insanlar bulmaya çalışırsanız bu tür sorunlar yaşamazsınız. "Kariyerim olsun, param olsun o zaman her kız benim" kafasını takınıp sonra "kızlar hep paraya bakıyor" diye şikayet ediyorsunuz. Sizin verebildiğiniz tek şey paraysa tabii ki buna değer veren insanlar sizi bulur.

    Herkese karşı bu kadar önyargılı olmak sıkıntılı bir durum, umarım kalbinize göre birini bulup bu lafları unutursunuz ileride.




  • aykut291 A kullanıcısına yanıt

    Hocam memnun musunuz halinizden ?

  • bazen üzülüyorum kullanıcısına yanıt
    Menunum hiç sıkıntım yok.şizoid hastasıyım zaten(Duygusal anlamda kimseye birşey hissetmiyorum) Antideprasanda kullanıyorum onlarda etki ediyor Antideprasanlar cinsellik vicuttaki cinsel hormonu komple yok ediyor o olmadıktan sonra kimseye karşı duygusal birşey hissetmiyorsun.O duygu olmadığı zaman zaten evlilikte olmuyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: YigitErkin20

    uğraşmadan etrafın nasıl kız dolu oluyor sallama göktenmi iniyor bu kızlar



    Alıntıları Göster

    Kendini gelistirmedikten sonra tabi inmez gökten

    Tabi bazi seylerim Allah vergisi orasi ayri


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BoranFowler

    alnı olsa da öpebilsem dediğim sonuna kadar haklı bulduğum bir yorum olmuş. elinize sağlık.


    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • WhiteCorpuscle W kullanıcısına yanıt

    Şimdi şöyle bir mevzu var:


    Evlilik bir anlaşmadır değil mi? Şimdi iki kişi evlilik yapınca ortada bir çıkar durumu söz konusudur. Birbirlerinin zorlandığı konularda beraber üstesinden gelmeye çalışırlar değil mi?


    Bu yukarıda dediğim mevzu artık geride kaldı ve önüne gelen gösteriş istiyor dostum. Ben işime gücüme odaklanacağım. Kızın cebinde Iphone almaya parası yok ama babası sadece aman kızıma fakir varoş demesinler diye borç çekiyor taksit ödüyor kızına kendisinden daha iyi telefon alıyor sonra ne mi oluyor o kız alınan Iphone'u 1 ay içinde kırıyor kırık ekranla kullanmaya devam ediyor sadece arkadaş ortamında o Apple logosu gözüksün diye masaya koyuyor.


    Şimdi sorun burada insanlar gösterişe alıştırıldı ben kendimi korumak istiyorum neden gidip kendimi kullandırayım ki? Bunda mantıksızlık nerede?


    Sağlıklı ilişki bu devirde yaşanması çok zor bir şey çünkü artık basit bir uygulamadan insanlar eskiyen telefon, bilgisayar gibi hatta bilgisayarın, telefonun bile hatrı olur 5 sene kullanırsınız iyi kötü bunlardan daha hızlı sevgili, eş değiştiriyorlar.


    Sonuç olarak insanlar kolay yoldan zengin olma peşinde ben kimseye kendimi kullandırtmam bu kadar basit.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E9F644F03 -- 16 Şubat 2021; 16:0:25 >




  • hocam erdin mi bu nasıl bir aydınlanmadır

  • atabeyefe kullanıcısına yanıt

    Az kaldı.

  • Kızlar dişiliklerini kullanmayı iyi biliyor. Güzel bir kadına bütün kapılar açılır. En leş kadın dahi pavyonda enayilere arsa takke sattırıyor. Güzel bir kadın aç kalmaz. Erkeklik para etmiyor. Millet dilenci gibi saldırıyor kızlara. Aşk dileniyor, seks dileniyor. Bir kızın instagram hesabına facebook hesabına baksan yüzlerce belki binlerce mesaj vardır. Çoğunu okumuyorlar bile boşuna uğraşmayın. Dilenci durumuna düşmeyin. Azıcık Cool olun. Onlar size yanaşsın.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-05BCBF09E -- 16 Şubat 2021; 17:27:2 >
  • Yine bir konu açılmış ya arkadaşlar fazla takmayın herkes hakettiği gibi yaşar. Konuyu açan kişiye katılıyorum şimdi bir söz var onu desem ayıp olur. İyi davranınca daha çok senden soğurlar nerde kabadayı ve tipsiz mağara kaçkını varsa onların yanında taş gibi sevgilisi olur daha bu ay şahit oldum sınıfta neyse. Önemli olan kariyerimize odaklanmak bende ingilizcemi c1 yapıp ülkeden çıkmayı düşünüyorum. Biyosistem mühendisliği 2. sınıftayım 2-3 sene içerisinde Allah izin verirse avrupa hayalim var. Yüksek yaparken başlayabilirim veya direk lisans mezunu olarak iş bulabilirsem. Pek umudum yok ama yapacak bir şey yok İnşallah başarılı oluruz. Bende 21 im 22 olacam az kaldı yaş olarak şuana kadar benimde bir ciddi ilişkim olmadı. İleride evlenirken düzgün ve işi gücü olan erkek ararlar ama o zamanda ben seçeceğim... Sizlere de tavsiye ederim erkekler aklını başına alsın yoksa çürük elma denk gelir hüsrana uğrarsınız iyi seçeceksiniz evleneceğiniz kişiyi. Yoksa 3. 5. el araba almış gibi olursunuz benden size tavsiye.





  • Şimdiye kadar çok kız arkadaşım oldu 2-3 tanesi hariç yanımda gezdirmedim bile, kadınları çok büyütmeye gerek yok sen başarmak istediğin yolda yürü yeter. DGS dediğin o sınavdan daha kolay bi sınav yok sistemde yalnız orda öğrendiğin matematik itü/ytü yada birçok üniversitede işine gram yaramayacak. Şimdi olamasa bile sınavdan çıktıktan sonra türev ve integrale yoğunlaş, o sınavda derece yapıp odtü/boğaziçinde 3-4 yıldır mezun olamayan tanıdıklarım var sen sadece hedefine yoğunlaş, çevrendeki insanlar kadar kaliteli olursun bunu unutma.

  • Eray EKER E kullanıcısına yanıt

    Yok zaten DGS'yi bitirip köşeye atma niyetinde değilim Calculuse ve daha derin matematiğe inme niyetindeyim fen bilimlerinede ayrı ayrı çalışmam gerekecek.


    DGS'yi bitirip köşeye atmak ahmaklıktır...

  • WatchAndLearnn kullanıcısına yanıt

    4s kuralı.  

  • Tam anlamadım hocam ne kuralı bu?

  • WatchAndLearnn kullanıcısına yanıt

    Seven itinayla sevilir  

  • Sosyal medyada veya kısıtlı çevrenizde gördükleriniz genelleme yapmaya yetmez, kalitesiz insanları kendinize yakıştırırsanız tabii ki karşınıza çıkanlar da bu tip insanlar olur.

    Hayatım boyunca hiç bir kız arkadaşımın benden en ufak bir maddi beklentisi olmadı, hiç biri gösteriş meraklısı da değildi. Zaten paraya gelecek insan da varoşun önde gidenidir, o tip insanlarla da benim işim olmadı/olmaz.


    Hayırlısı olsun senin adına, umarım hayatta istediklerini elde edebilirsin.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.